Beşiktaş-G.Saray maçının yarına ertelenmesinin ardından Süper Final'in perdesi bugün Kadıköy'de açılacak.
Fenerbahçe ile Trabzonspor'un büyük kapışması saat 19.00'da başlayacak. Dev mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek. Sarı-lacivertliler'de dün akşam sürpriz bir gelişme yaşandı.
Aykut Kocaman, Stoch'u 18 kişilik kadroya sakatlığını gerekçe göstererek almadı. Fenerbahçe kazanıp lider Galatasaray ile maç fazlasıyla da olsa farkı ikiye indirmek istiyor. Trabzon'un hedefi ise kazanarak hem F.Bahçe'nin Kadıköy'deki 40 maçlık yenilmezlik serisini bitirmek hem de ikincilik için umutlanmak.
İnşallah sakatlığı vardır yoksa Aykut Kocaman büyük risk almış olur.
Sakatlığı var. Riske edilmek istenmiyor
holy shit
Bizim için iyi bir gelişme.Stoch'un ayağına top geldi mi korkuyorum açıkçası.Zaten savunma da kötü.
caner geçen maçta olduğu gibi kilit isim olucak bence. shoch kötü oynadığı zaman çekilmiyor neden çünki geri gelip yardım etmiyor arkasındaki adamda etk kalıyor sürekli. ve kazadan sonra stoch ta büyük bir düşüş var
Stochu birine tut dediginde top mu oynuyor, kaybolup gidiyor blki onde olup 2.yarıgirer isimize yapardı ama olmadı.. Bizim icin daha hayırlı.. Stochlu cogu maçta 10kisiyiz, alexde bakınca 7-8 kisi deli daalar gibi koşuyor.......... Sonra niye rakipler bize oyun olarak zici ustunluk sağlıyor diye ağlıyoruz.....
quote:
Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
evet ligin henuz başı riske etmeye gerek yok
Önümüzde beş tane derbi var haberin vardır. Bu maç yarım yamalak oynasın, diğer maçlarda da hiç oynamasın. Nasıl?
Stoch'un HER MAC sonrasinda bacaginda fazla kosmaktan dolayi ödem olusuyor. Bu yuzden yoktur.
quote:
quote:
quote:
Önümüzde beş tane derbi var haberin vardır. Bu maç yarım yamalak oynasın, diğer maçlarda da hiç oynamasın. Nasıl?
puan kaybetme gibi bi lüksümüz yok 4,5 puan gerideyiz .Bu risk alınmaz ne olursa olsun 18 de olmalıydı .
Son 6-7 maçtır aşırı etkisiz.
Dedim ben Özer'i Süper Final'e saklıyor diye inanmadınız, noldu şimdi?
quote:
quote:
quote:
quote:
puan kaybetme gibi bi lüksümüz yok 4,5 puan gerideyiz .Bu risk alınmaz ne olursa olsun 18 de olmalıydı .
Trabzon diğer rakiplerimize göre daha zayıf bir rakip. Haftaya TT Arena'ya gideceğiz. Stoch sakat. Sakat adam normal performansını göstermez. Üstüne üstlük diğer haftalarda da kaybedebiliriz onu. En doğru tercihi yapmış hoca
quote:
Orijinalden alıntı: Something
Özer'in nesini beğeniyorsun Something ? Bu adamda senin gördüğün ama bütün dünyanın göremediği şey nedir tam olarak ?
quote:
Orijinalden alıntı: Something
Özer.
Emre var mı Emre? Asıl önemli mevzu o.
Puan kaybedersek forum stoch ve aykut hoca konulariyla dolar.
Az önce açıklama yapıldı sakat değilmiş, Aykut'un kararıymış. Caner'den ümitliyim