Şimdi Ara

STİLO YEDEK PARCA VE AKSESUAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
9.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ELİNİZDEKİ STİLO YEDEK PARCA VE AKSESUARLARINI FOTOLU EKLEYEBİLİRSİNİZ...
    (LÜTFEN FİYATLAR İCİN VEYA ÜRÜN SATIMIYLA İLGİLİ ABUK SABUK SEYLER YAZMAYALIM.İSİNE GELEN SATAR VE İSİNE GELEN ALIR.ALIM SATIMDAN PARADA KAZANABİLİRSİNİZ HAYRINIZA DA VEREBİLİRSİNİZ.)

BENİM EKLEDİĞİM ÜRÜNLERLE İLGİLİ ÖZEL MSJ VEYA TEL NUMARAMLA(5412482448) ULASABİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adanabravo01 -- 15 Nisan 2011; 17:28:42 >

Merhaba, elimde satmış olduğum Fiat Stilo 3d aracımdan kalma, bir adet sky perdesi vardır. Perde temiz, yırtıksızdır. Sürekli sorun çıkaran yay gergi parçası kırıldığı için çıkartmıştım. Plastik parçanın fiyatı, 50-60TL. Eliniz yatkınsa kendiniz takabilirsiniz. (nasıl takılacağını gösterebilirim.) Maslak'ta 100TL işçilik istiyorlar. Double din ile takas olur.

ilan adresi...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-fiat-stilo-sky-window-perdesi-47212448/detay/

• STİLO SUNROOF CAMLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adanabravo01 -- 15 Nisan 2011; 17:14:02 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adanabravo01 -- 15 Nisan 2011; 17:20:56 >

• Paylaşım için teşekkürler
    ama bir hatırlatma yapayım, konu yanlış yerde açılmış

iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın
    Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
    2011 Fiat Bravo Sport Style 120+ Hp Dualogic M-Jet Skydome-Asist Kit-Bianco Pastello
  • gendarme ikinci el kısmını söylüyorsan bilerek ikinci el kısmında acmadım.fiat grubu adı altında acmak daha mantıklı geldi.

Orijinalden alıntı: erener0101

gendarme ikinci el kısmını söylüyorsan bilerek ikinci el kısmında acmadım.fiat grubu adı altında acmak daha mantıklı geldi.

Evet daha mantıklı ama fiyatlarını silmezsen kural dışı :))
    Fiyatta rakam belirtmek yerine ''FİYAT iÇİN PM '' yaz..

iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın
    Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
    2011 Fiat Bravo Sport Style 120+ Hp Dualogic M-Jet Skydome-Asist Kit-Bianco Pastello
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw Yedek Parça Sitesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haklısın abi.düzeltiyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.