Şimdi Ara

Stilo hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14-17 arası alınacak en uygun araç gibi geldi. sizce? konforu, yol tutuşu,güvenliği fiyatına göre çok çok iyi. siz nediyorsunuz arkadaşlar alınır mı sizce? temiz bulmakta diğerlerine göre daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berry1925 -- 13 Ağustos 2012; 18:31:41 >

• şimdi buraya birileri gelip o paraya 15 yaşında japon ve alman tavsiye etmeden ben yazayım. stilo çok kaliteli bir araç. 2. elde de satın alacak bir meraklısı her zaman bulunur. o bütçeye daha iyi bir araç yok bana göre. dynamic versiyonu alın mümkünse esp'li olsun. temizini bulmanın kolay olduğuna ise katılmıyorum
  • Cam tavanlı bulursanız tadından yenmez. Stilo güzel araçtır ama Türkiye'de tutulmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

stilo fiatın ürettiği en kaliteli araçların başındadır. donanım olarak gayet doludur.

yol tutuşu iyidir.

skywindowslu bulabilirsen gayet şık olur.

o paraya japonda bulursun ama bunun kadar dolu bir araba bulman zor gibi.

bence almaya değer bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

stilo fiatın ürettiği en kaliteli araçların başındadır. donanım olarak gayet doludur.

yol tutuşu iyidir.

skywindowslu bulabilirsen gayet şık olur.

o paraya japonda bulursun ama bunun kadar dolu bir araba bulman zor gibi.

bence almaya değer bir araç.

ben de öyle düşündüm hocam. güvenliksiz clioya bineceğime paşalar gibi buna binerim. sizlerde var mı stilo? parçası bir 307ye göre pahalı mı?
    2. elde biraz bekleriz ama takasta falan her türlü model yükseltiriz
  • Ben de kendime soruyorum Stilo mu Marea mı diye bir karar veremedim gitti. Marea'nın piyasa biraz daha hareketli sanki. pffffff Daha önce FIAT kullandık memnunduk yine bunlardan biri olacak.

Temiz diyorsanız 17bin TL tam bıcak sırtı şanslı olmanız lazım :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carantinas -- 13 Ağustos 2012; 20:23:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Ben de kendime soruyorum Stilo mu Marea mı diye bir karar veremedim gitti. Marea'nın piyasa biraz daha hareketli sanki. pffffff Daha önce FIAT kullandık memnunduk yine bunlardan biri olacak.

marea ve stilo fiatın ürettiği en kaliteli araçlardan.
    Temizini bulursanız o fiyatlara alınabilir.
    Stilo tasarımı pek güzel olmadığından ülkemizde tutmadı.
    2. elde satarken biraz sıkıntı çıkarır.
    Mareanın ise temiz olursa 2. el satışları iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Ben de kendime soruyorum Stilo mu Marea mı diye bir karar veremedim gitti. Marea'nın piyasa biraz daha hareketli sanki. pffffff Daha önce FIAT kullandık memnunduk yine bunlardan biri olacak.

Bakalım benim daha vakit var yıl başından sonraya bıraktım para biriktiriyorum üzerine biraz kredi çekicez gibi. Marea şuan takibimde ara sıra ilanlara bakıyorum.

Not: Bu arada bizim moli malesef öldü...
  • quote:

akvaryum hazır edilmeden canlı almayın.
    bitkisiz tankta canlıdoğuran bakmayın.
    Geçmiş olsun önemli olan hobide kendinizi geliştirmeniz.
  • Stilo döneminin ağır taşlarındandır.Donanım,kalite,konfor,sportiflik kavramlarının iyi bir düzeyde harmanlanmış halidir.Yalnız temizini bulmak o kadarda kolay değil.
    Kronik sıkıntıları olan bir modeldir ve biraz şans işidir.Özellikle Skywindow'dan şikayetçi olanlar var.
    Yalnız arabanıza bakarsanız o da sizin cebinize bakar,korur.İşta o zaman çok keyifli bir araca sahip olursunuz.
    Yalnız bir tavsiye;Alacaksanız ESP'li olan bir Dynamic modelini almaya çalışın.

(Unutmayın alırken kaçtığınız her Kuruş size arıza olarak misliyle dönebilir.Bu her şey için geçerlidir.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.