Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (350. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni çıkan Honda acord un teknik özelliklerine bi bakarmısınız ben bnm stiloyla kıyasladımda hemen hemen aynı hondada birkaç farklı özellikler var ufak tefek. ve arasındaki fiyat fark ama tabiki görselliği acord un harika.

• ve gecen gün sahibinden de gördüm orjinal stilo navigasyonlu dvd playerş vardı 1500 e satıyordu çocuk para yokdu alamadım orjinalini arayın bence var çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeaDGardeN

ve gecen gün sahibinden de gördüm orjinal stilo navigasyonlu dvd playerş vardı 1500 e satıyordu çocuk para yokdu alamadım orjinalini arayın bence var çünkü

TIKLAYIN..

• evet bu demek hala satıyor aslında çok pahalı bir ürün ama bin yeteleye alı nabilir. 1.500 verdikden sonra çok kral dvd li nawigasyonlar var mesela boss un. focal 'ın vb.
  • Eleman sıfır diyor ama hiç sıfır bir ürünmüş gibi durmuyor,
    Sanki kullanılmış gibi
  • EBAY.İT ADRESINDE SIFIRLARI VAR 600 EURO CIVARI ILGILENENLERE
  • Merhabalar arkadaşlar...Bakıyorum aramıza yavaş yavaş yeni arkadaşlar katılıyor.Tıpkı piysada stiloların çoğalması gibi.
  • Halilim bir göz at şu ilana

www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/1186968.html
  • Bu elamanı aylar önce aradım 1000 ytl ye bıraktı abisi fransadan getirmiş burada satarsın demiş öncelikle bizim stilolara direk bağlantısı olmuyor arkadaki söketlerdende fark edebilirsiniz ben aradığımda çalışıp çalışmadığını bilmiyordu bende o kadar paraya kumar oynamam dedim 300 teklif ettim
    ve bu cihazı satamayacağını 300 ytl nin iyi para olduğunu belirttim :)

quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

Eleman sıfır diyor ama hiç sıfır bir ürünmüş gibi durmuyor,
    Sanki kullanılmış gibi

• evet orcunsau o dynamic avcılardaki... stilock senin dediğin stiloda km si çok beaaa.... daha önce de 28bin kmde diye ilanı vardı aynı arabanın 21bin ytl istiyordu ne garip değil mi. ve arabayı biri 22 mayısta üstüne almış...
  • sen baktın mı o avcılardaki stiloya orcunsau...
  • Bir tane bulmuştum İzmitte. Gri renk. 39000km 5 kapı, Skywindow ASR,ESP'de vardı. Lpg'li araçtı. Kaldırmış ilanı. Keşke ekran görüntüsünü alsaydım...

Gidip bakmadım araca... Ben de internette görmüştüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 22 Haziran 2008; 23:05:20 >
  • www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/1306088.html
    bu da güzel duruyor...
  • ben delimiyim ya yarım saat sonra otobüse biniyorum ve çoruma gidiyorum stilimi almaya,
    Şimdilik hoşçakalın gelince görüşürüz...
  • Hayırlı olsun abi. Allah kazadan beladan korusun...
  • sağolasın
  • Hadi iyi yolculuklar
  • bakalım hayırlısı önümüzdeki p.tesi ist a gidiyorum stilo almaya iki üç tane seçenek var elimde hangisini beğenirsem alacam bu sefer Allah izin verirse sonra çoruma gelip plaka değişimi ve kasko işimide hallettikten sonra tekrar ist a bir aylığına gidecem. bu arada benim aracıda satmam lazım müşterisi varken satmadım şimdi alan olur umarım..
  • gunaydın arkadaslar..izin bitti bugun isbasi
  • Yol tutuş zaafı diyor o testte. ESP'siz olanla yaparsan tabi yol tutuş zaafı olur. Sanki ötekileri yola yapışıyor. Yap bakalım ESP'li Stilo ile nasıl yapışıyor yola...
  • 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.