Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç ist da benim zamanım yok yaptırıp alamıyorum 1000ytl dşüp ben o haliyle alacaktım aracı...
  • stilock dostum...anladım <anlamasına ya...bu işlemi anahtar kumandasından yapıyoruz değilmi.....çünkü bende düğme yok içerde anahtar var sky anahtarı çeviriyorum kapanıyor....
  • ss28,

içerideki sky anahtarına bastıracaksın

quote:

Orjinalden alıntı: ss28

stilock dostum...anladım <anlamasına ya...bu işlemi anahtar kumandasından yapıyoruz değilmi.....çünkü bende düğme yok içerde anahtar var sky anahtarı çeviriyorum kapanıyor....
  • bence görmediğin uzaktaki araca hiç bulaşma kumar olur.
    memlekette stilomu bitti başkasına bak adam ilaki ucuza veriyorsa vardır bir derdi benden söylemesi. 1-2 milyar ucuza alıp kahır çekeceğine temiz birtane al sefa sür.

quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

araç ist da benim zamanım yok yaptırıp alamıyorum 1000ytl dşüp ben o haliyle alacaktım aracı...
  • çok şükür ekleyebildim

• 2. resim

• farklı bir açıdan

• krom kaplama fitil uygulaması

• mavişede uyguladık tabi (krom fitil)

• stilock çok hoş olmuşşşş...
  • mavişe uyguladığımız eksoz ucu;

• selamlar merdomerdo arkadaşım çıkmacıyı sormuşsun 0216 306 78 26 özkan oto oraya bi sor daha yeni stilo parçaladılar onlarda olabilir...inşallah bulursun parçayıda sorununu çözersin...

quote:

Orjinalden alıntı: merdomerdo

Caneration2002 arkadaşım,çıkma parça arayanlara yardımcı olurum demiştin.Bugün servise sordum gaz kelebeğini.Bu parçanın sensör veya kelebek olarak ayrılmadığını bir bütün halinde parça olduğunu söylediler.Yani bana bütün halinde gaz kelebeği lazım.Motorun plastik kapağının hemen altında ,manifold girişindeymiş.Bu bahsettiğin çıkmacıya nasıl ulaşabiliriz?
  • selam arkadaslar...
  • Arkadaşlar dünde mesaj atmıştım, bir araca bakıyorumda özelliklerin olup olmadığını nasıl anlarım diye...

Sensör Paketi ? (Ön camın orta üst tarafında ki siyah yerde ki alıcı yağmur sensörü değil mi?)
    Soğutmalı Torpido gözü?
    Ses Sistemi (ki bu nasıl bir paket anlamadım sadece hoparlörlerde mi farklılık var?)
    Airbag sayısı (ASR yok araçta 6 mıdır kesin?)

Bir de sizin aklınıza gelen aracın genel durumu ve özellikleri için kontrol et diyeceğiniz şeyler varsa yazarsanız sevinirim...
  • far,yağmur sensörü ön camın ortasında ayna hizasından aşaı doğru uzanır. Park sensörünü dememe lüzüm var mı? arka tamponların üzerinde.

soğutmalı torpido gözü sağda yolcu airbagin hemen altında gizli kapalıyken fark edilemez.

ses sistemi olan stilolarda ısıtmalı soğutmalı torpido yok (çünkü cd changer oraya yerleştirilmiş)

1-direksiyon simidinde 1 adet
    2-yolcu tarafında göğüste 1 adet
    3-sürücü ve yolcu koltuklarının yanında 1 er adet
    4-yan direklerde emniyet kemeri ayar askısında airbag diye belirtir. 1 er adet
    5-arka koltukların yanlarında 1 er tane ( asr-esp ile birlikte ek güvenlik paketi)

dynamic veya 2005 active ise 6 dır.

quote:

Orjinalden alıntı: master_monster

Arkadaşlar dünde mesaj atmıştım, bir araca bakıyorumda özelliklerin olup olmadığını nasıl anlarım diye...

Sensör Paketi ? (Ön camın orta üst tarafında ki siyah yerde ki alıcı yağmur sensörü değil mi?)
    Soğutmalı Torpido gözü?
    Ses Sistemi (ki bu nasıl bir paket anlamadım sadece hoparlörlerde mi farklılık var?)
    Airbag sayısı (ASR yok araçta 6 mıdır kesin?)

Bir de sizin aklınıza gelen aracın genel durumu ve özellikleri için kontrol et diyeceğiniz şeyler varsa yazarsanız sevinirim...

• kapanıyor senin dediğin gibi tıkır tıkır ses yapıyorsa ellede kapanmaz dişli sıyırmış veya kırılmıştır.

quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

Elle manuel kapanabiliyo mu skywindow acaba...
  • Sky windowun perdesini temizleyen var mı?
    Yani nasıl bir maddeyle yapabiriz ?
  • aserel,

yapacam diye tavanı ve perdeyi kirletmiştim (siyah yağ lekesi) tavanı kosla oxi ile (sulandırılmış ) temizledim
    perdeyede köpük temizleyici (philips marka) sıktıp temizledim fena olmadı. hatta eski haline göre çok iyi oldu bayağı batırmıştım. ama en güzeli profosyenel bir yerde içi dış temizlik ve koruma yaptırmak.

quote:

Orjinalden alıntı: aserel

Sky windowun perdesini temizleyen var mı?
    Yani nasıl bir maddeyle yapabiriz ?
  • su sky larin resmini koymayin ya..moralim bozuluyor...sattiracaksiniz stilomu aldiracaksiniz ha..beni sokmayin borca..

• BAYILDIM BU ARABAYA...NAPSAM YA??
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.