Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (273. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stilock

adam sport dynamic diye ilanı vermiş araçta spor paket yok (maşbiyel ve bağaj üstü spoyler) ama beyaz renkte çok şık durmuş

quote:

Orjinalden alıntı: merdomerdo

Beyaz 3 k'da güzelmiş,Robinhood bak asil duruyor gerçekten

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar her zaman gittiğim yol olduğu için kaza riski az. Bildiğimiz yoll. Tabi azrail orada mesai yapıyorsa diyecek bir şeyimm yokk.

• quote:

Resim yükleyemiyorum yine

quote:

Orjinalden alıntı: ROBINHOOD

hadi bekliyoruz stilock,
    birde altlara floresan lamba ekle birde müziği açtın mı cıstak cıstak tamamdır.

Alıntıları Göster
    beyaz gerçekten güzel buna birde spor paket (maşbiyel ve bağaj üstü spoyler) ve siyah cam takılsa deymeyin keyfine...
    image shak den dene istersen stilock.

• quote:

Orijinalden alıntı: valo

Orjinalden alıntı: stilock

Piyasada tek din için olanları var 40 - 60 ytl civarı satıyorlar double için olanı malesef yok yurt dışından sipariş üzeri getiriliyor yaklaşık 1 ay sürüyor gelmesi 30 euro + kdv ye sen ne alacağına karar verdin mi?

ONU YAZMISTIN SANIRIM NERDE VARDI O?

trident yada sunny alayim diyorum benim icin tv alicisinin iyi olmasi onemli sen okeyliyorsan sorun yok

STILO FOREVER :)

Alıntıları Göster
    Valo çerçeveyi istanbuldan sed elektronik getirtiyor web de siteleri var. Ben tridentten memnunun en azından verdiğim paraya karşılık iyi

Cihaz Adana da 690 ytl sen kaça sordun ? senin bulunduğun şehirde pahalı ise buradan alıp göndereyim.

Orjinalden alıntı: valo

Piyasada tek din için olanları var 40 - 60 ytl civarı satıyorlar double için olanı malesef yok yurt dışından sipariş üzeri getiriliyor yaklaşık 1 ay sürüyor gelmesi 30 euro + kdv ye sen ne alacağına karar verdin mi?

trident yada sunny alayim diyorum benim icin tv alicisinin iyi olmasi onemli sen okeyliyorsan sorun yok

• quote:

Valo çerçeveyi istanbuldan sed elektronik getirtiyor web de siteleri var. Ben tridentten memnunun en azından verdiğim paraya karşılık iyi

Cihaz Adana da 690 ytl sen kaça sordun ? senin bulunduğun şehirde pahalı ise buradan alıp göndereyim.

Alıntıları Göster
    BİR GALATASARAYLI OLARAK GALİBİYETİMİZİ BÜTÜN İÇTENLİĞİMLE KUTLUYORUM..İYİ OLAN KAZANSIN...

• quote:

Alıntıları Göster

ABI 630 A BULDUM SAGOL ALACAGIM HAFTAYA..AYIRTTIM..

• quote:

Orijinalden alıntı: valo

ABI 630 A BULDUM SAGOL ALACAGIM HAFTAYA..AYIRTTIM..

Alıntıları Göster
    Tüm GALATASARAY' lı arkadaşları özellikle cauchyhua seni kutluyorum...
    Gendarme size de geçmiş olsun bu kez de böyle oldu artık ne yapacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

Tüm GALATASARAY' lı arkadaşları özellikle cauchyhua seni kutluyorum...
    Gendarme size de geçmiş olsun bu kez de böyle oldu artık ne yapacaksın

Alıntıları Göster
    ŞAMPİYON CİM BOM....

• quote:

Orijinalden alıntı: cauchyhua

ŞAMPİYON CİM BOM....

Alıntıları Göster
    Durun bakalım daha lig bitmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserel

Durun bakalım daha lig bitmedi.

Alıntıları Göster
    Bugünlerde her gün araba yıkamak zorundayım.Gökten resmen çamur yağıyor,bu nasıl iş yahu Sabah arabanın üstü resmen çamurla kaplanmışSizin oralarda da aynı mı durum arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: merdomerdo

Bugünlerde her gün araba yıkamak zorundayım.Gökten resmen çamur yağıyor,bu nasıl iş yahu Sabah arabanın üstü resmen çamurla kaplanmışSizin oralarda da aynı mı durum arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    EVET VAR MAALESEF ÇÖL RÜZGARLARINDAN KAYNAKLANIYOR.
    Taktın mı yeni lastiklerini merdomerdo ?

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir de bana ilginç gelen bir durum var.Arkadaşlar bizim buralarda radardan şikayetçi.110-120 km hızlarda radara yakalandıklarını söylüyorlar.Ben aynı yollarda sürekli 110 dan aşağı gitmiyorum.Yıllardır bir kere radarla bir sorunum olmadıhiç yakalanmadım.Hatta bazen ilginç anlarda oluyor,mesela ben araba solluyorum 100 metre gitmeden polis durduruyor ama beni değil solladığım aracıNasıl oluyor anlamıyorum.Bende acaba radarsavar mı varBu arada hız felakettir.

• quote:

Arkadaşlar bir de bana ilginç gelen bir durum var.Arkadaşlar bizim buralarda radardan şikayetçi.110-120 km hızlarda radara yakalandıklarını söylüyorlar.Ben aynı yollarda sürekli 110 dan aşağı gitmiyorum.Yıllardır bir kere radarla bir sorunum olmadıhiç yakalanmadım.Hatta bazen ilginç anlarda oluyor,mesela ben araba solluyorum 100 metre gitmeden polis durduruyor ama beni değil solladığım aracıNasıl oluyor anlamıyorum.Bende acaba radarsavar mı varBu arada hız felakettir.

Alıntıları Göster
    Demek her yerde aynı durum, çok kötü oluyor araba yav,birde siyah
    Lastiği aldığım anda taktırmıştım Robinhood.Yalnız yeniden rot balans yaptırmam lazım.

• quote:

Demek her yerde aynı durum, çok kötü oluyor araba yav,birde siyah
    Lastiği aldığım anda taktırmıştım Robinhood.Yalnız yeniden rot balans yaptırmam lazım.

Alıntıları Göster
    arkadaslar bende dizel 307 var. 80 bin km de. uzerine +3 alacagim tek kapi sky window u olan tercihen ESP li stilo ariyorum. saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pregnancy

arkadaslar bende dizel 307 var. 80 bin km de. uzerine +3 alacagim tek kapi sky window u olan tercihen ESP li stilo ariyorum. saygilar

Alıntıları Göster
    stilock dostum....bu resetleme olayını biraz anlatsana..benimde az sorunum var anlatmıştım...camlşar ve sky kapılar kapandıktan sonra açık kalıyor...diye..bu arada abs ebd vs hata mesajı kesinlikle aküden...onu çözdüm zira farlarımı sürekli açık tutarım....hepte farlar açıkken yapıyordu
    kapadım farları sorun kalmdı
  • quote:

Robinhood,

insanın başına ne gelirse cahilliğinden veya çok bilmişliğinden gelir geçen hafta skywindow da yaşadığım sıkıntıyı şimdi yabancı sitelerden araştırıyorum açma kapama düğmesine 2 dakika basılı tutunca sky hafızası kendini resetliyormuş camların bulunduğu pozisyona göre yeniden yapılanıyormuş tabiki camların ya tam açık yada tam kapalı olması gerekiyormuş.

1. adım anahtar "0" pozisyonunda
    2. adım sky tam kapalı (kapanmıyorsa manuel kapatılmalı)
    3. adım sky açma anahtarına 2 dakika süre ile basılmalı

yarın deneyeceğim inşallah olur çünkü sky şimdi hiç hareket etmiyor sigortaları sağlam olmasına karşın

Alıntıları Göster
    ss28,

90. sayfaya yazmıştım anlaşılır gibi değil anlaşılan yeniden anlatmaya anlatmaya çalışayım;

1. adım, anahtar "0" pozisyonunda iken (normalde skywindowu kapattığımız pozisyon) butonu basılı tutuyoruz.

2. adım, elimizi çekmeden cam levhaların kapanmasını bekliyoruz ve motor kendiliğinden durduğu zaman işlem tamamdır.

3. adım, kontak anahtarını kapatıp tekrar aç ve dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilock -- 28 Nisan 2008; 0:21:02 >

• quote:

ss28,

90. sayfaya yazmıştım anlaşılır gibi değil anlaşılan yeniden anlatmaya anlatmaya çalışayım;

1. adım, anahtar "0" pozisyonunda iken (normalde skywindowu kapattığımız pozisyon) butonu basılı tutuyoruz.

2. adım, elimizi çekmeden cam levhaların kapanmasını bekliyoruz ve motor kendiliğinden durduğu zaman işlem tamamdır.

3. adım, kontak anahtarını kapatıp tekrar aç ve dene

Alıntıları Göster
    sizlere bol muhabbetler ben kaçtım iyi geceler sizlere...

• quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

hoşgeldin kerem,
    soruların çok değil tabiki ama bu sorularının hepsi de eski sayfalarda mevcut şimdi tekrarlamamızı isteme bizden,
    arama tuşunu kullanarak bulabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

s.a arkadaşlar bu stilo hakkında 1,2 sorum olacak yahu
    1. gördüüm kadarı ile 2 tane dinamik var birinde cam tavan normal klima diğerinde cam tavan yok dıgıtal klima var ikiside dinamik oluyor nasıl oluyor bu iş?

2.arkada yemek yeme var ama sadece tek koltukta olması saçma değilmi?

3. actuel ile dinamik arasında ne farklar var

4. bazılarında 6 vites oluyor bazılarında yok bu nasıl iş ?

çok soru oldu kusura bakmayın ama merak işte

Alıntıları Göster
    polen filtresini kendisi değişecek arkadaşlara resimli anlatım;

• quote:

polen filtresini kendisi değişecek arkadaşlara resimli anlatım;

Alıntıları Göster
    iyi geceler
  • quote:

iyi geceler

Alıntıları Göster
    stilock mahvettin beni benim şimdi aklımada o geliyuo senin dediğin ikinci dişli ise masraf çok desene gerçi eleman yaptıralım skywindow u masrafı neyse düşecem diyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil2202

stilock mahvettin beni benim şimdi aklımada o geliyuo senin dediğin ikinci dişli ise masraf çok desene gerçi eleman yaptıralım skywindow u masrafı neyse düşecem diyor...

Alıntıları Göster
    halilim düşecekse problem ne al gitsin
  • 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.