Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ASEREL

• tezahürata gerek yok canım...
    Adımız boşuna mı ROBINHOOD !
  • benden de iyi geceler herkese,

quote:

Orjinalden alıntı: bahadirhan

iyi geceler herkese ben yattıyorum
  • merhaba herkeze

stilonun ful donanımlısını bulmak tabi bütçeye uygun olarak zor. farzedinki ben cruse kontrol far yagmur sensörü olmayan stilo alsam bunları serviste taktırabilirmiyim ? yaptıran varmı? bide maliyeti ne olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 22 Mart 2008; 10:49:49 >
  • BMW 528

sonradan taktırmak bana göre mantıklı değil daha fazla maliyet biner bence alacağın aracın donanımlarında dahili olsun daha ucuza gelir stilo için senin aklından geçen rakam nedir ? ben Adana dayım buradan senin için araç bakabilrim en son 2003 dynamic vardı bana yakın skywindowlu

quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

merhaba herkeze

stilonun ful donanımlısını bulmak tabi bütçeye uygun olarak zor. farzedinki ben cruse kontrol far yagmur sensörü olmayan stilo alsam bunları serviste taktırabilirmiyim ? yaptıran varmı? bide maliyeti ne olur acaba?
  • Far sensörlü stiloların sinyal kolu diğerlerinden farklı ! aynı zamanda far sensörü için ayna grubunun dış kaplaması ve ön cam baskısı değişik! Cruze control kolu diğer kollarla birlikte entegre edilmiş (sinyal , silecek) birde direksiyon muhafaza alt kaplaması var değiştireceğin anlayacağın astarı yüzünü geçer bildiğim parça fiyatlarını yazayım;

Cruze control kolu (komple)--- 330 ytl far sensörlü olursa 385 ytl
    Direksiyon alt muhafaza bakaliti --112 ytl ( cruze control kolu olanların farklı)
    Dim sensörü---?????
    Yağmur sensörü ve beyni--????
    İşçilik--?????

quote:

merhaba herkeze

• desenize full bulmak lazım gelir

benim bütçe fazla yüksek degil 16,000 ytl var bende ..

duyar gibiyim ne kadar ekmek o kadar köfte diyorsunuz dimi
  • Nihayet topik eski düzenine kavuştu.Ben zaten dediydim burası
    yolgeçen hanına döndü diye
  • Aynen dostum, bulabilmen dileğiyle

quote:

desenize full bulmak lazım gelir

benim bütçe fazla yüksek degil 16,000 ytl var bende ..

duyar gibiyim ne kadar ekmek o kadar köfte diyorsunuz dimi
  • dün 64 sayfayı okudum .saynizde stilo fanatigi oldum harıl harıl arıyorum şimdi..

forumu eski haline soktugumuza sevindim .umarım kızmıyorsunuzdur.
  • www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=7243805

stilo arayıp 20 milyara çıkabilenlere
  • Yapmayın sürekli ful ful ful.Bizim araçlar ne olacak
  • Benimkinde abs,çift hava yastığı,yol bilgisayarı ,klima,cty(böylemiydi)fonksiyonu var,yakında da cd çalar olacak daha ne olsun?YeterBu arada lpg de var
  • Bu arada yazmadan edemeyeceğim,ben aracı fiat bayiinin ikinci elinden almıştım,17000 dediler 16600 e anlaşmıştık(2007 temmuz).Ben aracı aldıktan 1 hafta sonra ne oldu bliyormusunuz
    Bayiye 2005 sky win. lu dinamik ful+ful geldi 25000 deydi veee 18000 ytl istiyorlardı.17500 e alınırdı,yani benim verdiğimden sadece 900 ytl fazlasına hatırladıkça hala kötü oluyorum.

• işte benimde aradıgım böyle bir satış yakalamak.

kardeş seninde acını arttırmak istemezdim...

quote:

Orjinalden alıntı: merdomerdo

Bu arada yazmadan edemeyeceğim,ben aracı fiat bayiinin ikinci elinden almıştım,17000 dediler 16600 e anlaşmıştık(2007 temmuz).Ben aracı aldıktan 1 hafta sonra ne oldu bliyormusunuz
    Bayiye 2005 sky win. lu dinamik ful+ful geldi 25000 deydi veee 18000 ytl istiyorlardı.17500 e alınırdı,yani benim verdiğimden sadece 900 ytl fazlasına hatırladıkça hala kötü oluyorum.

• Adam bir de bak hoca diyerek uzaktan kumandayla sky wi. u açmaya başlayıp camlarıda açmaya başlamaz mıİçimden kendisine dalmak istediğimi bilmiyor tabiiki

• Bu araç geçen sene bi abimizindi en fulünden sadece easygo ve hafızalı deri koltuk eksik. Dikkat ederseniz farların önünde far yıkayıcı bile bulunuyor. Araç harika bişeydi ozamanki maddi durumum elvermediği için bu aracı alamadım. Zaten alırsamda ailenin 2. aracı olarak istiyodum.
    Bu gördüğünüz araba 2003 model 50000kmde 17800ytlye zar zor satıldı arabada herhangi bi kaza bulunmuyodu. 3 ay sahibindende ve araba.comda 18000ytlye alıcı bekledi. Aracın gerçekten 2. el piyasası çok ölüydü. Şimdi bomboş stilolara 21000 fiyat çekiyorlar gerçekten içim sızlıyo. 2 ay öncede aynı bu donanımda siyah olanını 17000ytlye alıcaktım arkadaşların aklına uydum boşver kapora verme dediler öyle kaçırdık. Ama aklımda yine bu fiyatlara aynı bu donanımda stilo bulursam alıcam gerçekten değeri bilinmeyen çok keyifli bi araç.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

Bu araç geçen sene bi abimizindi en fulünden sadece easygo ve hafızalı deri koltuk eksik. Dikkat ederseniz farların önünde far yıkayıcı bile bulunuyor. Araç harika bişeydi ozamanki maddi durumum elvermediği için bu aracı alamadım. Zaten alırsamda ailenin 2. aracı olarak istiyodum.
    Bu gördüğünüz araba 2003 model 50000kmde 17800ytlye zar zor satıldı arabada herhangi bi kaza bulunmuyodu. 3 ay sahibindende ve araba.comda 18000ytlye alıcı bekledi. Aracın gerçekten 2. el piyasası çok ölüydü. Şimdi bomboş stilolara 21000 fiyat çekiyorlar gerçekten içim sızlıyo. 2 ay öncede aynı bu donanımda siyah olanını 17000ytlye alıcaktım arkadaşların aklına uydum boşver kapora verme dediler öyle kaçırdık. Ama aklımda yine bu fiyatlara aynı bu donanımda stilo bulursam alıcam gerçekten değeri bilinmeyen çok keyifli bi araç.

• Sezgintr,
    Belki aracın değeri yeni yeni anlaşılıyordur gerçekten çoğu insan stiloların bukadar donanım barındırdığını bilmiyor üzerindede FIAT amblemini görünce Şahin/Doğan la karıştırıyor bu arada şahin ve doğan marka araçları kötülemiyorum çünkü tofaşın günümüze kadar ayakta kalmasına en büyük etkendirler.Sonuçta Türkiye yollarında en çok satan marka deseniz tabiki şahin derim

quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

Bu araç geçen sene bi abimizindi en fulünden sadece easygo ve hafızalı deri koltuk eksik. Dikkat ederseniz farların önünde far yıkayıcı bile bulunuyor. Araç harika bişeydi ozamanki maddi durumum elvermediği için bu aracı alamadım. Zaten alırsamda ailenin 2. aracı olarak istiyodum.

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.