Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

stilock ileri zamanlarda yaptıracagım suan arabanın sıkı bir borcu var her ay onu oduyorum bana fazla para kalmıyor arabaya da parasızlıkda sadece hafta sonu binebiliyorum

• kusura bakma gendarme bazen oluryor yanlışlıklar

bu arada stilock un fotografları cok kaliteli ne kadar net cıkıyor öyle

sanırım benim fotograf makinasının ayarlarıda bozuk neyse bundan sonra bol bol güzel fotoları

koyarım siteye

bittniz siz zuhaaa sıkılırsınız artık benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdemTR -- 22 Mart 2008; 20:43:05 >

• Ne yani stilomuz değilde fotoğraf makinam mı kaliteli bence sen stilonu temizle ve iyi açılardan resimlerini çek sen bu şekilde en iyi makinayla bile sonuç alamazsın ahanda sana eski stilomun resimi (5k 2005 Active)

Orjinalden alıntı: AdemTR

sagolun tesekkürler

stilock ileri zamanlarda yaptıracagım suan arabanın sıkı bir borcu var her ay onu oduyorum bana fazla para kalmıyor arabaya da parasızlıkda sadece hafta sonu binebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilock -- 22 Mart 2008; 20:55:31 >

• len valla senin makina ne kadar kaliteli kardesim cam gibi cekiyor vall sanki daha arac 0 kilometrede hic kullanılmamıs gibi

ben aracı 2 saat yıkadım sonra foto cektim
    fotograf makinam sony cyber shot dcs-s650 senin ki ne?

ayrıca kardes araban cok temiz cocugun bigi bakmıssın valla görünen o

dedigim gibi sanki daha 0 araban
  • Kodak çift lensli w550 ,nazar değmesin ikisinede çocuklarımın resimleri

Musa , Özge , Stilo 3k Dynamic Sport

quote:

Orjinalden alıntı: AdemTR

len valla senin makina ne kadar kaliteli kardesim cam gibi cekiyor vall sanki daha arac 0 kilometrede hic kullanılmamıs gibi

ben aracı 2 saat yıkadım sonra foto cektim
    fotograf makinam sony cyber shot dcs-s650 senin ki ne?

ayrıca kardes araban cok temiz cocugun bigi bakmıssın valla görünen o

dedigim gibi sanki daha 0 araban

• selam millet
  • Adem kardeş malesef stilom "0" değil 27.600 km de 2004 model keşke sıfırları ülkemize gelse
  • İyi akşamlar Valo nerelerdesin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stilock

İyi akşamlar Valo nerelerdesin?

abi mactaydim perisan oldum geldim
  • yaa cıldırdım bende yaa bu nasıl savunma gökhan zan denen dallama 2 gölüde izemiş nasıl defans göbegi herşeyi zora soktuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadirhan

yaa cıldırdım bende yaa bu nasıl savunma gökhan zan denen dallama 2 gölüde izemiş nasıl defans göbegi herşeyi zora soktuk

sorma bahadırcım bıttık haftaya cisse rustu bobo yok sen dusun gerısını
  • ben inanıyorum yenecegiz bi tek rüştü yetişse gerisi önemlii deil ilk yarıdan görülecek bi hesabımız var inönüde gücümüzün yettigince bagıracagız
  • bobo ve ozellıkle cısse cok onemlı bahadır keske olsalardı
  • Yine hüsran var galiba bu sene.
    Ama baskette şampiyonluğa gidiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aserel

Yine hüsran var galiba bu sene.
    Ama baskette şampiyonluğa gidiyoruz

aserel olacak is degil bukadar olmaz dedirttiler ama yazık burada bitmemeliydi okadar yol gittik sonuca bak..
  • Gendarme bende seni bu sitede sıkça takip ediyorum. Zaten bu forumda yorumları takip edilecek kaç kişi var ki.
    Forumdan akıncıda ayrılmış gerçi olayın tam ne olduğunu bilmiyorum ama oda saygıdeğer bi kardeşimizdi.
    Millet ağzına almış bi vw sakızı hep aynı şeyi çiğneyip duruyo. Stiloların üzerinde fiat değilde vw amblemi olsaydı heralde bu araç devrim yaptı diye yıllarca konuşulurdu.

Neyse kısa sözün özü 3d stilo bende ilk çıktığı günden beri bi hayranlık yaratmıştı. 2006da gpunto çıkınca stilonun kardeşi dedik ve 5 kapılısıda hoşumuza gitti. Dizel olmasıda ayrıca bi avantajdı. Bide açıkçası kendi paramızla almadığımız için baba ne isterse ondan aldık ama ozamanda stilo hep aklımda vardı. Bi önceki sayfada resimlerini koyduğum stiloyu arkadaş 17500e bıraktı ama işte babam benzinli tek kapı ve elekroniği çokmuş diye pek sıcak bakmadı.

Benim aklım hala stiloda bizde 94 model corolla da var onu satıp üzerine koyup full bi stilo almak istiyorum. Ama internetteki fiyatlar bana çok geliyo tofaşta biçok personelde 3d stilo var ve hepside en full olanlarından. 1.9 dizel olanı bile buldum biçoğu benim stilo aradığımı biliyo 17500 gibi rakama satmak isterlerse hemen alıcam. 17500 belkide size çok ölü bi rakam gelicek ama otokoopta bu araçlara en fazla 14-15 veriyolar.

Ayrıca akıbetini bilmediğim bi arkadaş var clikka ona ne olduğunu neden bu forumdan ayrıldığını bilen varsa kısaca bi bilgi verirse sevinirim.

• Günaydınlar,

Sezgintr, otokoop ta stilolara 14-15 fiyat veriyorlarsa neden siz 17.5 a bulamıyorsunuz ?Bana göre stiloların 14-15 devri geçti araç yeni yeni gerçek değerine ulaşıyor bu forumu stilosu olmayıp takip eden arkadaşlarımızda stilo hayranlığı doğuyor işin ticaretinde olmayıp gerçekten iyi bir arabaya binmek isteyenler için stilo tercihi doğru hoş ticaretindede olsanız ha deyince hiç bir araç satılmaz ancak fiyatı piyasa değerinden bir miktar aşağı çekmeniz lazım umarım istediğiniz gibi hem donanımlı hemde uygun fiyata stilo bulursunuz. resimlerdeki aracım (siyah 01 ej 007) 18.000 ytl'ye mal oldu (ocak 2008) ama ben icradan alan bir arkadaştan aldım. Aldığımda 27.000 km deydi 1,5 yıl icranın otoparkında yatmış daha işyerine götürdüğüm gün 20.000 ytl verdiler. Birde tek kapılılar arasında donanım farklılığı var benim aracımda esp ve dolayısı ile asr yok easy go ve ısıtmalı hafızalı koltuk da yok bunlardan sadece esp ve asr olmasını isterdim

quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

Gendarme bende seni bu sitede sıkça takip ediyorum. Zaten bu forumda yorumları takip edilecek kaç kişi var ki.
    Forumdan akıncıda ayrılmış gerçi olayın tam ne olduğunu bilmiyorum ama oda saygıdeğer bi kardeşimizdi.
    Millet ağzına almış bi vw sakızı hep aynı şeyi çiğneyip duruyo. Stiloların üzerinde fiat değilde vw amblemi olsaydı heralde bu araç devrim yaptı diye yıllarca konuşulurdu.

Neyse kısa sözün özü 3d stilo bende ilk çıktığı günden beri bi hayranlık yaratmıştı. 2006da gpunto çıkınca stilonun kardeşi dedik ve 5 kapılısıda hoşumuza gitti. Dizel olmasıda ayrıca bi avantajdı. Bide açıkçası kendi paramızla almadığımız için baba ne isterse ondan aldık ama ozamanda stilo hep aklımda vardı. Bi önceki sayfada resimlerini koyduğum stiloyu arkadaş 17500e bıraktı ama işte babam benzinli tek kapı ve elekroniği çokmuş diye pek sıcak bakmadı.

Benim aklım hala stiloda bizde 94 model corolla da var onu satıp üzerine koyup full bi stilo almak istiyorum. Ama internetteki fiyatlar bana çok geliyo tofaşta biçok personelde 3d stilo var ve hepside en full olanlarından. 1.9 dizel olanı bile buldum biçoğu benim stilo aradığımı biliyo 17500 gibi rakama satmak isterlerse hemen alıcam. 17500 belkide size çok ölü bi rakam gelicek ama otokoopta bu araçlara en fazla 14-15 veriyolar.

Ayrıca akıbetini bilmediğim bi arkadaş var clikka ona ne olduğunu neden bu forumdan ayrıldığını bilen varsa kısaca bi bilgi verirse sevinirim.

• Nedir bu BEŞİKTAŞTAN çektiğimiz ya hiçmi yüzümüzü güldürmeyecek

quote:

Orjinalden alıntı: valo

quote:

Orjinalden alıntı: stilock

İyi akşamlar Valo nerelerdesin?

abi mactaydim perisan oldum geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilock -- 23 Mart 2008; 9:46:56 >

• Arkadaşlar, Sizlere bir teklifim var forumda sanal ortamda herkes kardeş gibi fakat birbirimizi rumuzlarla tanıyoruz kendimizle ilgili bilgileri ve resimleri ekleyip bir sayfayı dolduralım ve imzlarımızın altına o sayfa için link oluşturalım amacım saygımızı artırmak birbirimizle bir konuda ters düşersek dahi abi kardeş gibi saygıyı eksik etmeden çözümlemek

Örnek;

1-Resim
    2-adı soy adı
    3-doğduğu şehir
    4-yaşadığı şehir
    5-mesleği/işi
    6-yaşı
    7-evli/bekar
    9-çocuk var/yok
    10-aracının adı modeli (stilo 1,6 dynamic 5k 2005 gibi)

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM SİZLERDE UYGUN GÖRÜRSENİZ BİR AN ÖNCE BAŞLAYALIM DERİM.

• Günaydınlar arkadaslar sanırım bizim sitlocuların cogu beşiktaslı

ee bende koyu bir beşiktaşlıyım yaw

stilock güzel bir düşünce

1-Resim : YOK
    2-adı soy adı: :ADEM ATES
    3-doğduğu şehir :KIRSEHIR
    4-yaşadığı şehir :ANKARA
    5-mesleği/işi :BILGISAYAR TEKNISYENI
    6-yaşı :27
    7-evli/bekar :EVLI
    9-çocuk var/yok :YOK
    10-aracının adı modeli (stilo 1,6 dynamic 3k 2004 gibi)
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.