Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: stilock

iyi akşamlar Gendarme , sensiz olmuyor

Teşekkür ederim.Bende burada olmaktan keyif alıyorum
    ama son günlerde paylaşım, sohbet seviyesi gerçekten
    üzücü ve ürkütücü....
  • sayfalara ne oldu birden 90 a çıktık
  • güzel arkadaşım tasarım için söyledim...evt kabul edin 3k ve 5 k arasında tasarım olarak dağlar var..aracın ön camından itibaren tamamen farklı bir otomobil ...evt..5 k stiloların normal otomobillerden tasarım olarak pek farkı yok tamam donanım var ama sonuçta sözünü ettiğim otomobil coupe ve tasarımımnda farklı olması gerekir zaten...
    öyle olsa neden fazla para verip 3 k stilo alalım daha düşük fiyatlara daha donanımlı 5 k otomobil alınabilir pekala
    ama eğer yolda giderken herkesin dikkati senin aracında toplanıyorsa bu genel anlamda bu otomobşillerin beğenildiğini gösterir otomobil benim için araçtır...alınır satılır binilir..otomobile oğlum kardeşim muamelesi yapmam otomobilimi severim ama aramda bağ oluşmaz..sanırım siz otomobilinizle arasında baba oğul ilişkisi yaşayanlardansınız....dürüst olun ve söyleyin 5 k sahipleri hayalinizde bir 3 k varmı yokmu......?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ss28

güzel arkadaşım tasarım için söyledim...evt kabul edin 3k ve 5 k arasında tasarım olarak dağlar var..aracın ön camından itibaren tamamen farklı bir otomobil ...evt..5 k stiloların normal otomobillerden tasarım olarak pek farkı yok tamam donanım var ama sonuçta sözünü ettiğim otomobil coupe ve tasarımımnda farklı olması gerekir zaten...
    öyle olsa neden fazla para verip 3 k stilo alalım daha düşük fiyatlara daha donanımlı 5 k otomobil alınabilir pekala
    ama eğer yolda giderken herkesin dikkati senin aracında toplanıyorsa bu genel anlamda bu otomobşillerin beğenildiğini gösterir otomobil benim için araçtır...alınır satılır binilir..otomobile oğlum kardeşim muamelesi yapmam otomobilimi severim ama aramda bağ oluşmaz..sanırım siz otomobilinizle arasında baba oğul ilişkisi yaşayanlardansınız....dürüst olun ve söyleyin 5 k sahipleri hayalinizde bir 3 k varmı yokmu......?

BAK DOSTUM!!!UC KAPIDA KULLANDIM YASINI BILMIYORUM AMA BEN 33 YASINDAYIM VE BİR BEBEGİM VAR BAGAJ YETMEDIGI ARKADAR GELDIGI ICIN SATTIM..SANA SEBEP SUNMAK ZORUNDA DEGILIM5 K ALDIM VE COK MEMNUNUM BURASI STILOSUNA DEGER VEREN INSANLARIN OLUSTURDUGU BIR FORUM..BUNUN UC KAPISI BES KAPISI YOK BEN KIMSE ARABAMA BAKSIN EDASINDA DEGILIM SENIN YASIN DAHA BUNLARI ANLAMAYA YETMIYOR SANIRIM BIRGUN ANLARSIN!!! BİRİNİ OVERKEN OBURUNE CAMUR ATMA!!SEN KENDI ISINE BAK UC KAPINA BIN ARANDA BAG OLUSTURMA KAFANA GORE TAKIL..ONLAR SENIN SAHSI FIKRINDIR AMA ORTALIGI KARISTIRMA..BIZ BURADA KAVGA DEGİL HOS VE SEVIYELI SOHBET ETMEK ICIN VARIZ..
    ONA GORE DAVRAN KALP KIRMAYALIM FORUMA AYIP!!!

• sanırım bu tip insanlarla bu forumda daha fazla sohbet edip seviyeleri dusurmenin manasi yok..sahsen bu tarz polemiklere girmek istemiyorum..robin genderma stilock nedir abicim bu saldirilar ya!!
    hayret!!
  • tam bir komedi yav..
    33 yaşındaymış bende 30 yaşındayım ve 1 yaşında bir kızım var ne var bunda...şimdi bunları ifşa edecek anlamadım...stilo hoşuma giden bir otomobildir altınıı çiziyorum coupe benim için işlevsellik kadar görsellikte önemlidir içine bindiğin otomobilin dış hatlarınıda fazlasıyla öneserim.....şahsi fikrimdir beğenirsin beğenmezsin sana kalmış seviyemi düşürecek söylemlerde bulunmadım ha sen söylenenleri seviyesizlik olarak değerlendiryorsan o senin sorunun....ayrıca kimsenin kimseye saldırdığı filan yok senin haricinde sana stilonla mutluluklar ayrıca kızınıda allah bağışlasın.....
  • ayrıca stilom benim benim için daha önce sahip olduğum otomobiller arasında en kıymetlisi en değerlisidir...ama dediğim gibi sonuçta araçtır ve gün gelir daha iyisi için alınır satılır..
  • forumu okuyan arkadaşlardanda ricam sizce ben yorumlarımda bir seviyesizlik yaptımmı
    bir bakın bu seviyesizlik kelimesi fena halde canımı sıktı çünkü.....
  • Tamam arkadaşlar bırakın artık şu seviye muhabbetini,
    isterseniz şöyle yapalım derim sonuçta biz cevap verdiğimiz için onlar konuşuyor,
    şimdi stiloyu istedikleri kadar kötülesinler yine de cevap vermeyelim sanırım en mantıklı yaklaşım bu olacak
  • stilo 3 kapıdır coupe deildir önce ukalalık olarak deilde bilgi olarak söyleyeyim coupe arac demek bagaj kapısında cam olmaz örn: bmw 3 serisi coupe rover turbo astra bertone peugeot 406 vs vs
    3 kapı 5 kapı farketmez önemli olan paylaşım bunuda yaparken herkes digerlerine saygılı olursa sorun olmaz mesela mazdacı arkadas gelip burda sanki mahalle basıp yan bakan varsa cıksın diyor ne güzel kendi arabasını cok seviyor ama bu demekdeilki diger arabalar kötü her arabanın sahibine hoş gelen birşeyi varki o aracı seçmiş kargaya yavrusu şahin görünür diye boşa demiyorlar
  • bir 90 bir 60 ne oluyor yine DH'ye...?
  • haklısın arkadaşım.....
    yorumlarımdan dolayı kırılanlardan özür dilerim amacım seviyenizi düşürmek değildi...
    coupe...bizim ülkemizde kime sorarsanız sorun....spor otomobili çağrıştırır....ordan kalma bir cahillikle ctiloma coupe dedim umarım bağışlar beni....:)
  • günaydın arkadaslar

ben bu stilo forever forumuna geleli yaklasık 6-7 hafta oldu. bu bölümde ki arkadaslar üzerindeki izlenimler
    bütün samimiyetim ile söylüyorum. çok efendi, saygılı ve aynı zamanda anlayıslı kişilerden olusan bir bölüm gördüm yardımlasmayıda cok seviyorlar tekrar tekrar tesekkürler bu bölümü kurup ilerleten arkadaslara

ss28 arkadasım seniin yazılarını uzun zamanıdır okuyorum sahsi fikrim bazı cümlelerin igneleyici yani bazı insanların hosuna gitmeyecek tarzdan yazılar yazıyorsun bazen burdaki insanlar cok kıymetli kişilerdir kimseyi üzmeyelim

diger mazdacı arkadasa gelince adam valla bir anda foruma zıpladı verdi verdirdi adamı atesleyecek yazı filanda görmedim sanırım amacı bizleri sogutmak birlik ve beraberligimizi bozmak ona hic bir cevap yazmaylım arkadaslar kendi gelir havlar havlar gider biz yolumuza devam edelim

SAYGILARIMLA

• mutlaka burdaki insanların hepsi değerlidir..ona şüphem yok.....
    nacizane bir düşüncemi söyledim...
    dediğim gibi kırcı olduysam özür dilerim ama madem yazdıklarımı okudun orda kimsenin şahsına kötü bir laf etmedim..ama ben çocuklukla düşüncesizlikle itham edildim.....hatta seviyesizlik kelimesi bile ara ara telafuz edildi....askerde devrecilik vardı sanki burdada aynı şeyleri hisseder gibi oldum evt aracımı yeni aldım ve satmaya karar verdim....bu beni seeviyesiz düşüncesiz yapmaz...değilmi
  • sitlock arkadaşım merak ettiğim konu şu bende cruse kontrol yok...bu düz vites otomobillerde işlveselmi..yani otm viteslerde tamamda düzlerde....vites değiştirince devre dışımı kalıyor ....
  • c.c uzun yolda, otobanda son derece işlevsel....

uzun süren yolculuklarda sağ ayağınızı dinlendirmenizi sağlar....

90 km sabit hızla yakıt tasarrufu yapmanın en iyi yoludur....

gaz ya da fren pedalına dokunduğunuzda devre dışı kalır...

c.c kolunun üzerindeki kademe kumandasını kullanarakta
    hızınızı elle arttırabilir ya da azaltabilirsiniz.....
  • zzzzzzz.............
  • sağolun yarbayım bilgi için....maliyeti nedir pekii....sonradan taktırmanın
  • gunaydinlar herkezee

SS koydugun arabanin resimlerinden anladigim kadariyla sende konfor paketi yok

yani;

-hiz sabitleme
    -digital klima
    -yagmur far ve park sensoru

sonradan hiz sabitleme takma islemine gelirsek!! opel ve pug da takan servisler biliyorum ancak stiloya CC takacak babayigiy servis bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plep -- 19 Mart 2008; 11:26:34 >

• evt saydığın özellikler yok malesef....ama netten baktım astraya filan 100.120 ytl...takılıyor...stiloda çok pahalı olmasa gerek
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.