Araç Türkiye'de çok az sayıda satıldığı için kimse bu araç için aksesuar üretmiyor... Koç bile sahibi olduğu kangurum.com.tr de satılan Stilo aksesuarlarının tümünü kaldırdı geçen yıl.....
yukarıdaki mesajımın tarihi 6 mart 2008
sevgilerimle.....
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme
quote:
Araç Türkiye'de çok az sayıda satıldığı için kimse bu araç için aksesuar üretmiyor... Koç bile sahibi olduğu kangurum.com.tr de satılan Stilo aksesuarlarının tümünü kaldırdı geçen yıl.....
yukarıdaki mesajımın tarihi 6 mart 2008
sevgilerimle.....
mesajini okumustum gendarme daha onceden sinirliyim o yuzden yazdim.. belki biryerlerde vardir diye ama hic umut yok dimi?
TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ GÜRKAN,VALO VE OTTOMAN24 HEPİNİZİN VE HERKESİN KANDİLİNİ KUTLAR, DİNİMİZİ MÜSLÜMANLIĞI SADECE KUL VE ALLAH ARASINDA BIRAKMALARI DİLEKLERİMLE...
STİLO SAHİPLERİ VE STİLO MERAKLILARININ
MÜBAREK MEVLİD KANDİLİNİ KUTLAR,
ESENLİKLER DİLERİM....
quote:
Orjinalden alıntı: ROBINHOOD
TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ GÜRKAN,VALO VE OTTOMAN24 HEPİNİZİN VE HERKESİN KANDİLİNİ KUTLAR, DİNİMİZİ MÜSLÜMANLIĞI SADECE KUL VE ALLAH ARASINDA BIRAKMALARI DİLEKLERİMLE...
AMIN!AMIN!AMIN!AMIN!UMARIM...
HOŞBULDUK, SON ZAMANLARDA İNSANLARIN CANLARINI ÇOK SIKTILAR PEK KEYFİM KALMADI BİRDE MESAİ DURUMLARI YOĞUN BİRAZ.
quote:
Orjinalden alıntı: valo
robin hosgeldin..nerelerdesin?
quote:
Orjinalden alıntı.:valo
mesajini okumustum gendarme daha onceden sinirliyim o yuzden yazdim.. belki biryerlerde vardir diye ama hic umut yok dimi?
bu ülke sınırları içinde hiç yok gibi dostum....
quote:
quote:
Orjinalden alıntı.:valo
bu ülke sınırları içinde hiç yok gibi dostum....
abi ideanin puntinun albeanin palionun sercenin aksesuarini bile satiyor internet siteleri yani fiatin stilo haric butun araclarinin mevcut.. ve ben buna sinir oluyorum!
Nasılsın gendarme? Hoşgeldin tekrar......
quote:
HOŞBULDUK, SON ZAMANLARDA İNSANLARIN CANLARINI ÇOK SIKTILAR PEK KEYFİM KALMADI BİRDE MESAİ DURUMLARI YOĞUN BİRAZ.
quote:
Orjinalden alıntı: valo
robin hosgeldin..nerelerdesin?
olsun abi canini sikma..bende cok sinirlendim ama bizim sohbetlerimize zarar gelmesini istemem ..unutalim gitsin herkez ettigini bulur olsun.. seni seviyoruz uzulmeni istemeyiz
Sevgili aserel ve (varsa) diğer Beşiktaşlı arkadaşların
''DÜNYA BEŞİKTAŞLILAR GÜNÜ''nü kutlarım....
Teşekkür ederim bundan sonra ne denirse densin yazmayacağım.
al bendende okadar isteyen istedini desin..susmak en sagliklisi bosuna sinir bozuyoruz..
quote:
Nasılsın gendarme? Hoşgeldin tekrar......
sağol dostum.... keyifsizim bugünlerde... sebep malum.... bugün biraz sakin gördüm ortalığı.... o yüzden yazıyorum ama eski tadım yok...
quote:
Sevgili aserel ve (varsa) diğer Beşiktaşlı arkadaşların
''DÜNYA BEŞİKTAŞLILAR GÜNÜ''nü kutlarım....
bende saglam bir besiktasliyim bende kutlarim hemde mubarek gun..neguzel..