Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (177. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: plep

Beyler sorum arada gume gitti

Stilo nuz ile bi depo ile en fazla kac km yaptiniz??

Ben İstanbuldan-Mersine gittm!! gezerek gittim!!

80-90km yi gecmeden gittim. fulle yip cikmisdim yola!! 970 km yol gittim isik yandi! isikdan sonra 150 km daha gosteriyordu!!

• robinhood kardeşim sen ciddimisin ya ortalama 5,7 litre bu arabaya çok yakıyor diyenlere yuuuh çekicem ayıp olmazsa... uzun yolda ortalama kaç litre olduğunu başka kimselerde yazar mı yoksa robinhood az yakma konusunda usta mı? :))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: stilock

Nasıl bir tırıltı?

1-şarj dinamosu rulmanı olabilir
    2-relantidemi sadece ses geliyor?
    3-debriyaja bastığında kesiyormu?
    4-vakit kaybetme servise göster

quote:

Orjinalden alıntı: AdemTR

GUNAYDINLAR

ARKADASLAR SIZIN STILONUZUN MOTORUNDAN HAFIF BIR TIRILTI SESI GELIYOR MU?
    BENDE GELIYORDA ACABA NORMAL MI

CALISMA SEKLI SANKI MOTARDAN HIZLI BIR SEKIL TI TIR TIR TIR SES DE GELIYOR

selamlar...
    sözü geçen ses normal olup enjeksiyon pompasından gelmektedir.

sevgilerimle...
  • Daha kaç defa vereceğiz bakalım...son olarak 7 martta yazdım.......

quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

Arkadaşım bak aşağıdaki mesajı 30 aralık tarihinde yazdım...sanırım sorunu cevabı olur....

quote:

Geldim millet....
    Yine kimse yok...

Giderken 60 dakikalık bir yolculuğun 25 dk. (CC ile)90 km sabit hızla,15 dk. kaza
    nedeniyle kapanan yol yüzünden rölantide bekleyerek, 20 dk da genelde
    3.viteste gittim. dış hava sıcaklığı 3 derece, iç sıcaklık 23 derecede ort. tüketim
    8,2 litre.dönerken ilk 15 dk 90 km sonra (dayanamadım artık)120/140 km hızla
    geldim...dış hava sıcaklığı 6,5 , iç sıcaklık 21 derecede yine 8,2 litre...(giderken
    90 kmde ort.6,4 /6,5 litre yaktı, dönerken 90 kmde 5,8/ 6,0 litre arası yaktı)

Bu arada kolçak ve kaplama setinin fotolarını bekliyorum arkadaşlar... şimdiden kolay gelsin....

• Bu diğer mesaj 17 şubat....

quote:

Herkese Merhaba ..iyi akşamlar...
    Az önce kapıdan içeri girdim...Müthiş bir soğuk var...
    Eşime söz verdiğim için c.c ile 90km sabit hızla geldim..
    klima açık ort. 5 / 5.6 lt benzin yaktı...

seviyorum bu arabayı....

• quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

quote:

Nasıl bir tırıltı?

1-şarj dinamosu rulmanı olabilir
    2-relantidemi sadece ses geliyor?
    3-debriyaja bastığında kesiyormu?
    4-vakit kaybetme servise göster

quote:

Orjinalden alıntı: AdemTR

GUNAYDINLAR

ARKADASLAR SIZIN STILONUZUN MOTORUNDAN HAFIF BIR TIRILTI SESI GELIYOR MU?
    BENDE GELIYORDA ACABA NORMAL MI

CALISMA SEKLI SANKI MOTARDAN HIZLI BIR SEKIL TI TIR TIR TIR SES DE GELIYOR

selamlar...
    sözü geçen ses normal olup enjeksiyon pompasından gelmektedir.

sevgilerimle...

valla mı kardes cunku bende anlamadım sesi sanki normal gibi o ses ama gene bi gitmek lazım servise insallah fazla servis ücreti almazlar

• günaydın arkadaslar pazar günü ilkkez stilom ile otobanaı cıktım.

aracta 5 kişi vardı ve hespisde baya kilolu idiler lgp ile 205 yaptım.
    sanırım benzin ile 2 kisi bu arabam ibrenin sonunu görürü 230 yapar
  • aslına bakarsanız araç diğer normal 1.6 lardan fazla yakmıyor sanırım bu çok yakma şöhretini aracı performaslı kullanıp sonrada çok tüketiyor diyen erkadaşlardan kaldı bu araba keyif arabası...stilo 3 k için konuşuyorum 5 klı araç sahipleri alınabilir
    bu arada stilock kardeşim garanti bankasından bana kasko için 1000,80 ytl fatura çıkrdılar aklımda senin 700 lü rakamların kalınca yaptırmadım tabi birde yapıkredi bankasına bakacam bakalım....
    bu arada aracımı satılığa çıkardım bile nden derseniz..bu araçalar nazlı satılıyor ve meraklısını bulmak uzun sürecek sanırım....mersinde 32000 ytl ye satılan ve benim aracımdan pek farklı olmayan (hatta sanırım benim aracım görsel açıdan onunkinden iyidir)benden 22500 ytl etiketi yapıştırı verdim...
    yaz sonuna kadar anca satarım diye düşünüyorum...buda bana yater...zaten çok çabuk sıkılırım...4.yılda 6. arabamı aldım...hepside farklı modellerdi...megane coupe clio fabia vs....
    neyse bu arada aracımın ön camında hafif bir çatlak var tamiri 70 ytl değiştirsem kaç para tutar bileniniz varmı aracım 3 k

• ss28,

ne zamandan beri stilo sende? cam çatlağı için trafik kaskosunu araştır cebinden çıkmış olmaz eğer hususi kasko yaptıracaksan onlar halleder hasarzızlık indiriminide etkilemez.Yapı kredi sigortadan 770 ytl ye personel indirimli yaptırdım normalde 830 ytl idi. Araba satmak biraz kısmet işi geçmiş sayfalara göz atarsan
    milletin zor satılır dediği sattığım araçları görürsün birde mantıklı fiyat çekmek lazım unutmaki bir mal satılırken değeri neyse ona gider fazlası hayalcilik olur beklersin benim karaşimşek 27.500 km de 2004 model dynamic skywindow var 20.500ytl ye veririm

quote:

Orjinalden alıntı: ss28

aslına bakarsanız araç diğer normal 1.6 lardan fazla yakmıyor sanırım bu çok yakma şöhretini aracı performaslı kullanıp sonrada çok tüketiyor diyen erkadaşlardan kaldı bu araba keyif arabası...stilo 3 k için konuşuyorum 5 klı araç sahipleri alınabilir
    bu arada stilock kardeşim garanti bankasından bana kasko için 1000,80 ytl fatura çıkrdılar aklımda senin 700 lü rakamların kalınca yaptırmadım tabi birde yapıkredi bankasına bakacam bakalım....
    bu arada aracımı satılığa çıkardım bile nden derseniz..bu araçalar nazlı satılıyor ve meraklısını bulmak uzun sürecek sanırım....mersinde 32000 ytl ye satılan ve benim aracımdan pek farklı olmayan (hatta sanırım benim aracım görsel açıdan onunkinden iyidir)benden 22500 ytl etiketi yapıştırı verdim...
    yaz sonuna kadar anca satarım diye düşünüyorum...buda bana yater...zaten çok çabuk sıkılırım...4.yılda 6. arabamı aldım...hepside farklı modellerdi...megane coupe clio fabia vs....
    neyse bu arada aracımın ön camında hafif bir çatlak var tamiri 70 ytl değiştirsem kaç para tutar bileniniz varmı aracım 3 k

• 1 aydır bende araç
  • daha yazın tadına varmadan bu acele ne?Araçta problemmi var, elinden çıkarmak istiyorsun? Yoksa çevrendekiler kafanımı bulandırdı?

quote:

1 aydır bende araç

• aslına bakarsan bu bir alışkanlık haline geldi
    şimdiye kadar aldığım tüm araçlarda aynısını uyguladım
    ilk otomobilim unoydu
    3. yılında stiloya terfi ettim
    her aracımdan ortalama 1000 ytl kazandım...
    kullanıyorum istediğim rakamı veren olursa satıyorum...
    küçük çapta ticeret diyelim..
    bu arada aracın çok güzelmiş...
    allah kaza vermesin....
  • Tşk. ederim. hepimize. Ben orjinal cd çaları çıkarıp yerine DVD-TV-MP3-Navigasyon(ops) Bluetooth 7" lik ekranlı alet taktım.

quote:

aslına bakarsan bu bir alışkanlık haline geldi
    şimdiye kadar aldığım tüm araçlarda aynısını uyguladım
    ilk otomobilim unoydu
    3. yılında stiloya terfi ettim
    her aracımdan ortalama 1000 ytl kazandım...
    kullanıyorum istediğim rakamı veren olursa satıyorum...
    küçük çapta ticeret diyelim..
    bu arada aracın çok güzelmiş...
    allah kaza vermesin....
  • yeni resimler
  • quote:

GENDARME VE ROBINHOOD ARANIYOR

GELDİM ABİ BURADAYIM BİRAZ YOĞUN BİR HAFTA BAŞI OLDU GİREMEDİM.

quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

robinhood kardeşim sen ciddimisin ya ortalama 5,7 litre bu arabaya çok yakıyor diyenlere yuuuh çekicem ayıp olmazsa... uzun yolda ortalama kaç litre olduğunu başka kimselerde yazar mı yoksa robinhood az yakma konusunda usta mı? :))))

CİDDİYİM TABİKİDE, SEN ŞİMDİDEN BAŞLA O ÇOK YAKIYOR DİYEN ARKADAŞLARA FAZLA DEVİRLİ KULLANMADIKTAN SONRA 6 lt Yİ GEÇMEZ.

• stilock kol dayama kolçağını sen mi monte ettin aracına ben anlamadım kafam karıştı o yüzden soruyorum yanlış anlama aracım dynamıc dedinde onlarda kolçak standart değilmi ben öyle biliyorumda

bu arada pleep kardeşim senin dediğin rakkamlarla 970 km +150 km daha gidebilme bu bence biraz zor gibi geliyor çünkü 100 km de 4,9-5 lt gibi değerlere geliyor ki bu fabrika verilerinin de çok altında bir değer
  • quote:

Stilo Debriyaj seti;

http://otomobilmarket.net/urun_detay.asp?pid=7954

GÜZEL BIR PAYLASIM STILOCK BU ARADA BENIM DEBRIAJ GAZA GORE COK SERT SIZIN DEBRIAJLAR NASIL
  • quote:

Valo iyi akşamlar,

ben buradayımda Gendarme kayıpta acaba stiloyu satıp bravomı aldı

yapmaz oyle sey ya..yapmaz dimi???
  • AYıp be eğer sen arabanı mazda 3 kıyaslıyorsan gerçekten bu işten anlamıyor yada kendini kandırıyorsundur.
    performans olarak stilodan iyi yakıt olarak eğer hız kontrol, far sensörü, gibi şeylere aksesuar diyorsan hepsini 425 YTL takıyorlar yol tutuş, ve güvenlik yönünde ise stilo 124 gibi kalır o arabanın yanında.

İnterneti iyi araştır kaçtane stilo takla atmış ve mazda 3 takla atmış?

ve hangisi daha çok arıza veriyor?

16,23 lt benzin ile 253 km gidiyor sizinki kaç km gidiyor?

Beni merak ediyorsanız Stilock kardeşiyim mazdasına benzinden dolayı binemediğini iddaa ettiği kardeşi sorun bakim kardeşinle yarışttın kim geçtiğini ?

Benim arabam 1275 kg sizinki kaç kg?
    Başka arabalara kıyaslarsan (focus, astra, megane) gibi kabul ederim ama Mazda 3 ile kıyaslanmaz kalite bakımından......
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.