Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1639. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16371638163916401641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarın sabah üstüme alacağım kısmetse. Şu anda yoldayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda yeniyim henüz. Aklımda 1-1.5 aya kadar bir dynamic alma planı var. Bütçem 17-18 bin civarı. Sky'lı tabi ki tercih sebebi. Ve bir de arka koltuk hareketli olmalı.(dynamic de opsiyonel mi standart mı bilmiyorum kusura bakmayın) Temiz denk gelirseniz ricam bi haber vermeniz. İyi forumlar.
  • herkese merhaba,ben eski bir stilo 5k kullanıcısıyım.şimdi de 3k almayı düşünüyorum ama,oturumu 5k gibi yüksekmi onu bilmediğim için ikilemdeyim.kullanıcıları bilgi verebilirse sevinirim.
  • 5k kullanmadım hiç ama benim aracım 3k.
    daha önce clio hb 1.4 rta vardı. kıyaslarsam eğer, stilo yere daha yakın. koltuk da aşağıda. ama zaten koltuk yukarı kaldırılabiliyor.
  • Arkadaşlar bu arabayı önerisinin. Dizel bir araç almam lazım 15 civarına bütçem var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FZT-Kerim

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda yeniyim henüz. Aklımda 1-1.5 aya kadar bir dynamic alma planı var. Bütçem 17-18 bin civarı. Sky'lı tabi ki tercih sebebi. Ve bir de arka koltuk hareketli olmalı.(dynamic de opsiyonel mi standart mı bilmiyorum kusura bakmayın) Temiz denk gelirseniz ricam bi haber vermeniz. İyi forumlar.

Arka kayar koltuk dynamic'te standart...
    Şimdiden hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

Arkadaşlar

iki yıl öncesine kadar benimde aralarında olduğum küçük bir grup tarafından
    sürdürülen bu konu başlığı ne yazık ki artık eskisi kadar popüler değil..

Bunun nedenlerden birisi Stilo sahibi ve sevenlerinin kendilerine ait bir site kurmuş olmaları

http://www.st*ilo*tur*ki*ye*.com/forum.php
    (yıldızları silin..)

bir diğeri nedende ben ve benim gibi konuyu sürükleyen aktif üyelerin çoğunun i Stil'lerini satmış olmamız..

Yukarıda verdiğim adreste sorularınızın yanıtlarını bulabilirsiniz..

quote:

Orijinalden alıntı: gendarme
    Ben burayı asla terketmedim ama bir önceki sayfada
    yazmıştım Stil'i sattım yerine 2011 120 hp m-jet dualogic
    skydome Sport Style Bravo aldım,adresim imzamda var zaten..

Yukarıda da yazdım,maalesef burası eskisi kadar popüler değil
    ama artık hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak,evet gerçekten çok güzel günlerdi
    bir çok dost edindim burada,kimileri ile gerçek hayatta görüşmeye devam ediyorum
    keyifle ama STILO FOREVER bitti,ne yazık ki öldü burası,terkedilmiş bir köy artık,
    ancak merak eden geçmiş sayfaları okuyup faydalanabilir, aktif sitenin de
    adresini bu sayfa da verdim..

Hepinize sahip olduğunuz Stillerinizle keyifli günler dilerim..

Arkadaşlar yukarıda 13 Şubat 2013'te 539.sayfaya yazdığım mesajlardan alıntı yaptım..
    Geriye doğru okumayan arkadaşlar için bilgilendirme yapmak istedim..
    Aradan 15 aydan fazla geçmiş,konu sadece 8 sayfa ilerlemiş..
    mesajda verdiğim adres çok daha aktif..
    oldukça tatminkar,doğru bir bilgi deposu var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 18 Mayıs 2014; 22:18:01 >

• gendarme kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için.. İyi günler..

• Merhaba Arkadaşlar,

Bugün Stilo'mu ihtiyaçtan dolayı sattım. Ama elimde kalan parayla bir Stilo daha almak istiyorum. İstanbul içerisinde 15-16 civarı Stilo satan arkadaş var ise Stilo'suna talibim.
  • 3 kapı stilo düşündüğüm için 5 kapı stilomu satabilirm yada 3k ile takas edebilirm
    benim stilomun üzerinde connect nav ve abarth gösterge mevcut jantlar spor paket jantı dynamic paket
    klima djital ve yağmur sensörü park sensörü far sensörü artı hız sabitleyivi mevcut arka koltuklar kızaklı lpgli
    takas olursa daha iyi olur 3k ile .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudret_19

3 kapı stilo düşündüğüm için 5 kapı stilomu satabilirm yada 3k ile takas edebilirm
    benim stilomun üzerinde connect nav ve abarth gösterge mevcut jantlar spor paket jantı dynamic paket
    klima djital ve yağmur sensörü park sensörü far sensörü artı hız sabitleyivi mevcut arka koltuklar kızaklı lpgli

Arabaya ne kadar istiyorsunuz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: fevzi_44

4 yıldır kullandığım Fiat Stilo 1.6 Actual aracımı satmayı düşünüyorum, şu ana kadar satılığa çıkarmadım. Aracın 2. sahibiyim Kastamonuda çalışırken ilk sahibi olan bir doktordan aldım 82.000 kmde idi aldığımda, şu anda 136.000 km de. Aracı alır almaz yetkili serviste debriyaj baskı-balata değişti (2010). Daha sonra 2011 de yine kastamonu yetkili serviste triger kayışı değişti. 2012 de 4 adet michelin energy saver lastik aldım, yine aynı yıl, amortisörleri 4 adet monroe marka amortisör ile değiştirdim, 4 fren diski ve balataları değişi (2012),salıncaklar z rotlar değişti (2012). Aracın bakımları düzenli olarak yapılmıştır.Aracımda kesinlikle sigara içilmemiştir. Ben öğretmenim ve araç şu anda Gaziantepte

özellikler:
    -Stilo 1.6 103 bg 136.000 km de(km ye kefilim)
    -Sürücü-yolcu hava yastığı
    -Abs
    -Klima
    -Cd player
    -Brc sıralı lpg-simit depo
    -Elektrikli ayarlanabilir yan aynalar
    -Merkezi kilit
    -Kullanma klavuzu ve yedek anahtarı mevcut
    ilgilenirseniz ve fotoğraflarını isterseniz mail adresim fevzi_44@mynet.com @azreal340

Araç güzel hocam ama malesef Gaziantep'te gidiyorsunuz. İstanbul içi araç arıyorum. İlgilendiğiniz için çok teşekkürler.

quote:

3 kapı stilo düşündüğüm için 5 kapı stilomu satabilirm yada 3k ile takas edebilirm

Pm attım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azreal340 -- 22 Mayıs 2014; 17:25:53 >

• merhaba arkadaşlar Stilo Dynamic arıyorum satmayı düşünen varsa p.m atsın lütfen
  • quote:

Kaporta sağlam olsa ben düşünürdüm de kaportası çok gidik arkadaş senin aracının.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Ne dersiniz bir yorum alayım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bukadar-ozellik,boyle-konfor-bu-kilometre,hemde-bu-fiyata-149947029/detay/

Motor arıza lambası yanıyor. Onu bi sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykayserili

quote:

Kaporta sağlam olsa ben düşünürdüm de kaportası çok gidik arkadaş senin aracının.

kaporta gidik mi :) araca suan aktif olarak biniyorum kaportasıyla ilgili bir sorun olmamakla birlikte gelip yerinde incelemenizi tavsiye ederim hem banada ögretmiş olursunuz kaportanın neresigidikmiş bende ögrenmiş olurum böylece.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Orijinalden alıntı: baretta07

dostum bende 2005 model tekno gri aracımı geçenlerde aldım kahramanmaraşa yakın olduğum için bu araçta takibimdeydi lpg olmaması ve km den dolayı gidip bakmadım ama temiz görünüyor.Ben 23000 Tl verip 36000 de lpgli servis bakımlı ve 4 lastiği yeni araç aldım var sen karar ver ben piyasadan 2000-2500 fazla verip aldım daha öncede stilo kullandığım için arabayı bildiğimden fazla fazla verdim parayı arabayı daha önce kullandıysan bu paralara alınacak en güzel ve konforlu araçtır.saygılarımla.

Yok maalesef daha önce kullanmadım ve ciddi kaygılarım var.Özellikle yakıt ve orjinal km konusunda ilandaki araç pahalı tüpsüz olması dez avantaj fiyatını haketmiyor bence.

2005 model araba 36.000 km inanılmaz derecede iyi bir km. benimki de 2005 mesela ve hergüne kullanmadığım halde 190.000 de.

benim arabanın bagaj amortisörleri bozuldu ve açınca sık sık kafama düşüyor. bir yerde çiftini 30 tl ye buldum ancak 3 kapı amortisörü çıktı ve boyları uymadı malesef. istanbul'da veya internet sitesinde stilo 5 kapı bagaj amortisörü bulabileceğim bir yer bilen var mı? ben buldum ama 150 tl ye filan buldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

2005 model araba 36.000 km inanılmaz derecede iyi bir km. benimki de 2005 mesela ve hergüne kullanmadığım halde 190.000 de.

benim arabanın bagaj amortisörleri bozuldu ve açınca sık sık kafama düşüyor. bir yerde çiftini 30 tl ye buldum ancak 3 kapı amortisörü çıktı ve boyları uymadı malesef. istanbul'da veya internet sitesinde stilo 5 kapı bagaj amortisörü bulabileceğim bir yer bilen var mı? ben buldum ama 150 tl ye filan buldum.

http://www.fiatyedekparcacim.com/urunler/fiat/stilo/fiat-stilo-bagaj-amortisoru

http://www.sanalpazar.com/Fiat-Stilo-Bagaj-Amortisoru__isp20536157

http://www.hesapliparca.com/bagaj-amortisoeru-fat-stlo-03.html (5K)
    http://www.hesapliparca.com/bagaj-amortisoeru-fat-stlo-3k-03.html (3K)

parça kodu: 46784994 ile nette bulabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 7 Haziran 2014; 17:55:57 >

• 
Sayfa: önceki 16371638163916401641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.