Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1641. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16391640164116421643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Perdeyi arka 2 parçalı katlanabilen koltuğun arkasındaki mandallara takıyoruz ve koltukların sırt kısmını veya
    alt kısmıyla beraber kaydırdığımızda bagaj içi görünmesin diye pandizotla koltuk arasındaki kapatma görevini yapıyor.

Bence zekice düşünülmüş bir sistem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurayranci -- 12 Haziran 2014; 15:00:57 >
  • arkadaşlar cd çalarım çalışmıyor, cdyi alıyor okumaya çalışıyor 5-10 saniye sonra geri veriyor cdyi. tamir edilebilir mi sizce? Bir tane oto elektrikçisini aradım onun tamiri mümkün olmaz, yenisini alman lazım dedi. bence basit bir sorun gibi geliyor, okuyucu gözüü felan değiştirilip çözüm bulunamaz mı? el cevap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turansah

arkadaşlar cd çalarım çalışmıyor, cdyi alıyor okumaya çalışıyor 5-10 saniye sonra geri veriyor cdyi. tamir edilebilir mi sizce? Bir tane oto elektrikçisini aradım onun tamiri mümkün olmaz, yenisini alman lazım dedi. bence basit bir sorun gibi geliyor, okuyucu gözüü felan değiştirilip çözüm bulunamaz mı? el cevap.

Benimkini garantiden değiltirmişlerdi. Oto tamirci anlamaz. Fiat cdlere bakan yer aksarayda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 12 Haziran 2014; 18:11:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen yenisi diyorlar yok kardeşim ya belki temizlikle bile düzelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

quote:

Orijinalden alıntı: g.guner75

perdemi sen nasıl bir stil buldun böyle yav

İki parçalı klasik pandozit yerine evcil hayvanlar perde..
    bagajda seyahat etmesini istediğiniz sadık dostlarınızın sıkılmaması için..

yine tecrübeyi konuşturdu gendarme

• g.guner75 G kullanıcısına yanıt
  • Arkadaslar benim palio 1.4 aracimi 2003 model bir stilo dnaymic ile takasla alma arifesindeyim ama araci hic arastiramadim bu stilonun en cok tutulan modeli hangisi 1.6 larda ve ne gibi farklilari var son olarak bu arca lpg de uyumsuz diyorlar sehir efsnesimi ? Gercek mi ve guncel sehir ici yakit tuketimleriniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Araştırmak için doğru yerdesiniz..

Arama motoru yardımı ile sorularınıza cevap bulabilirsiniz..

Bulamadığınız olursa (ki yukarıdaki mesajda yazdıklarınızın cevabı bolca var) buradayız..

Bir kopya vereyim,sorularından birinin cevabı konunun ilk mesajında...
  • nerde stilciler
  • g.guner75 G kullanıcısına yanıt
    bilmem..
    günlerdir ses seda yok..
  • Stilciler buraya sığmadı. Kendilerine site kurdular. Artık burda pek takılan yok. Ararsanız bulursunuz stilcileri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet0637 kullanıcısına yanıt
    ciddi mi ?
    sayfanın başındaki ikinci mesajımı okudunuz sanırım..

şaka bir yana burada takılan 4-5 arkadaş var ve hepsi buranın eskisi kadar popüler olmadığının
    farkında zaten..

amacımız -en azından benim- dükkanın kapısına tamamen kapanmasın.. :)

keyifli forumlar.. :)
  • Buradayız
  • gendarme kullanıcısına yanıt
    buranın tadı başka
  • gendarme kullanıcısına yanıt
    Ben de yeni katıldım stilo ailesine. Her platformda takip etmeye çalışıyorum stili. Bende istemem buranın kapanmasını. Bu konuyu her gün 3 4 kez merakla açarım birisi yeni bişeyler yazmış mı diye. Ama dediğim gibi burda pek takılan yok adamlar 2ye bölünüp ayrı ayrı site açtılar kendilerine. Keşke burada eskisi gibi canlı olsa.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • orayada üyeyim ama burası ilk göz ağrısı vakit buldukça önceliği buraya veriyorum herkez vakit buldukça girsin yaşatalım burayı tükkan kapanmasın

• stilimin aküyü değiştirdim canavar oldu
  • Hayırlı olsun usta.
  • eyvallah
  • 
Sayfa: önceki 16391640164116421643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.