Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1361. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13591360136113621363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 34vıa85

arkadaşlar herkese merhabalar.

şu ilandaki araca bi bakın derim tamponu özelmi yaptırmış bilmiyorum sis olayı çok hoşuma gitti.

bu araç geçen ay benim dükkanımın önünden geçti durduracaktım aracı içi doluydu...

http://www.sahibinden.com/44500_km_de_2005_stilo_1_6_dynamic_full_full-99WQQaXQQ24571435WQQpXQQdisplayitem

Bence özel yapılmış ama iki sis farı arasındaki boşluk iyi durmuyor bence

• valla o boşluk dahi çok hoş bir hava katmış araca...
  • quote:

valla o boşluk dahi çok hoş bir hava katmış araca...

bence de
    Valo kardeşim hadi hayırlısı. Iyi haberi verince fotoları ve özelliklerini bekliyoruz.
    Ünalcım yolun açık olsun.
  • Soner daldın kitaba foruma girmiyorsun hayırdır sardı kitap seni galiba
  • Herkese iyi akşamlar

Bir sıkımtım var belki basınaza gelmiştir.Aracımın arka 2 kapısı hiçbir şekilde kumanda olmuyor.ne camlar acılıyor nede kapılar merkezi kilit ile kumanda oluyor.anahtara uzun süre basılı tutunca camlar yine acılmıyor.araç içerisindeki kendi acma kapama butonları ve söför mahalindeki acma kapama butonlarındada tık yok.direksiyon altındaki bütün sigortaları ve akü yanındaki bütün sigortaları kontrol ettim hepsi saglam.
    benım bilmedigim baska bi yerde sigorta varmı aceba.yardımlarınızı bekliyorum.
  • geçmiş olsun Yusuf,
    canını sıkma hallederiz diye umuyorum,
    kutup başlarını sök arabadan 15 dakika bekle sonra tekrar tak, düzelecektir.
    Merak etme cd çalar kod istemez!

Teşekkürler Devran,

Numan, hayırlısı bakalım belki zengin olur döneriz :)
    O zaman benim stilo senindir, diğer tüm stiloculara da 2010 model Blackmotionlar benden hediyedir

Osman, o tampon kesinlikle özel yapım ve o sisler Hyundai era sisi gibi geliyor bana...
  • herkese merhaba... cuma günü aniden karar werip arkadaşlarla antalyaya kaçtık we ewe daha şimdi geldim... stiLin yakıtı beni çoooooook şaşırttı!!!!!
    7 aydır kullanıyorum ama ben hiç bu kadar düşük yaktığını görmemiştim.... ilk depoda kmye 133, ikinci depoda 105, en son dönüş deposunda da 153kr yaktı... we asıl şaşırtıcı olanı; araçı hiç normal dewrinde kullanmadım yol boyunca... sürekli hızlı (140-200) weya düşük viteste yüksek dewirde(yokuşlarda) kullandım... perşembe günü bor koymuştum motora we sanırım ondan dolayı... ama normalde 90ı geçmesem bile 170-180kr'un altına düşmüyordu...

buarada antalya harikaydı.... deniz sezonunu da açmış olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

Valo hadi bakalım hayırlısı,
    Umarım sorun çıkmaz ve sende stiline kavuşursun.

Mehmet abi, Numan 90 ile gidip gelmiş :) kurallara uyan bir şoför...

Numan kardeş ne yaptın ya? 90 la o yol biter mi?
    Tabi birde hafifsen araç rahat gider

Mehmet abi kitap sarmayacak gib değil ki.. Keşke başsayfaya not yazsaydın...
  • quote:

geçmiş olsun Yusuf,
    canını sıkma hallederiz diye umuyorum,
    kutup başlarını sök arabadan 15 dakika bekle sonra tekrar tak, düzelecektir.
    Merak etme cd çalar kod istemez!

Teşekkürler Devran,

Numan, hayırlısı bakalım belki zengin olur döneriz :)
    O zaman benim stilo senindir, diğer tüm stiloculara da 2010 model Blackmotionlar benden hediyedir

Osman, o tampon kesinlikle özel yapım ve o sisler Hyundai era sisi gibi geliyor bana...

ya ünal hocam bu kodlar nedir ve nerede lazım oluyor? Daha önce de konuşmuştunuz ama anlamadıydım. Şimdi benim aracın kodu falan yok,bir yerlerden bulabiliyiz? Ayrıca bunun bana ne gibi zararı dokunur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siigle -- 25 Nisan 2010; 19:56:58 >

• Soner abi acelemiz yoktu, ayrıca o kadar da yavaş gitmedik ki ya, 1200 km yolu 12 saat te katetmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nujman
    Soner abi acelemiz yoktu, ayrıca o kadar da yavaş gitmedik ki ya, 1200 km yolu 12 saat te katetmişim

hocam detaylı olarak kmde kaç lira yaktığını söyler misin? 1200 km ne kadara maloldu? Veya 100 km'de kaç lt gibi.
  • Saol ünal abi yüregime su serptin.yarın ilk işim denemek olucak insallah hallolur.
  • Ünal hocam bilmiyorum valla ama araç çok tatlı olmuş araç sahibine mail attım bakalım dönecekmi!!!!

Caner dostum senin elinin yazdığnı gözün görüyormu??? 135 kr. ne demek su ile çalışsa daha çok yakar yahu hesapta bi yanlışık olmasın Hocam???
  • tamam bana da haber ver durumu düzelmesi lazım,
    bilgisayarlarımızda rada bir aptallaşır ya bazen onda da böyle durumlar olabiliyor.

Devran, teyp kodu 4 haneli bir koddur.
    Bu ne zaman lazım olur ?
    Senin stilonun üzerindeki cd çalar ya da kaset çaları söküp başka bir stiloya taktığında ister,
    o stilo üzerinde kodu girersen tekrar senin stile geri takarsan yine ister.
    ama başka bir stile takıp kodu girmedikten sonra hiçbirşey istemez senden.
  • İyi akşamlar arkadaşlar.

Çarşamba günü Kıbrıs'a gelecek Ünal kardeşim'e ve kıymetli eşine hayırlı yolculuklar diliyorum.

Ünal'cım; burada havalar iyice ısınmakta. Denize de gireceğiz, söz. Ağır kıyafetler almayın. Belki akşamları biraz serinlik olur, onu da hallederiz.

Çarşamba Ercan çıkışında görüşmek üzere. Tekrar hayırlı yolculuklar diliyoruz size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stiilloo -- 25 Nisan 2010; 21:01:33 >
  • teşekkürler Murat,
    aradım seni ama sen stilinle vakit geçiriyordun
    Tamam dostum zaten denize yönelik hazırlandık.
    görüşmek üzere...
  • Dostum; stil iki aydır temizlik yüzü göremiyordu.

Size layık olsun diye stile vakit ayırdım. Kardeşlerimizi içi dışı kirli bir stille gezdirmek istemedik.
  • quote:

tamam bana da haber ver durumu düzelmesi lazım,
    bilgisayarlarımızda rada bir aptallaşır ya bazen onda da böyle durumlar olabiliyor.

Devran, teyp kodu 4 haneli bir koddur.
    Bu ne zaman lazım olur ?
    Senin stilonun üzerindeki cd çalar ya da kaset çaları söküp başka bir stiloya taktığında ister,
    o stilo üzerinde kodu girersen tekrar senin stile geri takarsan yine ister.
    ama başka bir stile takıp kodu girmedikten sonra hiçbirşey istemez senden.

anladım dostum sağol. Ben de aracın güvenlik kodu gibi bir şey zannettiydim.
  • quote:

Caner dostum senin elinin yazdığnı gözün görüyormu??? 135 kr. ne demek su ile çalışsa daha çok yakar yahu hesapta bi yanlışık olmasın Hocam???

walla Osman, 135kmde 18TL'lik gaz aldım (gaz 1.84), 302kmde 32TL'lik gaz aldım (gaz 2,02), 215kmde 33TL'lik gaz aldım(gaz 1,94)
    bende çok şaşırdım... ilk önce pompadan pompaya değişiyodur diye düşündüm ama son aldığım gaz sürekli aldığım yerdendi... o yüzden pompadan dolayı olma ihtimali de yok... umarım hep böyle dewam eder
    Osman farlar hakkında bilgi alırsan bana da haber werirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siigle

quote:

Orijinalden alıntı: nujman
    Soner abi acelemiz yoktu, ayrıca o kadar da yavaş gitmedik ki ya, 1200 km yolu 12 saat te katetmişim

hocam detaylı olarak kmde kaç lira yaktığını söyler misin? 1200 km ne kadara maloldu? Veya 100 km'de kaç lt gibi.

1200 km de 200 tl yakıt aldım...
  • 
Sayfa: önceki 13591360136113621363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.