Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1359. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13571358135913601361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Siigle

Hocam öncelikle hayırlı olsun, bunun maliyeti ne kadar oldu size? işçilik var mı?Biraz bilgi verirsen sevinirim.

Teşekkürler,
    bunun maliyeti tüm aparatllarla birlikte 2000 lira civarında tuttu.
    Daha uygulamayı yapmadım.Bunu Mehmet abi sağolsun takmışım gibi photoshopladı.tabi işçilik olacak.
    Orjinal yekpare bir görünüm vermek için şart ! 2 çerçeveyide birbiirne yapıştırıp boyatacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: 34vıa85

Ünal kardeşim cihaz güzel hayırlı olsun affına sığınarak sanki önceki orjinal daha bi hoş duruyordu sanki...

ama sen işini bilirsin yakında seninle çıtalar için temasa geçicem ama merak ettiğim sende bu çıtaların daha koyusu varmı yani tam alüminyum rengi benim araç gece mavisi daha hoş olur gibi geliyor bana.

Teşekkürler, tabi o orjinaldi, güzel duruyordu.
    Ama bunu da ona benzeteceğim merak etme, bu sadece protatifi :)
    Çıtalar tek renk dostum, bunlar paslanmaz çelik başka renk olmaz bu metalde.

Benim izin başladı artık,
    şimdi Allah nasip ederse yola çıkıyoruz Balıkesir'e.
    oradan izmir-kıbrıs-...falan gideceğiz bakalım.
    görüşmek üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: bafra_stilo

arkadaşlar aranızda müzikle enstrümanla arası iyi olan varmı.bi iki gün içnde bi bağlama almayı düşünüyorum.öğrenci üstü orta sınıf için hangi ağaçtan yapılmış bağlama tavsiye edersiniz bilgisi olupta paylasan olursa sevinirim.

fazla bir bilgim yok ama gül ağacından olanın güzel olduğunu duymuştum askerliği ordu evide yaptım orda sanatçı arkadaş vardı o seylemişti...
  • quote:

Kıvanç sen temizlettinmi farlarını???

hazır far konusu açılmışken bendeki farlarda sis lambasının olduğu yer içerden kapalı bir tırnak var orada o tırnağı kırıp sis farı olarak kullanabilirmiyiz?

2000 model clıoya uyguladılar.ben mini onarım için görüşmeye gitmiştim.olayı baştan sona gördüm.far sapsarıdan sıfır fara dönüştü.mini onarım yapılırken bende yaptıracağım.
  • şu yağ konusu.servis ve yağçılar sadece selenıa öneriyorlar.bende 5000 km önce değişmiştim.4 lt 80 tl idi.siz kaça alıyorsunuz castrolu ve neden başka yağ tercih ediliyor acaba.artısı eksisi nedir.
  • bayvanc autoking demi yapıyolar bu uygulamayı acaba?
  • quote:

evet ama hangisi 5/10 - 10/20 ???

ayrıca yağ değişirken Motor silk kullanıcam.

hocam 5w-40 kullanabilirsin. Castrol edge serisini kullanırsan diğer katkı ve koruyuculara ihtiyacın olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

quote:

Orijinalden alıntı: Siigle

Hocam öncelikle hayırlı olsun, bunun maliyeti ne kadar oldu size? işçilik var mı?Biraz bilgi verirsen sevinirim.

Teşekkürler,
    bunun maliyeti tüm aparatllarla birlikte 2000 lira civarında tuttu.
    Daha uygulamayı yapmadım.Bunu Mehmet abi sağolsun takmışım gibi photoshopladı.tabi işçilik olacak.
    Orjinal yekpare bir görünüm vermek için şart ! 2 çerçeveyide birbiirne yapıştırıp boyatacağım.

quote:

Ünal kardeşim cihaz güzel hayırlı olsun affına sığınarak sanki önceki orjinal daha bi hoş duruyordu sanki...

ama sen işini bilirsin yakında seninle çıtalar için temasa geçicem ama merak ettiğim sende bu çıtaların daha koyusu varmı yani tam alüminyum rengi benim araç gece mavisi daha hoş olur gibi geliyor bana.

Teşekkürler, tabi o orjinaldi, güzel duruyordu.
    Ama bunu da ona benzeteceğim merak etme, bu sadece protatifi :)
    Çıtalar tek renk dostum, bunlar paslanmaz çelik başka renk olmaz bu metalde.

Benim izin başladı artık,
    şimdi Allah nasip ederse yola çıkıyoruz Balıkesir'e.
    oradan izmir-kıbrıs-...falan gideceğiz bakalım.
    görüşmek üzere.

hocam bu 2000 liranın içine geri vitese taktığında çalışan arka kamera da dahil mi?

• Canlar Merhaba
    Yağ ile ilgili olarak yazdıklarım otomobil konusunda bilgi
    ve tecrübesine çok güvendiğim bir büyüğümün tavsiyeleridir..
    Henüz castrol edge kullanmamakla birlikte bundan sonraki tercihim olacak..
    kendisinin yazdıklarını daha önce bir kaç arkadaş ile pm'den paylaşmıştım..
    buraya da aktarayım..

----------------------------------------------------------------------------------

aynı sorun bizim şirkette çalışan bir arkadaşımızın stilosunda da oldu ,serviste koydukları selenia 20K
    10W-40 yağ eksilmeye başladı...şimdi castrol edge 5W-40 tam sentetik kullanıyor ..eksiltme düzeldi...

performanstan çok piston,segman ve sübap mekanizması için çok iyi koruma sağladığı,yaz ve kış ilk çalıştırmada çok hızlı yağlamaya geçtiği kesin.
    castrol edge selenia 20k dan çok iyi ama bunu foruma yazamıyorum...

-------------------------------------------------------------------------------------

• quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

Canlar Merhaba
    Yağ ile ilgili olarak yazdıklarım otomobil konusunda bilgi
    ve tecrübesine çok güvendiğim bir büyüğümün tavsiyeleridir..
    Henüz castrol edge kullanmamakla birlikte bundan sonraki tercihim olacak..
    kendisinin yazdıklarını daha önce bir kaç arkadaş ile pm'den paylaşmıştım..
    buraya da aktarayım..

----------------------------------------------------------------------------------

aynı sorun bizim şirkette çalışan bir arkadaşımızın stilosunda da oldu ,serviste koydukları selenia 20K
    10W-40 yağ eksilmeye başladı...şimdi castrol edge 5W-40 tam sentetik kullanıyor ..eksiltme düzeldi...

performanstan çok piston,segman ve sübap mekanizması için çok iyi koruma sağladığı,yaz ve kış ilk çalıştırmada çok hızlı yağlamaya geçtiği kesin.
    castrol edge selenia 20k dan çok iyi ama bunu foruma yazamıyorum...

-------------------------------------------------------------------------------------

hocam benim araçta şuan 10-40 var acaba 5-40 a geçişte sorun olur mu? Motor 10-40a alıştığı için sorun çıkarır mı? Bu konuda bilgin var mı?

• evet Devran herşey dahil...
  • Ünal dostum hayırlı olsun. Çok güzel olmuş. Nazar değmesin. Maşallah...

Mehmet abi kargoyu aldım. Çoook teşk ederim...
  • quote:

evet Devran herşey dahil...

sağol hocam bilgiler için...
  • quote:

Aynen katılıyorum Cihan abi, güzel sözler.
    Cümleten Hayırlı Cumalar...

Tüm Dünya çocuklarına bahşedilen '' ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ '' kutlu olsun arkadaşlar...

Bu arada Double Din'imi aldım arkadaşlar...
    Yapınca şuna benzer birşey olacak...
    Öne çıkan özellikleri wince kullanımı ,
    Wi-fi ile internet kullanımı,
    navigasyon,
    dvd,dvix,xvid,mpeg,avi....,
    ipod fonksiyonu ( video gösterimi),
    DVB-T ( dijital tv ),
    Dokunmatik ekran,
    arka kamera,
    direksiyon kumandalarını kullanabilme.....

/>

marka ve model nedir. bilgilendirirsen karşılaştırma imkanımız olur. 2 ay sonra böyle bir sistem yapacağım.

samsung s8003 jet aldım yeni oyuncağım. gps fena değil, telofon yenilemeyi düşünenlere tavsiye edilir.

• Cümleten hayırlı akşamlar, haftasonu biga-ankara arası gidip geldik, gidiş geliş yaptığım km 1219 km ve aldığım yakıt faturalarının toplamı 200,18 krş ful çıktım ve eve geldiğim de fulledim ve ortalama 0,164 tl yakıt tüketii ortalamasını yakaladım ve bence mükemmel...

Ayrıca Moguz hocama çok teşekkür ediyorun Ankara ya kadar gitmişken üstada da uğradım mini bir Ankara buluşması oldu .... Murat abime çok telekkür ederim, bu arada aracıma yaptığı testler çok iyi çıktı....

• quote:

bayvanc autoking demi yapıyolar bu uygulamayı acaba?

yok ben kaskoyla anlaşması olan bir kaportacıda rastgeldim.yarın pazar ama olayın teknik adını ve kullandıkları sıvının adını ilk fırsatta öğrenir bilgi veririm.
    birde cam sıkışmayı önleyen sistemi nasıl çalışır duruma getiriyoruz.bilen var mı?
  • quote:

bayvanc autoking demi yapıyolar bu uygulamayı acaba?

yok ben kaskoyla anlaşması olan bir kaportacıda rastgeldim.yarın pazar ama olayın teknik adını ve kullandıkları sıvının adını ilk fırsatta öğrenir bilgi veririm.
    birde cam sıkışmayı önleyen sistemi nasıl çalışır duruma getiriyoruz.bilen var mı?
  • Arkadaşlar malum yol yorgunuyum, bana müsade hayırlı muhabbetler.
  • Hoşgeldin Numan,
    teşekkürler Soner,
    Halil ürünün markası yok OEM bir cihaz.
    Yalnız şöyle diyeyim, Türkiye'de ki N..... firması bu şirkete yaptırtıyor ürünlerini.
    ve aralarında baya bir ücret farkı var.
    Rica ederim Devran kardeşim.
  • HE HE HE VARMI BU SAATTE STILOSUNU YIKAYAN.AMA İYİ OLUYOR KİREÇ KALINTISIYLA UĞRAŞMIYORSUN.ARABA KURUMUYOR
  • Herkese hayırlı pazarlar ve ben yine çalışıyorum :(
  • 
Sayfa: önceki 13571358135913601361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.