Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11961197119811991200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halil2202

Onuda denemiştim ama pek hoşuma gitmemişti...

Halil, kesinlikle ortadaki siyah kısımların göründüğü hali daha güzel. Sen bilirsin ama komple kaplama boğmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

Herkese iyi hafta sonları dilerim arkadaşlar.

nujman,

Deniz Yeli,

afiLi_01,

eceyhan74,

aramıza hoş geldiniz. Stilleriniz hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın.

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz sefa getirdiniz,
    umarız aktif olursunuz
  • benim ağılık sensörünü yapan arkadaş...

stilove, negeyn ve ihtiyacı olan diğer arkadaşlar için.

marmara elektronik.
    körfez sanayi sitesi ek bloklar 7. sok. no 7 izmit kocaeli.
    262 335 62 11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustunh -- 13 Mart 2010; 17:48:55 >
  • STILO halkı;

aynı ve birbirine yakın yerlerde oturanlar önce yöresel buluşmalar yapsınlar.

Nisan, Mayıs, Haziran'da toplu buluşma memur kesimin izinleri nedeniyle zor olur.

Toplu buluşma ise;

Haritada ortada bir yerde olmalı,

en az iki günlük (cumartesi, pazar) olmalı,

buluşma yerine cumartesiden gelebilip öğleden önce toplanılmalı,

buluşulacak kentte cumartesi gecesi konaklamalı,

pazar öğleden sonra ise dönüş yollarına düşülmeli,

buluşma kentindeki stilciler ev sahibi olarak gezi planı, yemek yeri, piknik faaliyeti, gece konaklaması, vb. için koordinatör olmalı, planlama yapmalı,

eşler ve çocuklarla stil buluşması renklendirilmeli,

diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

play65 de oynuyorum bende kendine güvenen gelsin,

bende mynet te king oynarım. burdan mardine kadar yenen yok daha....:))
  • Yorumları bekliyorum arkadaşlar.
    EN sağdaki ızgara ile easy-go nun etrafı kaldı yapılacak...

• hoşbulduk.5 yıldır stılo kullanıyorum.ankara'ya yeni geldim.askerim.basınevlerindeyim.gaz kelebeğini çamaşır makinesinde yıkamadığım kaldı.istanbul yolunda bir tamirci varmış oraya götürmeyi planlıyorum.varsa başka tavsiyeniz sevinirim.lpg için kimi ve hangi markayı önerirsiniz.teşekkürler.
  • service due - ne demek istiyor acaba?

halil2202;
    süper olmuş, eline sağlık. 1 - 2 top kaplama getirirsen, şu buluşmada bizimkileride aradan çıkartısın artık, elin iyice alıştı.
  • service due
    servise git diyor adaşım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil2202

service due
    servise git diyor adaşım...

Adaş ben de öyle biliyorum ama servisten geldikten sonra yapmaya başlayınca acaba demeye başladım.
    servis km si epey bi yaklaşınca göstergedeki km yazısı yanıp sönmeye başladı. servise gittim, abi şunu halledin diye. elaman pc ye bağladı. tamamdır dedi. bende baktım servise 73 gün var diyor. ( bu da ilginç önceden km olarak gösteriyordu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustunh -- 13 Mart 2010; 19:13:29 >
  • My car menüden onu ayarlayabiliyorsun Halil,
    ister gün olarak ister km olarak göstertebiliyorsun.
    ama demekki arkadaş zaman aralığını çok az tutmuş,

Halil eline sağlık güzel olmuş amma klima ünitesini tekrar yap
    çünkü orayı tam yapmadğının için bu kez cd çalar ile uyumu bozuyor....
    Bende ki gibi yaparsan klima kaplamasını cd çalar o kadar boğmaz...

• Service due = servis gerekli

çok basit bir işlem git pc ye bağlat neyi varmış bi gör sonra pc den sildiklerinde o yazı bir daha çıkmayacak. başıma geldi ondan biliyorum.

bu arada bugun aracımın diğer 2 bobininide değiştirdim. tekleme sorunu için kelebek boğazına ayar çektir ama serviste yapsınlar dedi araçta lpg olduğu için kelebek boğazı normal araçlara göre daha bir hassas oluyor dedi. sanırım ben bunu bir yerde daha okumuştum.

asıl dikkatimi çeken şey ise araçta neredeyse hiç yağ kalmamış 1 lt den fazla yağ ekledi ustam sağ olsun. arıza ışığının yanma sebebi olabilir dedi.
  • arkadaşlar araçta keyfe keder değişmesi gereken parçalar var biraz pirpirikliyim bu yüzden değiştirmek istiyormu, acaba parçaları bulabilirmiyiz ve ne kadara mal olur...

1. 4 flaşörün sağındaki ızgarayı değiştirmek istiyorum aslında göze batmıy ama ızgaralarında kırıklar var.
    2. bagajı açtığımızda iç kısımdan enlemesine koruma görevi yapan plastik aparat, ondadan sadece tam ordada oval bir parça kırılıp çıkmış.

3. ön sağ kapının en sağ dibi dikiz aynasının iç kısımdaki plastik aksamda 5cm boyunda çizgi şeklinde çatlak var değiştirmek mümkün mü acaba.

4. son olarak aracı yeni aldım ve yağ ve hava filitresinin bakımını yaptıracağım özel serviste ortalama 100 tl ye çıkar diyor tüm filitreler ve yapının değişim bedeli olarak fiyat normal mi ....
  • unuttum söylemeyi bobinleri TEKELER oto'dan aldım serkan bey ile tanıştık o anda Fatih aradı ( sanırım Fatih Ata idi ). bobin fiyatları 88 tl tek adedi.

bu yağ konusu daha önce forumda tartışılmıştı. ben daha 1000 km önce hepinizin bildiği gibi triger kayışı koparttığımda değiştirmiştim. nasıl olduda bu kadar çabuk sürede yağ eksilir anlamış değilim.

bu arada forumu yeni katılan arkadaşlar hepinizi hoş geldiniz. stilleriniz ile kazasız belasız cezasız günler.
  • dostum sadece filtreler için çok para eğer yağıda değişeceksen OK! ben hava filtresini 15 TL ye aldım sadece.yağ filtreside 20 TL gibi bişi olması lazım. yağ filtresini değişeceksen yağıda değiştir tavsiye ederim.
  • komple hepsini yapacak filitreler ve yağ
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilock

quote:

Orijinalden alıntı: afiLi_01

arkadaşlar herkese selamlar... ben stilimi alalı yaklaşık 4-5 ay oldu.. füme 2004 1.6 dyn. stil+konfor+ses paketleri war...
    araçtan çok memnunum aslında ama bundan önce coupe araç kullandığımdan dolayı bu bana biraz hantal geliyor :)
    ayrıca şuanda skywindow sorunu yaşıyorum we biraz canımı sıktı bu olay.. panelden açtığım zaman sorun yok fakat kapatırken tablalar kayarak kapanıyor we bağımsız tablaya geldiğinden tekrardan açılmaya başlıyor... :S sensörlerden şüpheleniyorum ama emin değilim.ayrıca güneşlik de yarıya kadar kapanmaya başladı.. skywindow sensörlerini nerden kapatacağımı bilen warsa yardımcı olabilir mi???

Hiç bir yerini söküp takmadan reset yap düzelir.

Reset işlemi;

Sky açma butunu "0" pozisyonunda iken hafifçe pres uygula ve tüm panel , perde kapanmadan elini çekme. İşlem bittikten sonra kontağı kapat tekrar aç.

eywallah kardeşim saol.. reset attım bugün we düzeldi canavar gibi oldu tekrardan...

• arkadaşlar 5D için sürücü kapısındaki cam-ayna-kapı kontrol paneli ile ışık-far ayarı-menü tuş panelinin fiyatları hakkında bilgisi olan war mı weya temiz çıkma bulunabilir mi? benimkiler biraz yıpranmış durumda...
  • 34vıa85 ;
    partsgateway siparişlerin ne durumda. bende üye oldum. sipariş açtım ama bir müddet sonra kendi kendie sparişim kapalı duruma geçmiş, sildim tekar girdim yine aynı durum. neyi yanlış yaptım acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustunh -- 13 Mart 2010; 20:50:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afiLi_01

arkadaşlar 5D için sürücü kapısındaki cam-ayna-kapı kontrol paneli ile ışık-far ayarı-menü tuş panelinin fiyatları hakkında bilgisi olan war mı weya temiz çıkma bulunabilir mi? benimkiler biraz yıpranmış durumda...

yıpranmış derken?
  • 
Sayfa: önceki 11961197119811991200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.