Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11951196119711981199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben iki ay önce serviste triger ve yardımcı kayışları değiştirdim Toplam370 Tl iki taksit.

Motorlar arasında fiyat farkı olur mu bilmem ? 1.4 motor benimki.
  • Aracım 1.6 dnmik buz mavi Sky windovlu 2003 model 85000de.İlk defa fiat arabası kullanıyorum.
  • Stilocu canlar arkadaşlar yeni katılanlar hoş geldiniz sefa getirdiniz ne iyi ettinizde stilo sahibi oldunuz tebrikler otomobil tercihinizi mükemmel
    Merak ettiğiniz,cevabını aradığınız bir çok sorunun evabını bu forumda bulacaksınız,ve hatta kendini usta zanneden bir çok tamircinin aslında işkembeden attığını daha önce yaşanmış ve aktarılmış tecrübelerden öğreneceksiniz ve yıllardır tanıdığınız ustalarınızı değiştirmeyede hazır olun çünkü STİLO ' larımız üst düzeyde araçlar olup kendini yenileyemeyen ustalar yüzünden canınız sıkılabilir. Lütfen forumumuzun arama motorunu kullanın emin olunki sizerin ve vakti zamanında bizlerinde sorduğu soruların cevapları zaten geçmiş sayfalarımızda mevcuttur.

Soner Banada lazım şu nöbetçi babaanne ve dedelerden zira bizimkileri rahmetle anıyorum.
    aslında hayatta olsalarda fark etmezdi zira Çocuklarm bana hiç ayak bağı veya külfetmiş gibi gelmedi
    Yani ben nereye ailem oraya bizi taşıyan stiloda oraya.

Hani çocuklardan sebep stilo suna zarar gelmesinden ürken arkadaşıma latife olsun tamam ben sana kapı,kaput vereyimde ya senin yüzünden bizim çocuklara bir şey olursa bende artık senin kolunumu söküp alırım yoksa kalbini,gözünümü alırım bilemiyorum yani şaka bir yana
    İsterseniz ayrı ayrı olsun mesela evliler ,bekarlar-Çocuklular,çocuksuzlar-uzun boylular,kısaboylular-3kapılılar,5kapılılar-sarı olanlar,metalik griler-lpg liler,benzinliler-bu uzadıkça uzar iyisimi VS.VS. diyelim
    ArkadaşlarBizim için bizi bir araya getirebilrse tek ayrım ve bu işin olmazsa olmazı "STİLO 'su olanlar--STİLO'su olmayanlardır."gerisi teferruat

• selam stilocular. bır ıstanbullu olarak en ıdeal toplanma noktası ankara derım . ankaralı stılocularda bıze rehber ev sahıbı olurlar nısan yada mayısta olur .bır cumartesı yola cıkıp pazar sabahı ankarada oluruz .once cocuksuz sonrada yazın fethıyeyı tavsıye edıyorum. cocuklarla bır apart kapatırız bır hafta sonu 3 veya 4 gunluk kısa bır kacıs olabılır hem mukemmel bır tanıtım olur. hemde calısan arkadaslar hafta sonunun yanına 2 gunde ıdarı ızın alma sansına sahıp olur.benım fıkrım bu
  • selam stilocular. bır ıstanbullu olarak en ıdeal toplanma noktası ankara derım . ankaralı stılocularda bıze rehber ev sahıbı olurlar nısan yada mayısta olur .bır cumartesı yola cıkıp pazar sabahı ankarada oluruz .once cocuksuz sonrada yazın fethıyeyı tavsıye edıyorum. cocuklarla bır apart kapatırız bır hafta sonu 3 veya 4 gunluk kısa bır kacıs olabılır hem mukemmel bır tanıtım olur. hemde calısan arkadaslar hafta sonunun yanına 2 gunde ıdarı ızın alma sansına sahıp olur.benım fıkrım bu
  • stilocular hatırlasınlar anadolcular bıle toplanıp televızyonlarda govde gosterısı yaptılar.bızde enkısa zamanda 2 deoya kıyıp ankarada toplanalım hafta sonu gıbı . bu organızasyonu bız beceremeszek yazık bıze soz degıl eyleme gecelım.toplanalım herkes bırbırıyle tanısssın. emın olun bızım stılolar woswoslardan daha klasık olacak. nısan derımmmmmmmmmmmm haydı aksıyona stılcılerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilist07
    yeni gelenler hoşgelmiş..10 plakalı beyaz stili sudan ucuza almış arkadaş..hayırlı olsun,kazasız belasız kullansın..
    arkadaşlar trigeri değiştireceğim,serviste yaptırmayı düşünüyorum yine..bir arkadaş istanbul fiyatı işçilikle 225 tl demiş..başka yakın zamanda değiştiren oldumu trigeri...üç aşağı beş yukarı bir rakam bulabilirsek,malum servisler umduğunu değil,tuttuğunu seviyor...
    bence ege iyidir hocam buluşmak için..piknikti,denizdi,kalacak uygun yerlerde cok..sanırım benim eşimde gelmek ister,oda çok seviyor stili...ortam olursa katılır ancak olmassada o otelde takılır..eşlide olur,eşsiz de bana uyar yani...ancak cocuklu olan arkadaşlara duyurulur,stilime zarar verirlerse,aynı parçayı sizinkinden sökerim kapı mı gitti,füme stile sök imola sarısı kapıyı monte et işin şakası bir tarafa buluşma yaza olursa sanırım katılım daha fazla olucak gibi..en azından ben yaza katılabilirim..malum g.doğudan haftasonuna git gel yapmak istesem bile yolda geçer...

g.doğunun neresinden hocam. ben de güneydoğudayım. benim şehir diyarbakır seninkisi?

• sonunda bitirdim bu sefer işçilik çok daha güzel oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: halil2202

sonunda bitirdim bu sefer işçilik çok daha güzel oldu...

super olmus,halil..
  • Valo sen bulamadın mı hala bir stil...
    Yine stil ararken gidip başka bir araba almayasın...
    Gidip baktığın arabalarda ne gibi problemler çıkıyor ki??
  • quote:

sonunda bitirdim bu sefer işçilik çok daha güzel oldu...

Halil, eline emeğine sağlık senin yerinde olsam cd çaların orta kısmından kaplamayı sökerdim.Kaplanmış yüzey fazlalığı olunca abartılı olmuş ,biraz basite düşürmüş güzelim cd çaları.
  • Onuda denemiştim ama pek hoşuma gitmemişti...

• quote:

Orijinalden alıntı: Siigle

quote:

yeni gelenler hoşgelmiş..10 plakalı beyaz stili sudan ucuza almış arkadaş..hayırlı olsun,kazasız belasız kullansın..
    arkadaşlar trigeri değiştireceğim,serviste yaptırmayı düşünüyorum yine..bir arkadaş istanbul fiyatı işçilikle 225 tl demiş..başka yakın zamanda değiştiren oldumu trigeri...üç aşağı beş yukarı bir rakam bulabilirsek,malum servisler umduğunu değil,tuttuğunu seviyor...
    bence ege iyidir hocam buluşmak için..piknikti,denizdi,kalacak uygun yerlerde cok..sanırım benim eşimde gelmek ister,oda çok seviyor stili...ortam olursa katılır ancak olmassada o otelde takılır..eşlide olur,eşsiz de bana uyar yani...ancak cocuklu olan arkadaşlara duyurulur,stilime zarar verirlerse,aynı parçayı sizinkinden sökerim kapı mı gitti,füme stile sök imola sarısı kapıyı monte et işin şakası bir tarafa buluşma yaza olursa sanırım katılım daha fazla olucak gibi..en azından ben yaza katılabilirim..malum g.doğudan haftasonuna git gel yapmak istesem bile yolda geçer...

g.doğunun neresinden hocam. ben de güneydoğudayım. benim şehir diyarbakır seninkisi?

Siigle,

Bende Diyarbakır'lıyım Adana'da ikamet ediyorum. 0 542 379 01 21

• quote:

Onuda denemiştim ama pek hoşuma gitmemişti...

Halil kardeş zevkler tartışılmaz ama bu daha iyi olmuş bence
  • Herhangi bir paketi olduğunu sanmıyorum satandart galiba.

analog klima ve çift hava yastığı var bildiğim kadarı ile. ayrıca halila arkadaşımızın kaplaması benimkine acayip gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nujman -- 13 Mart 2010; 17:07:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilock

quote:

Orijinalden alıntı: Siigle

quote:

Siigle,

Bende Diyarbakır'lıyım Adana'da ikamet ediyorum. 0 542 379 01 21

guneydoğudan gelip buluşmak zor olur diyordunuz diyince sorduydum...

• benim araca dijital klimayı monte edemeyiz mi acaba?
  • quote:

Valo sen bulamadın mı hala bir stil...
    Yine stil ararken gidip başka bir araba almayasın...
    Gidip baktığın arabalarda ne gibi problemler çıkıyor ki??

Su ana kadar 13 stil baktım,cesitli kazalar sky ve mekanık arızalar almama engel oldu.ruhsat problemlı,hacızlı araclarda ustune tuz bıber oldu.acele etmıyorum baska araba almam o kesın..
    stılımı satıp scenıc aldıgımda bıle ısteksızdım.oldu bıkere
    ama sımdı tekrar stıl zamanı km.dusuk arac pesındeyım..cunku uzun zaman bınmek ıstıyorum aılecek sorunlu aracla ugrasmak ıstemıyorum..bakalım..belkı senın arac kısmet olur..stılıme ıyı bak halılım
  • Herkese iyi hafta sonları dilerim arkadaşlar.

nujman,

Deniz Yeli,

afiLi_01,

eceyhan74,

aramıza hoş geldiniz. Stilleriniz hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın.
  • teşekkür ederim Allah razı olsun.. cümleten tüm arkadaşların kazasız belasız günler diliyorum Allah herkese hayırlısı ile dört tekerlek üstünde gitmeyiş nasip etsin.
  • 
Sayfa: önceki 11951196119711981199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.