Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11981199120012011202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatih kardeşim kimsecikler kalmamış. Yatma zamanı. YAda 1-2 el satranç oynayayım.
    Dünkünü bulursam
  • bugün zapzup reklamında stilo nun reklamını gördüm.
    Elemanın biri bi yerden kaçıyor 2-3 m yüksek bi yerden tam atlayacakken stilo geliyor sky açık adam stiloya tavandan atlıyor pıırr..
    Slogansa canınız çok mu sıkıldı? Gökyüzüne bir pencere açın....
    Çok hoşuma gitti.
    Bende çok oynadım zamanında tomb raider.
    ahh lara croft ahhh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil2202

Yorumları bekliyorum arkadaşlar.
    EN sağdaki ızgara ile easy-go nun etrafı kaldı yapılacak...

ON NUMARA HALİL

• Arkadaşlar merhaba,

İlk arabamı almak için araştırma yapıyorum.
    Stilo almayı düşünüyorum. Donanımını sormuyorum bile ancak alırken en çok neye dikkat etmemi önerirsiniz?
    En çok sorun çıkaran nedir? Yakıt sarfiyatı nasıldır?
    Mutlaka sorumun cevabı daha önceki sayfalarda vardır ama kusuruma bakmayın lütfen 400 sayfa okuyamadım.

Şimdiden ilginize teşekkürler.
  • high_fi; STILO güzel tercih. Tebrikler.

Donanımını bildiğine göre, bunlardan başta SKY WINDOW'un, sensörlerin ve hız sabitlemenin arızasız olmasına dikkat et.

Yakıt sarfiyatı eşiti motorlarla aynıdır. Azı vardır, fazlası yoktur.
  • merhaba arkadaşlar.yaklaşık 10 gündür forumu takip ediyorum.buradaki mesajlardan sonra stilo ya olan hayranlığım bir kat daha arttı ve artık bir stilo sahibi olmalıyım dedim.Ben aslında dynamic modeli düşünüyorum.Yol tutuş ve konfor açısından active , actul ve dynamic arasında fark var mı?Yoksa sadece hava yastığı sayısı , hız sabitleyici , dijital klima farkı mı oluyor?Şimdiden hepinize teşekkür ederim.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Hiç bir fark yoktur orhan.
  • Stilciler uyumuş anlaşılan
  • Günaydın Stilciler
  • GÜNAYDINLARRR
  • ustunh,

sanırım alttaki link sana parça konusunda yardımcı olacaktır aynı sitenin Stilo ile ilgili parça bölümü sayfanın en altına in.

http://www.fiatpartsgateway.co.uk/fiatstiloparts.php
  • Günaydın ahali.
    Pazar kahvaltılarını çok seviyorum nedense...
  • http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_servis_bakimli_fiat_stilo-34WQQaXQQ22747535WQQpXQQdisplayitem
    arabanın plaka tam stilo için ama sky yok arabada malesef
    Stilo düşünen arkadaşlarım. Bu fiyatlara alabileceğiniz en iyi arabadır stilo. 16-20 arasına güzel bir dynamic bulabilirsiniz. Artı donanım tercihleri çin fiyatı değişir.Özellikle skywindow fiyatı etkiler.
    Kronik bir sorunu yoktur arabanın.
    Fakat sahibinde eğer sorunsuz bir stilo varsa kolay kolay ihtiyacı olmadıkça satmaz arabasını. O yüzden piyasada temiz stilo bulmak zor. Özellikle temiz ve ucuz olanını bulmak imkansız o yüzden araştırırken çok ucuzuna kaçmayın. İyi güvendiğiniz birine gösterin mümkünse. Şehir dışında bakacaksanız mutlaka yetkili serviste kontrol ettirin.
    Hayırlısı olsun diyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil2202 -- 14 Mart 2010; 10:50:33 >

• Arkadaşlar günaydın iyi pazarlar stilocular. Arkadaşlar 1.6.DNMik arka torsiyon burçlarının fiyatı hakkında bilgisi olan varmı teşekkürler.
  • Ben arkadaşla görüştüm ve sitemize uğramasını rica ettim,
    Ben, ön sis farlarını nasıl monte ettiğini sordum, gayet şık durmuş siz ne dersiniz ?
    aracının çok temiz ve problemsiz olduğundan bahsetti.
    Alfa alacağı için satılığa çıkarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 14 Mart 2010; 13:22:51 >
  • Bencede çok güzel olmuş sisler nasıl takdırdığını öğrenirsen iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Yeli

Bencede çok güzel olmuş sisler nasıl takdırdığını öğrenirsen iyi olur.

Tabi öğrendim nasıl yaptıklarını,
    maslak oto sanayide yaptırmış.
    dekopajla delmişler sonrada sis farını monte etmişler ve arka sis ile paralel bağlatmış.
    Arıza ışığıda yanmıyormuş.
  • Stilo Michael Schumacher special edition modeli; abarthlarla aynı 2400 motor kullanılmıştır.

• Teşekkürler Arkadaşım bende takdırmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 11981199120012011202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.