Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1079. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10771078107910801081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stüdyocan

FATİHATA-iZMİRLİALİKO-USTUNH VE TORSİYON BURCU ARAYANLAR HEMEN ARAYIN KONUŞUN EMİNLER OTO İLE YAVUZ BEY BİZDEN GELECEK TALEPLER DOĞRULTUSUNDA YENİ SİPARİŞ GEÇECEK GLOBALE

bana da al abi gitmişken ben sana geldiğimde odemesini yaparım, yada havale yaparımm.... 23 tl bedava yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: valo

SUNA BAKARMISINIZ..icim gitti fiyat yuksek....ancak araba sanırım hatasız..e tabıı bırde tek kapı..3,5 yasında bırde kızım var neyapacagız sımdı??

abi hangi araba ??
  • fatihcim benden stilo vardi 2006 1,4 active satmıstım uzun zaman once herneyse..sky yoktu..senın sky nasıl randımanlımı takılma arıza falan yapıyormu sureklı?bırde senın aracın guzelmıs sanırım sahıbındende satılıktı kadıkoyde bayandan dogrumu??allah kaza bela vermesın
  • quote:

fatihcim arka camdaki harika durmus..ama moralını bozmım de on taraftakı hıc olmamıs gıbı.. tabıı tercıh senin kardesim..

yok abi neden moralim bozulsun, ben ornek olsun diye yaptım onu, biraz buyuk oraya zaten, daha kucuk bir logo olabilir ve düz bir sekilde olmalı, hepimiz ortak bir yer ve olcu belirleyelim standart olsun...
  • quote:

fatihcim benden stilo vardi 2006 1,4 active satmıstım uzun zaman once herneyse..sky yoktu..senın sky nasıl randımanlımı takılma arıza falan yapıyormu sureklı?bırde senın aracın guzelmıs sanırım sahıbındende satılıktı kadıkoyde bayandan dogrumu??allah kaza bela vermesın

evet abi, doğru bayandan diye yazılmış ama :) ben galeri gibi bi adamdan aldım... aracın ilk sahibi bir bakanın müdüresi, arabayı almadın önce bu kadına kadar aradım konustum sağolsun cok yardımcı oldu, 2009 ağustos ta satmışlar arabayı galerinin birine ford focus almak için, sora benim aldığım adam almış satmak için tabi... bende ondan yalvar yakar aldım, bir türlü denkleyemiyordum parayı, tabi bu sırada satıcı adam ile baya bir samimi oldum cok iyi biriydi hiç galerici gibi ückağıtcı bir adam değil, hala da arar beni arada, bende onu ararım..aracın ikinci sahibi oluyorum yani ben... Sky da şimdiye kadar ben hiç bir problem yaşamadım, Allaha şükür, düzgün kullanımda sık sık acıp kapama, kendinen başka kimseye elletmediğin sürece kolay kolay sorun cıkmaz, birde bakımlarını mutlaka yapmalısın... sadece perdesi biraaz arkaya doğru sarar ken sonda toplanıyo bir taraf sıkışıyo sora kapanıyor, onunda tavandaki kalın fitilden kaynaklandığını düşünuyorum...

• quote:

linki vermemisim özür..

http://www.sahibinden.com/40_000_de_orjinal_digerlerinden_farkli_bi_stilo-98WQQaXQQ21501022WQQpXQQdisplayitem

arac guzele benziyor, 40 binde bide, maşallah... yanlız eleman iyi sallamış şu diz hava yastığını bizim sitlcilerin çoğu işaretliyor, fakat bir türlü ben daha bir tane stilde goremedim diz hava yastığı, pnomatic kapı demiş, acaba ne oldugunu biliyor mu ? Krom kapmla yazmış :) merak ettim neresinde var.... Hafızalı ayna varmış bizde neden yokk birde arka görüş kamerası var yazmış, hadi kamera belki vardır, goruntuyu sağlayacak monitoru goremedim.. arac guzel, fakat su ilan sahipleri biraz daha oz verili olsa keşke..

• valo; bu aracı ben de görmüştüm. Ama ilanı verenin yanlışlıklarından veya yalanlarından dolayı buraya link koyup göstermek istememiştim.

Fatih logo güzel duruyor. Logonun yarı yarıya küçültülmüş halini sadece arka camın sağ alt köşesine gelecek şekilde yapıştırsak güzel olur.

Bence ön cama logo yapıştırmak iyi durmaz.
  • araç içi için temizlik malzemeleri tavsiyesi bekliyorum sanırım kimse bu konu ile alakalı değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34vıa85

araç içi için temizlik malzemeleri tavsiyesi bekliyorum sanırım kimse bu konu ile alakalı değil...

Ben kapı kumaşlarını ve koltuklarını, evlerde koltuk, perde temizliğinde kullanılan bir temizlik ürünü ile temizlemiştim. Temizlik maddesinden kendi kapağı ile bir kapağı yardım bardak suya karıştırıp, kapı kumaşlarını ve koltukları sert bir el fırçası ile, kenar köşe dar yerleri de diş fırçası ile fırçaladım. Üzerine durulama amacıyla hafif ıslak yumuşak bir bezle fazla bastırmadan geçtim. Buralar hafif ıslakken kötü görünmüştü gözüme ama kuruyunca baya güzel temizlendiğini gördüm.

Ayrıca tavan döşemesinde iki yerde çay renginde leke vardı. Beyaz renk bir beze çamaşır suyu damlatıp silince geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stiilloo -- 13 Şubat 2010; 14:08:36 >

• stiilloo,

teşekkür ederim...
  • quote:

araç içi için temizlik malzemeleri tavsiyesi bekliyorum sanırım kimse bu konu ile alakalı değil...

ben bir ara bununla ilgilenmiştim, aracımın kumaşları cidden cok iyi durumda renkleri dahi hala canlı bir yapıya sahip, bu durumu korumak ve kollamak için onlem amacıyla bazı ürünler almadk istedim, incelemem ve araştırmma sonunda,

http://www.hepsiburada.com/sonax-xtreme-doseme-ve-nubuk-temizleme-kopugu/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otson206300

http://www.hepsiburada.com/sonax-doseme-temizleyici-kopuk-306200-400ml/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otson306200

http://www.hepsiburada.com/sonax-leke-cikarici-653200-300ml/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otson653200

http://www.hepsiburada.com/sonax-arac-ici-temizleyici-321200-500ml/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otson321200

bu ürünler ve benzerleri ile gayet iyi sonuçlar elde edildiğini oğrendim ürünlerin neredeyse tüm yorumlarını okudum, bu sekilde bir temizleme yontemi seciceksen sonax tan şaşmamalısın.... ozellikle kopuk olan temizleyicilerin sonucu gayet iyi ve renkleride canladırdığı söz konusu, fakat sole bir durum var, aracın komple bakımını yapmak istiyorsan bu ürünlerden bir yada iki tane alman yetmeyecektir, yorumlarda bu sekilde soylenti var, bir kopuk ancak bir koltuga yetiyormuş, dolayısıyla ortalama komple temizlik için, 7 yada 8 adet ürün almak zorunda kalacağımı düşündüm bununda maliyeti 100 tl den fazlaya gelcek gibi, bu sekilde kendim ugrasmaktansa 200 tl verip, sonax da komple adam gibi temizletir bakım yaptırırım diye düşündüm... tabi tercih sizin, bu ürünlerinde etkileri guzel..

• Sonax'ı bende düşündüm ama detaylı bilgiye sahip değilim detaylı iç temizlik için Sonax'ın fiyatlarından bilginiz varmı???

Fatih teşekkürler.
  • quote:

Sonax'ı bende düşündüm ama detaylı bilgiye sahip değilim detaylı iç temizlik için Sonax'ın fiyatlarından bilginiz varmı???

Fatih teşekkürler.

detaylı iç temizlk için, ocak ayı vergisinin makbuzu ile gittiğinizde %30 indirim ile, 230 tl demişlerdi bana.... ama şu an bilmiyorum nedir, ne değildir...
  • quote:

SONAX ın carrefourdan zamanında bır urununu almıstım dosemeler ıcın ınanılmaz kalıtelı leke falan bırakmayan bırseydı..ismi aklıma gelmedı.ama sonax ısını gorur..kopuk seklınde sıkıp bır ıkı dakıka bekleyıp kuru bezle sılıyorsun hıc bırsey kalmıyor aklında bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

quote:

linki vermemisim özür..

http://www.sahibinden.com/40_000_de_orjinal_digerlerinden_farkli_bi_stilo-98WQQaXQQ21501022WQQpXQQdisplayitem

arac guzele benziyor, 40 binde bide, maşallah... yanlız eleman iyi sallamış şu diz hava yastığını bizim sitlcilerin çoğu işaretliyor, fakat bir türlü ben daha bir tane stilde goremedim diz hava yastığı, pnomatic kapı demiş, acaba ne oldugunu biliyor mu ? Krom kapmla yazmış :) merak ettim neresinde var.... Hafızalı ayna varmış bizde neden yokk birde arka görüş kamerası var yazmış, hadi kamera belki vardır, goruntuyu sağlayacak monitoru goremedim.. arac guzel, fakat su ilan sahipleri biraz daha oz verili olsa keşke..

banada oyyle geldi neden bir mal satarken durust olamıyoruzda,satın almaya gelınce durustluk beklıyoruz anlamıs degılım..bazı seylerı sallamıs ama sahıbınden com ınsanlar o kutucukları haybeye ısaretlıyor zaten olup olmamasına pek bakan yok..ince dusunmek lazim

• Bir kargaşa gidiyor. Aktivasyon falan. Anlamadım.

• belki bi faydası olur faydalanmak isteyen olur diye... firmanın adreside bu =http://beylikduzusonax.com/ ( istanbul )
  • Koltukları ayda bir defa elektrikli süpürge iyice temizleyip, tozunu almak lazım. Yoksa tozlar zamanla birikiyor ve bu tozlar, kumaş ıslanınca veya rutubetten dolayı kumaşın rengini değiştiriyor.
  • ben sonax ın urunlerınden daha kalıteli bişi kullandım 25 tl mıydı neydı alman bi urunmus.ama adam akıllı olmuyor temizliyor fakat yagmur suyu geldigi zaman yine leke bırakıyor .köpügü sıkıyorsun 5 dk bekliyorsun elektrikli süpürge ile cekiyorsun ilk eteapta güzel görünüyor ama 1 damla su bile gelse hemen kirler geri geliyo.sanırım kirler içeride kalıyo.havalar düzelince artık oto kuaföre götürcem rezil oldu arabanın kol dayama yerleri.

quote:

• 
Sayfa: önceki 10771078107910801081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.