Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1080. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10781079108010811082
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fatih logolar çok güzel olmuş eline sağlık, ayrıca emin oto aradım cevap vermedi, p.tesi tekrar aradım artık,

bu arada arkadaşlar acil olarak dijital klimanın ve klimadan yanlara doğru açılan plastik parçaların (araç içinde otururken yanlarda dizimize denk gelen yerler) nasıl söküldüğünü söyleyebilecek olan var mı, yanlış bi şey yapıp tırnakları kırmak istemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: valo

Herkeze merhabalar..haftas onunuz ıy gecer umarım..bu arada ısyerınden forumu actıgım zaman dr bılmemne vırusu gelıp ekranı kapatıyor bırturlu yazamadım dun..bakalım bugun ne olacak..bu arada belkı hep hatırlatıyorum ama lutfen temız bır stıl aradıgımı aklınızdan cıkartmayın
    barısacil tesekkurler sagol

Arkadaşım galiba geçen sayfada Pinkgame arkadaşın ilanı vardı. İstersen bakıver.. ;) İyi gibi duruyor...

quote:

Orijinalden alıntı: 34vıa85

arkadaşlar yardımınız gerekiyor...

daha önceki sayfalarda birkaç arkadaşım bahsetmişti araç içi temizlik malzemeleri hakkında hatta bir arkadaşımda sipariş vermişti netten şimdi aynı problem bendede var ve temizlemek istiyoru8m tavsiye edeceğiniz bir ürün yada ürünler varmıdır? resimler altta...

+ olarak altta kırmızı daire içinde olan amblemin ne anlama geldiğini bilen varmı???

STILO FOREVER :)

Rakı ile temizlik yapılır diyecem gene rakı balık konusu açılacak.
    Tuşları silintbang le silersen üzerindeki yapışkanlık gidiyor. Ama
    fazla sıkıpta tuşların içine kaçırma. Eğer ihlasın halı yıkamalı
    süpürgelerinden varsa koslada al. Güzel temizlik olur. Kolay gelsin.

Fatihçim dünkü teklifime yorum yapmamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: PRG130T
    ben sonax ın urunlerınden daha kalıteli bişi kullandım 25 tl mıydı neydı alman bi urunmus.ama adam akıllı olmuyor temizliyor fakat yagmur suyu geldigi zaman yine leke bırakıyor .köpügü sıkıyorsun 5 dk bekliyorsun elektrikli süpürge ile cekiyorsun ilk eteapta güzel görünüyor ama 1 damla su bile gelse hemen kirler geri geliyo.sanırım kirler içeride kalıyo[/size].havalar düzelince artık oto kuaföre götürcem rezil oldu arabanın kol dayama yerleri.

Ben de bunu demek istiyorum. Düzgün bir temizlik için önce tozlardan arındırılmalı. Yoksa ne sürersek sürelim alttaki tozlar bir zaman sonra yine kendini gösterecek.
  • Arkadaşlar ben torsiyon burçlarımı aldım gitmişken motor takozu da aldım torsiyon buçlarını 23 TL.den aldım
    Motor takozunu(vitesin altında duran ortadaki takoz 46781891) aldım 49 TL.serviste bu takoza 252 TL.demişlerdi aradaki fark korkunç torsiyon burçlarıda serviste 55+KDV=65 TL benim aldığımfiyat 23 TL.KDV dahil aradaki farkları toplayınca ben toplam 95 TL ye halettim serviste toplam 385 TL.aradaki fark nasıl ama
    Bu firma aynı zamanda üretici takoz (her türlü takoz) veya fitil ihtiyacı olanlar mutlaka verdiğim telefonla irtibat kurup fiyat öğrensinler

Not:aldığım ürünler opar kutusuna girince orjinal olmuş oluyoryani başka üretici yok galiba
    ORJİNAL PARÇALAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stüdyocan -- 13 Şubat 2010; 17:49:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ustunh

fatih logolar çok güzel olmuş eline sağlık, ayrıca emin oto aradım cevap vermedi, p.tesi tekrar aradım artık,

bu arada arkadaşlar acil olarak dijital klimanın ve klimadan yanlara doğru açılan plastik parçaların (araç içinde otururken yanlarda dizimize denk gelen yerler) nasıl söküldüğünü söyleyebilecek olan var mı, yanlış bi şey yapıp tırnakları kırmak istemiyorum..

Dediğin kısımları tutan ve eğilip bakınca görünen yıldız başlı vidalar var. Onları çıkarmak yeterli. Ufak tırnaklar var fakat zorluk çıkaracak nitelikte değil. Nasıl söküldüğünü polen filtremi değiştirirken görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

Arkadaşlar ben torsiyon burçlarımı aldım gitmişken motor takozu da aldım torsiyon buçlarını 23 TL.den aldım
    Motor takozunu(vitesin altında duran ortadaki takoz 46781891) aldım 49 TL.serviste bu takoza 252 TL.demişlerdi aradaki fark korkunç torsiyon burçlarıda serviste 55+KDV=65 TL benim aldığımfiyat 23 TL.KDV dahil aradaki farkları toplayınca ben toplam 95 TL ye halettim serviste toplam 385 TL.aradaki fark nasıl ama
    Bu firma aynı zamanda üretici takoz (her türlü takoz) veya fitil ihtiyacı olanlar mutlaka verdiğim telefonla irtibat kurup fiyat öğrensinler

Not:aldığım ürünler opar kutusuna girince orjinal olmuş oluyoryani başka üretici yok galiba
    ORJİNAL PARÇALAR

Mehmet abi fiyatlar gerçekten çok iyi. Servisler bizi öpüyor. Abi sen motorun alt takozunu almışsın. Bir de motorun üstte solda takoz var. Onun fiyatı belli mi? Hani bilgi amaçlı sordun mu?

• Ustunh ben emin otoya gidip aldım pazartesi için 10 adet sipariş geçti yanımda salı veya çarşamba gidip sende alabilirsin cumartesi saat 14 'e kadar açıklar fiyatı dediğim gibi KDV dahil 23 TL ve orjinal
  • quote:

arkadaşlar yardımınız gerekiyor...

altta kırmızı daire içinde olan amblemin ne anlama geldiğini bilen varmı???

İşaretli yer easy go'lu STILLERİN anahtarlarının konduğu yer. Easy go'suzlarda işaretlediğin yerdeki sembol var ama bir işlevi yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

quote:

Arkadaşlar ben torsiyon burçlarımı aldım gitmişken motor takozu da aldım torsiyon buçlarını 23 TL.den aldım

ORJİNAL PARÇALAR

Mehmet abi fiyatlar gerçekten çok iyi. Servisler bizi öpüyor. Abi sen motorun alt takozunu almışsın. Bir de motorun üstte solda takoz var. Onun fiyatı belli mi? Hani bilgi amaçlı sordun mu?

Evet iki kutu var elinde bayağı büyük takozlar galiba tanesine 180 TL.dedi onlarda GLOBAL marka ama fiyatı konuşma arasında geçti gidip tanışmışken elinizde başka stilo parçası varmı diye sorduğumda gösterdiler sen pazartesi bir telefon aç öğren

• Fatih ben Emin otoya tekrar gidicem sanada iki adet torsiyon burcu alayımmı istiyorsun
  • quote:

quote:

quote:

ORJİNAL PARÇALAR

Evet iki kutu var elinde bayağı büyük takozlar galiba tanesine 180 TL.dedi onlarda GLOBAL marka ama fiyatı konuşma arasında geçti gidip tanışmışken elinizde başka stilo parçası varmı diye sorduğumda gösterdiler sen pazartesi bir telefon aç öğren

Bi arayayım bakalım ne diyecekler. Ekim ayında trigeri değiştirirken, dediğim takoz sökülürken gördüm. İçine gömülü lastik parça parça olmuştu. Tekrar o şekilde takıldı şimdilik bir sorun yok ama ilerde motoru sallamaya başlar. Uygun fiyatlı olarak alayım dursun.

• Stiiloo serviste kaç TL. fiyat istemişlerdi o gördüğün takoza
  • quote:

Stiiloo serviste kaç TL. fiyat istemişlerdi o gördüğün takoza

Burda (Kıbrıs'ta) Fiat Servis fiyatları farklı. (O takoza 478 TL fiyat çekmişlerdi). Trigeri dışarda bir usta değiştirmişti. Trigere ulaşabilmek için o takozun da sökülmesi gerekiyor. O zaman görmüştüm.
  • Fatih bey,

stickerlardan arkadakini daha çok sevdim.
    bunlar cama dışarıdan yapıştırma sanırım ki sileceklerin geldiğini söyledin.
    içeriden yapıştırma yapmak istesek ne dersin? daha mı pahalı? yoksa görünmezmi olur_

birde Ünal bey sağ ve sol arka küçük kelebek camları demişti sanırım.

oralarda olabilir.
    benim düşüncem arka taraf ve yan kelebekler şeklinde olacak.

saygılarımla....

not: ne zaman alacağız stickerları.... sabırsızlandım vallahi...
  • quote:

valo; bu aracı ben de görmüştüm. Ama ilanı verenin yanlışlıklarından veya yalanlarından dolayı buraya link koyup göstermek istememiştim.

Fatih logo güzel duruyor. Logonun yarı yarıya küçültülmüş halini sadece arka camın sağ alt köşesine gelecek şekilde yapıştırsak güzel olur.

Bence ön cama logo yapıştırmak iyi durmaz.

Fatihcim bende stiilloo gibi düşünüyorum arka camın sağ altında daha iyi duracak gibi,
    zaten bunu standart yapmamız lazım herkes aynı yere yapıştırmalı...

quote:

araç içi için temizlik malzemeleri tavsiyesi bekliyorum sanırım kimse bu konu ile alakalı değil...

Arkadaşım eğer yapabilirsen kapı döşemelerini sök ve dışarda istediğin gibi yap temizliğini yoksa ne yaparsan yap istediğin
    temizliğe ulaştıramazsın.

quote:

klima için önce cd çaları sökmen gerek,
    cd çalar için üzerindeki deliklere tığ sokarak öne doğru asıl sök.
    sonra klimanın üzerinde ve altında küçük tırnakları göreceksin onları kırmadan çıkıntılarından ayır ve paneli
    çek kendine.arkasındaki 3 adet kabloyu sök işlem tamamdır.
    Yan yüzeylerde ise sanırım vidalar vardı 1-2 ADET onları sök sonra asıl o tırnaklarından kurtulup gelecektir.

quote:

altta kırmızı daire içinde olan amblemin ne anlama geldiğini bilen varmı???

Easy-go lu stilolarda o işaretin altında 1 adet anten var,
    onun haricinde aracın 5 farklı yerinde de yine bu antenlerden mevcut.

• quote:

Fatih ben Emin otoya tekrar gidicem sanada iki adet torsiyon burcu alayımmı istiyorsun

kardeş havale geçsem bana alıp kargolayabilirmisin parçaları benim gitme imkanım yok,
    torsiyon ve sağ sol motor takozları.
  • arkadaşalar bende pazartesi günü gidicem buyer göztepe sanayii sitesindemi acaba acilen almam gerekiyor araba sağlıksız gitmeye başladı yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar...
  • quote:

quote:

Geçmiş olsun ustunh. Hayırlı yolculuklar.

Yapışkanlı gibi dediğin yerler nereleri?

4 numaralar
    hatay dönüşü söküp haşlayacağım, temizlenmezse kaplama yaparım artık, hatta aynı dertten muzradip arkadaş suni deri kaplatmıştı, bakalım maliyet yüksek olmazsa kapılar dahil deri kaplatmayıda düşünebiliirm,

stiloo 4 numaraları sökmem gerekiyor. 530 326 62 96 müsait olursan bi çaldır. yönlendirebilirsen sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun ustunh. Hayırlı yolculuklar.

Yapışkanlı gibi dediğin yerler nereleri?

4 numaralar
    hatay dönüşü söküp haşlayacağım, temizlenmezse kaplama yaparım artık, hatta aynı dertten muzradip arkadaş suni deri kaplatmıştı, bakalım maliyet yüksek olmazsa kapılar dahil deri kaplatmayıda düşünebiliirm,

stiloo 4 numaraları sökmem gerekiyor. 530 326 62 96 müsait olursan bi çaldır. yönlendirebilirsen sevinirim.

Aşağıya arabanın yanına gidip 10 dk sonra çaldırıyorum.

• dün tavanı komple sökmüştüm, sky perdesi, için, sağolsun halil 2202 kardeşin yardımlarıyla sorunu teşhis ettik ama tırnak kırık olduğu için yapamadım. perdeyi tamamen çıkardım bende, bi ara yaptırırısam takarım artık, zaten perdeyi her zaman açık kullanırım, takdırmasamda satana kadar bi daha dönüp bakacağımı sanmam. sökmüşken tavanı kosla halı şampuanıyla temizledim, çok kötüydü, güzel oldu, tavandaki plastiklerin tutacak, tavan lambası, sky kontrol paneli filan onları hatunlara verdim çamaşırr suyuyla parlatmışlar, aracın tavanı cillop gibi oldu. döşemelerle kapı panzutları kaldı artık.
    hangi arkadaş sormuştu dönüp bakamıyorum şimdi ama ben önceki arabalarımda da döşemleler için halı yıkama makinası kullanıyorum koslanın halı yıkama şampuanıyla beraber, gayet güzel oluyor,

bu arada farın fiyatı sorma gafletinde bulundum, sıkı durun tek far
    1590 tl
    kaskolarda tek far hasarı bozmuyor genelde, olaki başımıza gelirse, sizin ki hariç beyefendi derseler kızmam herhalde

robinhood ve stiloo teşkürler. herkesten bişeyler istiyorum acaip utandım...

• 
Sayfa: önceki 10781079108010811082
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.