Şimdi Ara

Stil sahibi erkeklerin tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Avva gerçekten memnun olduğum bir marka hem fiyat konusunda hem kumaş konusunda hemde diğer markalara göre daha farklı renk ve desene sahip .

Tek eksiği bence , gömleklerin çoğunlukla yakalarinda düğme yok . Kısa yaka gömleklerde özellikle rastladığım bir durum , ne kadar ütü yapsam da yakalar kenara kayıyor ve bu da iyi olmuyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesimleri iyi ama kalitesini bilmiyorum en kısa zamanda deneyeceğim.
  • stil sayibiyim
    doğrulayabilirim
  • avva bize hediye gönder
  • avva kim
  • seçili ürünler ne avva? dh ye özel indirim sunman lazım bu konunun tutması için. indirim bekliyoruzzzzz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saatimin iç aksamındaki gösterge plakası kendi kendine dönünce garantiye vermeyi düşündüm. Son bir kez takayım bari dedim o günün akşamında. Saati taktım ve dışarı çıkmadan önce tuvalete girdim. Çıkarken saatin camı kapıya çarptı ve çatladı. Garantiye götürdüğümde de haklı olarak hasardan dolayı mı yoksa kendi kendine mi plakanın döndüğünü anlayamayacaklarını söylediler. Saati tamirat için bıraktım. 2 hafta tamir süresi verildi. 3. haftada gittiğimde hala yapılmamıştı. Ve yeni bir saati ücretsiz olarak verebileceklerini söylediler. yaklaşık 2 yıldır sıkıntısız kullanıyorum. Aynı şekilde birkaç gömleği de hala ilk günkü gibi giyiyorum. Kısaca Avva=kalite işte...
  • Kızlar Avva'dan giyen erkeklerden hoşlanıyor...

Denendi , onaylandı!

AVVA, stil sahibi erkeklerin tercihi!
  • Yıllardır avvadan giyiniyorum kalitesini hiç bozmadı fakat 2-3 ay önce özel bir gün için bi tshirt sipariş verdim. Geldiğinde avva jeans yazan kısımdaki bir tane a harfi yoktu. O gün giymek zorundaydım acaba onunla ilgili bir işlem yapılabilir mi
  • network tercih ederim
  • 80'li yıllar Türk filmleri döneminde de giydiğin kazağı pantolonun içine sokma devri açıkça gözlenebiliyor.

Çorapsız ayakkabı giyme modası da ileride komik bir dönem olarak algılanacaktır diye düşünüyorum. Kısa çorap akımı belki tutar ya da hafif şekil değiştirir onu bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Kızlar Avva'dan giyen erkeklerden hoşlanıyor...

Denendi , onaylandı!

AVVA, stil sahibi erkeklerin tercihi!

Avva'dan giyinince kızlar teklif ediyormuş. Doğru mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.