Şimdi Ara

Steven gerrard mi daha efsanedir Robin van Persie mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler fikirleri alalım.Gerrardin Liverpool macerası yüzünden bi efsaneligi var ama bunu rvp ile karsilastirirsak sonuç ne olur acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biri adamlığıyla,diğeri futbolculuğuyla daha çok ön planda olmuştur

İkisi de çok büyük futbolcudur ancak ben Rvp derim,eski yıllarda izlemek çok büyük keyif veriyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

Biri adamlığıyla,diğeri futbolculuğuyla daha çok ön planda olmuştur

İkisi de çok büyük futbolcudur ancak ben Rvp derim,eski yıllarda izlemek çok büyük keyif veriyordu

• Gerrard

/threat
  • Gerrad efsaneler arasında yer alan biri rvp yıldız birinci sınıf bir futbolcu ben ona efsane diyemıyorum acıkcası
  • Josef de souza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark is the Sunlight -- 17 Ağustos 2016; 2:27:26 >
  • 17 yıl aynı takımda oynamış bir efsane ile Türkiye'ye tatile balık tutmaya gelen birini karşılaştırmak neyin kafası?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batı sezer mi David walker mı?
    9 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Umut bulut > rvp > diğerleri

• Ryan Giggs

• Webo

• Çok saçma bir karşılaştırma. Gerrard vs Lampard vs Pirlo falan olsa neyse. Van Persie ne alaka?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de adını yeterince duyurmuş oyuncu FAKAT SADECE BİRİ EFSANE. Oda Gerrard
  • van persie eplnin en golcü 10 oyuncusu arasindadir. dakika gol oranında da en iyi 3.futbolcudur. buradaki hazimsiz arkadaslarin ne dediğine değil, istatistiklere bakarak rvp nin bir epl efsanesi olduğunu görebiliriz. tıpkı gerrard gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

17 yıl aynı takımda oynamış bir efsane ile Türkiye'ye tatile balık tutmaya gelen birini karşılaştırmak neyin kafası?

Saçmalama.thierry Henry sadece 8 yıl arsenalde oynadı ama sen ona efsane değil diyebilir misin ? Ona bakarsan şuan hepsi gerrard da pirlo da Amerika'da oynuyo futbol daha az gelişmiş orda.Taraflı yorum yapmayın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

quote:

17 yıl aynı takımda oynamış bir efsane ile Türkiye'ye tatile balık tutmaya gelen birini karşılaştırmak neyin kafası?

Saçmalama.thierry Henry sadece 8 yıl arsenalde oynadı ama sen ona efsane değil diyebilir misin ? Ona bakarsan şuan hepsi gerrard da pirlo da Amerika'da oynuyo futbol daha az gelişmiş orda.Taraflı yorum yapmayın lütfen

Defoe 145 Gol

Rvp 144 gol

Defoe 33 yaşında hala çatır çatır gollerine devam ediyor. Rvp düşük formundan dolayı Türkiye'ye kadar yolu düşmüş. Rvp dünyaca tanınan ünlü ve sevilen bir futbolcu olabilir ama efsane olmak farklı bir şey. Rvp'yi en çok Arsenal taraftarı sever ama United'a geldikten sonra onlar bile efsane olarak kabul eder mi tartışılır.

• oziboaydino kullanıcısına yanıt
    O top ayağından kalmayacaktı şampiyonluk gitmeyecekti ancak ozaman efsane olarak kalabilirsin bence 2 futbolcu da üst düzey oynadığı sezonlar oldu ama efsane değiller

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Van Persie Epl efsanesi olarak her daim anılacaktır emin olun Gerrard da aynı şekilde.Burda efsaneden kasıt ne onu anlamak lazım tabi bana göre efsanelerin bi karşılaştırması olmaz hepsi eşittir.Adamlar zaten efsane

Ha bana kalsa Futbol'da tek efsane vardır o da Maldini'dir o kadar

Steven gerrard mi daha efsanedir Robin van Persie mi ?
  • Pele mi van persie mi?

Tartismasiz RVP

• biri liverpool efsanesi. takımını şampiyonluktan eden adam

diğeri epl efsanesi
  • quote:

doğru gerard takımını şampiyonluktan ettikten sonra amerikaya kaçmadı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.