Şimdi Ara

Steve Vai Yarın yeni melek'te gelen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gitar virtüözü steve vai yarın yeni melek'te...
    ben gidiyorum var mı başka gelen burdan???

• deştin yaramı ya, Bursa dan gelicektim o konsere para çıkışmadı lanet olası..

Steve Vai 'ın grup elemanları daha da bi ilgimi çekmişti Bass da Billy Sheehan (Mr. Big grubunun basscısı) Tony Macalpine inanılmaz bir piyanist kendisi aynı anda inanılmaz bir gitarist de.. davulda kim var bilmiyorum ama rock dinleyicieri bence bu konseri kaçırmamalı..
  • Ben geliyorum inşAllah, bi aksilik çıkmazsa , şöyle biraz temiz müzik dinlemek lazım
  • Bi daha ki durak Ankara bu arada söleyin bakalım gelişmeleri günün ilerleyen saatlerinde nasıl geçti?
  • Konser harbiden süperdi, hem Steve Vai hemde diğer elemanlar çok sıcak ve espriliydiler, seyirci ile çok sıcak bir diyalog kurdular, yaklaşık 3 saat kaldılar sahnede, gerçektende gitar işinde uzman bir kişi Steve Vai ve gitarının soundu bile çok özel ve farklı, zaten steve vai sdinleyen herkes bilir..

Birde Yeni Melek denen ebleh yer hakkında bi kaç söz söylemek istiyorum, bu organizatörlerin aklı nerede?! Böyle rezil yerde konsermi düzenlenir, içerisi full dolu ama ancak 10dk da bir 10 sn liğine havalandırmayı açıyor şerefsizler.. Böyle dandik bir salon görmedim

Sonuç olarak konser süperdi, sonraki konsere herkese tavsiye ederim

• konser gerçekten çok iyiydi.Steve vai de ondan önceki grupta gerçekten baya baya başarılıydı.ztn steve'i tartışmaya gerek yok ama gelelim ki organizasyona;
    hayatımda böyle rezalet görmedim.Bi kere kesin fazla bilet sattılar insanlar içeri sığamadı.daha konsere gelmesiyle gitmesi bir olan bi sürü insan gördüm.ztn salon da b.k gibi sinema salonundan bozma bi yere Steve Vai çıkarıyorlar.Son derece berbattı yani.Ben ztn sonuna kdr dayanamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.