Şimdi Ara

Steve Rogers Civil War sonrası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba çizgi roman okumaya yeni başladım sayılır. Şu ana kadar civil war - planet hulk/ww hulk - dark reign - secret invasion serilerini okudum. Ama aklıma takılan birkaç soru var.

Öncelikle steve rogers civil war da ölüyor ama şu anda okuduğum xmen vs avengers ta hayatta (yani bir captain america var ama o galiba ) Ayrıca thor iron man e atarlıydı secret invasion sırasında, yanında dövüşmeyeceğime söz verdim falan filan diyordu. Şimdi xmen vs avengers ta yine aynı takımdalar, araları ne zaman düzeldi Birde ww hulk ın sonunda hulk ı bir yere kapatıyorlardı, sonra onunla ilgili birşey okumadım hikayesi nerde devam ediyor? Yardımcı olacaklara teşekkürler şimdiden.

• The Imp kullanıcısına yanıt
    Marvel okumayın pişmanlıktır Hocam Marvel'ın okuma listeleri çok karışıktır. Onlarda seriler, eventlar vs. var. Bu eventlar serilere sıçrıyor, oradan ayrı kitap oluyor, tutmayınca ölen diriliyor, dirilen ölüyor vs. Ana hikayede Captain America ölmüyor benim bildiğim bu arada. Hangi sayıda ölmüşse bana bir iletin, bende ona göre duruma bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Marvel okumayın pişmanlıktır Hocam Marvel'ın okuma listeleri çok karışıktır. Onlarda seriler, eventlar vs. var. Bu eventlar serilere sıçrıyor, oradan ayrı kitap oluyor, tutmayınca ölen diriliyor, dirilen ölüyor vs. Ana hikayede Captain America ölmüyor benim bildiğim bu arada. Hangi sayıda ölmüşse bana bir iletin, bende ona göre duruma bakayım.

Hocam elektronik ortamda okuyorum ve malesef sildiğim için tam sayı veremiyorum ama mahkemeye cikartilirken crossbones tarafından suikaste uğruyor. Hatta sonrasında bucky kalkanı çalmaya çalışıyor, steve in bedeni ecic bucus birşey oluyor kullandığı superhero serumu yüzünden . Öldüğüne dair sonraki sayılarda bir çok referans var ayrıca örnek olarak spidey cap olurken ben nasıl yaşarım diye triplere falan giriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Captain America:Rebirth hikayesini okuman gerekli. New Avengers ilk serisinin sonlarında Siege olayına doğru geri dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokedici_destroyer -- 1 Nisan 2016; 13:03:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.