Şimdi Ara

'Steve Jobs, Vaio'larda OS X kullanılmasını istemişti' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olsa keşke. Belkide bu bir işarettir. (İnşallah)

• ''İnsanın almaya parası yetmeyince öyle oluyor :) Haklısınız takmayın kafanıza. Vaio PC mi kaldı''

Aynen buna PC demek ayıp olur ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=4321FgT5ufg

• Steve Jobs bana abi derdi.

• Açıkça Jobs Sony hayranıydı. Ona benzemek istiyordu.

Sony kendi hafıza kartıyla başarılı olamadı.

Sony ATRAC başarılı olamadı, Apple ise (yanlış değilsem) kendi mp4 formatıyla daha başarılıydı.

Sony ne kadar düşüşte ise Apple çok daha fazla tırmanıştaydı.

• Vaio tasarımına OS X karizması gayet iyi giderdi. Keşke olsaydı, keşke...

• mantık dışı bir haber sadece japon endüsrisinin popülaritesi için yayınlanmış bir makale gerçek ile uzaktan yakından alakası olması mümkün değil apple nin kuruluş ve çalışma ilkelerine aykırı bir durum mac os nere sony waio nere apple özgün bir firma sony ise sadece marka ile ön plana çıkan bir firma

• quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Vaio bilgisayarlarda güzel ama hiçbir bilgisayar macbook olmaz ama Steve Jobs diyorsa doğrudur.

Bu mesajı neden bu kadar kötüledi forum okurları anlamıyorum. Macbook kullanıp bu eksileri verenleri anlarım da kullanmadan eksiyi basanı da insafa davet ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

Vaio bilgisayarlarda güzel ama hiçbir bilgisayar macbook olmaz ama Steve Jobs diyorsa doğrudur.

Bu mesajı neden bu kadar kötüledi forum okurları anlamıyorum. Macbook kullanıp bu eksileri verenleri anlarım da kullanmadan eksiyi basanı da insafa davet ediyorum.

Yazarken çok umutluydum o mesajı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tasarıma yakışırdı.

'Steve Jobs, Vaio'larda OS X kullanılmasını istemişti'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 5 Şubat 2014; 22:06:38 >
  • ''Steve Jobs’ın Cybershot’ı ilk defa gördüğünde “Bunun içerisinde GPS olsaydı, hayatımın her bir anını kaydeder, hiç yanımdan ayırmazdım” diyerek dijital kameralarda GPS kullanılma fikrinin Jobs’a ait olduğunu söyledi'' Patent advası gelmesin sakın :)

• quote:

quote:

osx'i sadece teknoloji marketlerde goren kisiden baska nasil bir yorum bekliyordunuz ki:) osx kullanirken windowsu aramiyor muyum? Evet bazen ariyorum, bu bir gercek. Hatta macbooku kapatip pc yi acip isimi halletmek zorunda kaldigima oluyor. Ama windwosu kullanirken osx i cok daha fazla ariyorum.
    Bir soz vardi: "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak" diye. Malesef forumun durumu biraz oyle.

• guzel bir yazi tskler
    kaynak varmi acaba

• bombanın pimini çekip gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

bombanın pimini çekip gidiyorum

http://s1.directupload.net/images/140205/mxaax7tb.swf

• Olmasaydı olmazdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

quote:

quote:

osx'i sadece teknoloji marketlerde goren kisiden baska nasil bir yorum bekliyordunuz ki:) osx kullanirken windowsu aramiyor muyum? Evet bazen ariyorum, bu bir gercek. Hatta macbooku kapatip pc yi acip isimi halletmek zorunda kaldigima oluyor. Ama windwosu kullanirken osx i cok daha fazla ariyorum.
    Bir soz vardi: "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak" diye. Malesef forumun durumu biraz oyle.

Aynı durum bende de var, başlarda Windows makinamı açmak zorunda kalıyordum, sonradan Macbook' a Windows yükledim, en son geldiğim noktada Macbook' tan Windows' u sildim ve eski Windows yüklü notebook' umu da açmıyorum :)

• Belki suan ios 7 li xperialar kullaniyoduk saniye bile dusunmem alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

bombanın pimini çekip gidiyorum

Buna ilham alma denilemez resmen tasarımı çalmış

• bi eleman vardı sony hastası nerde o
  • bizde çalmaya çırpmaya kopyalamaya bilimum korsanlığa efendime söyliyim minareyi kılıfına uydurmaya odaklanmışız. haksızsam deki haksızsın..

steve jobs ın kirabını okuyan bilir orada anlatıyor hp, sony, intel bir sürü kardeş firma var bunun gibi ama öncelik hep sony de
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.