Şimdi Ara

Steroid vurdum kısır kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
7.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu kısır kalmayı biri açıklayabilir mi?tam olarak nasıl oluyor?sperm çıkıyor da işlevi mi olmuyor noluyor?
  • ÇOCUK kısır olmanın meni gelmemesi olduğunu sanıyor :D
  • keşke o steroidi zamanında bende kullansaydım da şimdi bu konuyu görme eziyetini çekmezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

şu kısır kalmayı biri açıklayabilir mi?tam olarak nasıl oluyor?sperm çıkıyor da işlevi mi olmuyor noluyor?

Çıkan sperm çalışmıyor ama her türlü çıkan sperm var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akward MoménT

quote:

şu kısır kalmayı biri açıklayabilir mi?tam olarak nasıl oluyor?sperm çıkıyor da işlevi mi olmuyor noluyor?

peki bunu nasıl anlıycaz test i filan var mı doktora gitmek mi gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cher_Lloyd

ne bilim ya doktora kilo almak için gittim verdi direk iğneyi vuruldum bisi olmasa bari

CSB anlatma bari bilader anabolic steroid değildir hele birde doktor yazmış birde kilo almak için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akward MoménT

quote:

peki bunu nasıl anlıycaz test i filan var mı doktora gitmek mi gerekir?

evet testi var 30 yaşından sonra her sene yapılması gerek./
  • em onu geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Boşaldığında kısır çıkıyor
  • CSB gibi ama yinede cevap vereyim steroid kısır yapmaz sadece yanlış dozlarda ve uzun süreli kullanırsan yapar. Kür sırasındayken dışarıdan testo aldığın için vücut doğal testo üretimini durdurur ama kür bittiği zaman normal hormonların yerine gelir çok yüksek dozlar girdiğin zaman gene doğru pct (post terrapy cycle, kür sonu tedavi) ile kurtulursun.

Hee hadi diyelimki yaptın bir hıyarlık profların bile kullanmadığı miktarda testo vurdun kendine doğal testo üretimin durdu eğer olay yeniyse bir yerlerden prenglyn bul vur üzerinden çok zaman geçtiyse hayatının sonuna kadar dışarıdan testo alman gerekli
  • bülent ersoyda steroid vurdurdu bu hale geldi

vurdurmadan önce
     Steroid vurdum kısır kaldım

vurdurduktan sonra
     Steroid vurdum kısır kaldım
  • Son 15 sene içerisinde tespit edilen bir başka sorun ise, erken yaşta steroid kullanan kişilerin aile planlaması için çocuk sahibi olamama durumu söz konusudur. Araştırmalar gösteriyor ki, 21 yaş altı az ve hafif steroid kürü yapmış olanlar bile %90 oranında çocuk sahibi olamamıştır. Almanya’da sporcular üzerinde yaptığım araştırmada bir kere steroid kürü yapan sporcular bile, evlendiklerinde sperma kalitesizliği ve fertilite bozukluğu ile karşı karşıya olduklarına şahit oldum.Bu durum bana göre korkunç bir tablo ve yan etkidir.

kaynak:http://www.vucutbilim.com/saglik-doping/doping-makaleler/266.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

quote:

Orijinalden alıntı: Cher_Lloyd

ne bilim ya doktora kilo almak için gittim verdi direk iğneyi vuruldum bisi olmasa bari

CSB anlatma bari bilader anabolic steroid değildir hele birde doktor yazmış birde kilo almak için

dostum bana ilaç yazildiginda konu açmıştım da millet steroit demişti tam ondan diyorum yoksa pek bilgim yok ama biri kortizon du bi de p ile başlayan iğne vardı ama onda da steroit yazıyordu kabin üzerinde 's bunların zararı olurmu peki

• quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

keşke o steroidi zamanında bende kullansaydım da şimdi bu konuyu görme eziyetini çekmezdim

ulan adam inceden bayramlık yapmış yollamış da kimse anlamamış. tebrik ediyorum kardeşim
  • Şaka biryana steroid bilinçsiz kullanıldığında(profesyonel üstdüzey yarışmalara katılan adamlar hariç) çok tehlikeli. Erkeklik diye birşey kalmıyor. Kısacası steroid kadını erkekleştirir,erkeği kadınlaştırır. Ama gel de bunu millete anlat. Daha geçen gün Vg de 1.ayı nı yeni tamamlamış eleman şişeyim diye takır tukur iğne vuruyor ileride nekadar zararını görecek haberi yok.

• kaça vurduruyorsunuz
  • kısır değilsin bi süre cinsel istegin artıcak ama meni azalıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

keşke o steroidi zamanında bende kullansaydım da şimdi bu konuyu görme eziyetini çekmezdim

Offf diyorum çok sert dalmış... Direk karaciğere çalışmış adam resmen...

Rakibin ayağa kalkmasını beklemeye gerek kalmaz herhalde ama biz yine de sayalım

9.. 8... 7...6... 5.... 4.............
  • kısır olan bir insandan meni gelir dostum fakat spermler ölü gelir. eğer meni gelmiyorsa sen erkekliğini yitirmişsindir
  • %100 Kısır bırakır diye bir şey yok.Ama vücut geliştirme de kimyasallara hayır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.