Şimdi Ara

Stereo sistem onerisi. (Marantz pm 6005 + B&W 685 S2) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalniz marantz na 6005 e bookshef direkt baglanamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanaha r-n602 hosuma gitti. Turkiyede satan var mi? Int te bulamadim

• jasonjustice kullanıcısına yanıt
    İyi görünüyor hocam incelemelerde beğenilmiş, tabi dinlemek lazım ama ben de boyle bir urun alabilirim, en son marantz pm6005 düşünüyordum laptop'dan flac dinleyecektim ama bu urun daha kullanışlı ses kalitesi olarak fark olur mu acaba? Siz alırsaniz tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Yamaha RN 602 satılan yer varsa yardımcı olabilir misiniz? yurtdışı yorumlar olumlu. Almayı düşünüyorum
  •  Stereo sistem onerisi. (Marantz pm 6005 + B&W 685 S2)
  •  Stereo sistem onerisi. (Marantz pm 6005 + B&W 685 S2)

Yada diğer rn serisi de olabilir?
  • pinkminky P kullanıcısına yanıt
    Yamaha RN 602'yi sanırım sadece bir yer satıyor. Fiyat hepsinde 3430 TL yazılmış. Pazarlıkla 2700-3000 bandında bir fiyata Türkiye'den alınabilir diye düşünüyorum.

www.eniyiteknoloji.com
    Yamaha RN-602 Stereo Amfi 2 x 115 watt
    http://www.eniyiteknoloji.com/Yamaha-R-N602-Network-Stereo-Receiver,PR-4548556.html

Bunun dışında Amazon.de (Almanya'dan) alınca da 600 € + 40 € nakliye + Türkiye gümrük masrafları şeklinde olur. Buradaki gümrük masrafı da 120-150 € arası değişir. Altta ödeme sayfasının resmi var.
    Bu arada ürün Avrupa Birliği dışına çıktığı için satıcı size %12 vergi iadesi yapmak zorunda, yani 600 € x 0,12 = 72 € geri alırsınız.

Bu durumda toplamda 600 + 40 + 150 - 70 = 720 € gibi bir fiyata gelir. Bu da 2400 TL gibi bir rakam olur.

Eğer yurtdışına siz kendiniz giderseniz ve oradan kendiniz getirirseniz nakliye ve gümrük vergisini ödemezsiniz. Misal İngiltere Richersounds'da bu alet 339 £ yani 1450 TL'ye satılıyor. Yada Almanya Saturn'de 600 € yani 2000 TL civarına gelir. Tabii bu fiyatların üzerinde %12 vergi iadesi alacağınızı da unutmayın.

Saturn
    YAMAHA R-N602, HiFi Receiver, 2x 105 Watt, Schwarz
    http://www.saturn.de/de/product/_yamaha-r-n602-2022071.html

Stereo sistem onerisi. (Marantz pm 6005 + B&W 685 S2)

• Yahu network işine yöneliceksiniz de tidal hariç çöp ama ,320kps müzik dinleyeceksiniz. Torrentden flac toplayın ,adam akıllı dac ve amfi alın bitsin. Jriver kurulunca zaten telefondan kontrol edilebiliniyor. Chordette gem dac + pm6004 + bookshelf alın size sistem. Networkden daha kaliteli ses elde edersiniz. Ama illa mp3 ve spotify dinleyeceğim derseniz size kalmış alın networklu amfi bide spotify bitsin uğraşmayın.

• Tesekkur ettim. Yurtdisina ciktigimda Rn602 yi alicam ins.

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    linketi satıcı amazon değil vergi iadesi olcağını düşünmüyorum ayrıca geçenlerde yine özel satış yapan bi şahsın üstelik binlerce geriye dönük satışı ve yorumu olmasına rağmen dolandırıcı çıktığını belirteyim amzonda olmaz diye bişey yok evet amazon satıcıysa sorun çıkmaz fiyatlarını uygun bulduğum satıcı için amazona mail attığımda hemen kaldırdılar bende şaşırdım ama amazonun kendisi dışında satıcıdan ürün olmayı doğru bulmuyorum
  • Ingilterede 1450 tl Turkiyede 3400 tl en insaf ya hu. Kâr edin ticaret bu anladik ta bu nedir hocam? Yurtdisindan almaktan baska secenek kalmiyor

1.450TL ye yurt dışından nereden alacaksınız...

• turuncu55 arkadas yazmis link atmis sagolsun yurt disi fiyatlarini

Ben yine de raspberry pi öneririm.
    Raspberry pi yazılımsal olarak inanılmaz bir genişlik sağlıyor ve de işlevsel. Aynı zamanda neredeyse her dac ı çalıştırabilir. Bir düşünün derim.
    İşinize uygun en büyük iki proje:
    Volumio
    Runeaudio

• Korfez ulkelerinde satis fiyati 1800 sar, Turk parasi ile 1420 tl.

Ben bir tane aldim, bu yaz Turkiye'ye getirecegim.
  • Dac,amfi ve hatta kablolar önemli ama size tavsiyem ilk önce hoparlöre karar verin. Bolca gezip dinleyin alabildiğinizin eniyisini alın. İkincielde güzel amfiler var kaynak ayırana kadar idareten mantıklı fiyatlı birşey alabilirsiniz seçeceğiniz hoparlore göre bakılır. Marantz niyeyse buralarda gereksiz pahalı.
  • Arkadaşlar hazır konu varken teac ud h01 dac hakkındaki fikirleriniz nedir ? F/p oranı ne durumda ? Kendi segmentinde ne durumda ve dacın ses tonu karakteri nasıldır bilen kullanan arkadaşlar var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkminky

turuncu55 arkadas yazmis link atmis sagolsun yurt disi fiyatlarini

Bence network player internetten vs müzik dinlenmeyecekse, sadece mp 3 türevleri dinlenecekse oldukça gereksiz, ziyan.

Marantz cd 6005 gibi bir cd çalarla işinizi daha iyi görülecektir. Usb den mp3 de oynatıyor bu model. -Ki en kaliteli kaynak orijinal cd ler.

Flac - mp3 söylendiği gibi farkı anlaşılmıyor sistem çok üstün olmadıktan sonra. Arşiv de bir mp3 kadar yoktur.

Tavsiyem internetten müzik olayı olmayacaksa gereksiz.
  • www.amazon.com
    Amazon.com: Bose Bluetooth Audio Adapter: Home Audio & Theater
    http://www.amazon.com/Bose-727012-1300-Bluetooth-Audio-Adapter/dp/B00NTUEDMY

Blutooth olayı için de(telefondan vs dinlemek için) bu güzel bir çözüme benziyor. Ben de almak istiyorum. Optical çıkışı da var. Tr de nereden bulabiliriz acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT6 -- 20 Mayıs 2016; 10:29:49 >

• GT6 G kullanıcısına yanıt
    Türkiyede bulsanız da bose olduğu için gereksiz pahalı olabilir. Eğer optik çıkışını kullanacaksanız alttaki Philips aea2700 Bluetooth adaptörü tercih edebilirsiniz. Kendim kullanıyorum ve memnunum.

http://www.hepsiburada.com/philips-aea2700-multipair-bluetooth-hi-fi-adaptor-pm-evphaea2700

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.