Şimdi Ara

STEREO AMFİ SEÇİMİ İÇİN YARDIM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Resimiwww.imageshack.us adresine upload edip buradan link verebilirsin.

Bu anfiyi dinledim.İyi bir anfi.Sesini beğendiyseniz alınabilir.Alternatifi olarak Nadc352, Onkyo 8511 dinlenebilir.

Alıntıları Göster
    860ytl o fiyata 18ay vade ise iyi.
    radyosu var. radyosu olan amfileri oldum olası sevmem. hem radyo'ya hem radyolu amfiye kıl kaparım.
    bütcene uygunsa neden olmasın.
    senin pioneer kolonlarına bağlayıp dinlemen yararlı olur.
    ama ben olsam ne eder daha iyi bir kolon, daha iyi bir amfi ve kablo almaya bakardım.+cdp ile...

ama beğendiysen kesinlike sorun yok iyi çünkü... başka marantz stereo amfi yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

860ytl o fiyata 18ay vade ise iyi.
    radyosu var. radyosu olan amfileri oldum olası sevmem. hem radyo'ya hem radyolu amfiye kıl kaparım.
    bütcene uygunsa neden olmasın.
    senin pioneer kolonlarına bağlayıp dinlemen yararlı olur.
    ama ben olsam ne eder daha iyi bir kolon, daha iyi bir amfi ve kablo almaya bakardım.+cdp ile...

ama beğendiysen kesinlike sorun yok iyi çünkü... başka marantz stereo amfi yok mu?

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar biraz önce mağazadan geldim. MARANTZ 4320 yi önce Pioneer cs 7070 de dinledim.(benimkinin bir alt versiyonu) Arkasından da JBL E-100 de dinledim. İki hoparlör arasında anında geçiş yapıldığı için ikisini iyice kıyaslama imkanım oldu. Şunu söyleyebilirim stereo müzik dinlemek isteyenler kesinlikle ve kesinlikle pioneer hoparlör almasınlar. İki hoparlör arasındaki fark mercedesle tofaş gibi. Kesinlikle abartmıyorum. Hanımla beraber gitmiştik, kulaklarına inanamadı.

Daha sonra bu iki hoparlörü MARANTZ PM7200 e bağladık. Bu anfide 4320 den bayağı iyi geldi bana.
    Fiyatlarını yazıyorum; 7200 --- 1.350 YTL (18 ay vade)
    4320---- 860 YTL (18 ay vade)
    Ben 7200'ün daha iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum ne dersiniz?

Ayrıca hoparlörlerideğiştirmek ta artık farz oldu. Sanırım WHARFADALE f/p olarak en iyi seçim olarak görülüyor.
    Ama 8.4 ve 9.6 arasında kararsız kaldım. 7200 anfiye hangisi daha iyi olur acaba?

8.4 için web de biraz dolaştım, bir tane bile kötüleyen çıkmadı. Özellikle avrupada forumlarda 5 üstünden 5 vermişler. Fiyatıda 320 $ (Prokare)

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinkilci

Evet arkadaşlar biraz önce mağazadan geldim. MARANTZ 4320 yi önce Pioneer cs 7070 de dinledim.(benimkinin bir alt versiyonu) Arkasından da JBL E-100 de dinledim. İki hoparlör arasında anında geçiş yapıldığı için ikisini iyice kıyaslama imkanım oldu. Şunu söyleyebilirim stereo müzik dinlemek isteyenler kesinlikle ve kesinlikle pioneer hoparlör almasınlar. İki hoparlör arasındaki fark mercedesle tofaş gibi. Kesinlikle abartmıyorum. Hanımla beraber gitmiştik, kulaklarına inanamadı.

Daha sonra bu iki hoparlörü MARANTZ PM7200 e bağladık. Bu anfide 4320 den bayağı iyi geldi bana.
    Fiyatlarını yazıyorum; 7200 --- 1.350 YTL (18 ay vade)
    4320---- 860 YTL (18 ay vade)
    Ben 7200'ün daha iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum ne dersiniz?

Ayrıca hoparlörlerideğiştirmek ta artık farz oldu. Sanırım WHARFADALE f/p olarak en iyi seçim olarak görülüyor.
    Ama 8.4 ve 9.6 arasında kararsız kaldım. 7200 anfiye hangisi daha iyi olur acaba?

8.4 için web de biraz dolaştım, bir tane bile kötüleyen çıkmadı. Özellikle avrupada forumlarda 5 üstünden 5 vermişler. Fiyatıda 320 $ (Prokare)

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Wharf almaya karar verirsen,daha uyguna da alabilirsin.Ama marantz 7200'ün hakkı 9.6 dır.8.4 ler zayıf kalır.Ben 9.6 kullanıyorum, kesinlikle öneriyorum.

Ayrıca marantz'a çok para istemişler.Liste fiyatı 680 Euro.

• quote:

Wharf almaya karar verirsen,daha uyguna da alabilirsin.Ama marantz 7200'ün hakkı 9.6 dır.8.4 ler zayıf kalır.Ben 9.6 kullanıyorum, kesinlikle öneriyorum.

Alıntıları Göster
    hah şöyle.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kill for you kardeş önerin üstüne 9.6 ön plana çıktı. Bunu daha uygun nereden ve kaç paraya alabilirim? Maalesef ankarada bu hop. satan yer yok. Ben prokareden mail ile 8.4 ün fiyatını 320 $ olarak aldım. Ama madem daha ucuz yerler var, oralara bakarız.

7200 için pahalı demişsin ama liste fiyatını bugünkü kurla çarpınca hemen hemen 1350 YTL yapıyor zaten. Adamlar anladığım kadarıyla iskonto yerine bana 18 ay vade yapıyorlar anladığım kadarıyla.

Ayın 15 inde kredi kartının ekstresi kesilince 7200 ü alacağıö. Daha sonra da istanbula gelip wharf ları almayı düşünüyorum. Onun için bana hoparlörleri alabileceğim yerleri söylersen sevinirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

hah şöyle.

Alıntıları Göster
    sayenizde arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

hah şöyle.
  • quote:

sayenizde arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

hah şöyle.

Alıntıları Göster
    Buraya fiyat yazamıyorum.MSN'e ekleyin.Konuşalım.

killforyou@donanimhaber.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 8 Ağustos 2006; 11:30:07 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Şu an iş yerinde olduğum için MSN ye giremiyorum. Akşam sekiz gibi eklerim dostum.
    quote:

• quote:

Şu an iş yerinde olduğum için MSN ye giremiyorum. Akşam sekiz gibi eklerim dostum.
    quote:

Alıntıları Göster
    Kill For U arkadaşın sayesinde bugün hop. siparişini verdim. Yarın kargoya veriliyor. Cuma gününasipse WHARFEDALE 9.6 lar elime geçecek. İzlenimlerimi sizlerle paylaşacağım dostlar. Amfi içinde ayın 15 ini bekliyorum.

Bu arada bu hop. için MARANTZ 7200 mü 7001 mi daha uygun olur?

• quote:

Kill For U arkadaşın sayesinde bugün hop. siparişini verdim. Yarın kargoya veriliyor. Cuma gününasipse WHARFEDALE 9.6 lar elime geçecek. İzlenimlerimi sizlerle paylaşacağım dostlar. Amfi içinde ayın 15 ini bekliyorum.

Bu arada bu hop. için MARANTZ 7200 mü 7001 mi daha uygun olur?

Alıntıları Göster
    7200, 7001 in eski modeli.Eski olmasına rağmen 7200 diyorum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bana da öyle geldi dostum. 7001 de fazlalık olarak sadce pre-out var. Onun dışında 7200 hem güç olarak hem de Class A' yı desteklemesi yönünden çok daha iyi.

Bu arada hop. aldığım yer son 7200'ü 930 YTL ye geçen ay satmış. Eski ürün olduğu için yenisi de gelmeyecekmiş. Bunu duyunca 18 ay vade de olsa 1.360 YTL bana biraz uçuk geldi. Maalesef Ankara Demir Home fiyat politikası böyle. (Bu cihazı bana en son peşin 1200 YTL ye bırakmıştı, farkı görüyor musunuz?)Bu işle ilgili ikinci bir firma olmadığı için liste fiyatlarından ödün vermiyorlar.

NAD için ne dersiniz? Benim wharf 9.6 için 352 mi 372 mi uygun olur? Aldıktan sonra keşke demek istemiyorum. 352 nin fiyatı 680$, 372 ise 1065 $ (Liste fiyatları). Bunlardan gayet güzel indirim alınabiliyor.
    quote:

• quote:

Bana da öyle geldi dostum. 7001 de fazlalık olarak sadce pre-out var. Onun dışında 7200 hem güç olarak hem de Class A' yı desteklemesi yönünden çok daha iyi.

Bu arada hop. aldığım yer son 7200'ü 930 YTL ye geçen ay satmış. Eski ürün olduğu için yenisi de gelmeyecekmiş. Bunu duyunca 18 ay vade de olsa 1.360 YTL bana biraz uçuk geldi. Maalesef Ankara Demir Home fiyat politikası böyle. (Bu cihazı bana en son peşin 1200 YTL ye bırakmıştı, farkı görüyor musunuz?)Bu işle ilgili ikinci bir firma olmadığı için liste fiyatlarından ödün vermiyorlar.

NAD için ne dersiniz? Benim wharf 9.6 için 352 mi 372 mi uygun olur? Aldıktan sonra keşke demek istemiyorum. 352 nin fiyatı 680$, 372 ise 1065 $ (Liste fiyatları). Bunlardan gayet güzel indirim alınabiliyor.
    quote:

Alıntıları Göster
    rusca bilen varsa burdan bi yorum yapabilir...
    olmadı yıldızlara bakabiliriz :)

http://www.pult.ru/article/?id=219

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ben 9.6 ile C352 kullanıyorum.Yüksek seste en ufak bir bozulma yok.C352 kanımca yeterli gelecektir.Nad satın alacak olursanız piyasa araştırması yapın.En son ben de size alabileceğiniz en güzel fiyatı söyliyeyim.Bu arada ellerinde yoksa getirteceğiz derse satın almayın.İthalatçısı olan ForumAudio'nun elinde C352 yok.2 ay sonra gelecek.

• quote:

Ben 9.6 ile C352 kullanıyorum.Yüksek seste en ufak bir bozulma yok.C352 kanımca yeterli gelecektir.Nad satın alacak olursanız piyasa araştırması yapın.En son ben de size alabileceğiniz en güzel fiyatı söyliyeyim.Bu arada ellerinde yoksa getirteceğiz derse satın almayın.İthalatçısı olan ForumAudio'nun elinde C352 yok.2 ay sonra gelecek.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 9.6 larımı biraz önce aldım ve kurdum. Gerçekten mükemmel oldu. Parasını kuruşuna kadar hak ediyor. Daha önce benim 9070 lerde duymadığım o kadar çok sesi net olarak duyuyorum ki. Baslar mükemmel. Tiz ve midler de çok net. Subwoofera hiç gerek yok. Ben bunları stereo bir anfide değil de a/v de elde ettim. Stereo da kim bilir nasıl olur. Bu hoparlörleri seçmem de yardımcı olan başta Kill For You olmak üzere tüm forumdaki arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdi sıra stereo anfiye geldi. Sanırım o da NAD 352 olacak.

Sistemimin resmini aşağıya ekledim. Cihazların üstünde durduğu nesneye subwoofer denmektedir.

http://img146.imageshack.us/my.php?image=pict0074ic0.jpg

• quote:

Arkadaşlar 9.6 larımı biraz önce aldım ve kurdum. Gerçekten mükemmel oldu. Parasını kuruşuna kadar hak ediyor. Daha önce benim 9070 lerde duymadığım o kadar çok sesi net olarak duyuyorum ki. Baslar mükemmel. Tiz ve midler de çok net. Subwoofera hiç gerek yok. Ben bunları stereo bir anfide değil de a/v de elde ettim. Stereo da kim bilir nasıl olur. Bu hoparlörleri seçmem de yardımcı olan başta Kill For You olmak üzere tüm forumdaki arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdi sıra stereo anfiye geldi. Sanırım o da NAD 352 olacak.

Sistemimin resmini aşağıya ekledim. Cihazların üstünde durduğu nesneye subwoofer denmektedir.

http://img146.imageshack.us/my.php?image=pict0074ic0.jpg

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun ersinkilci.Memnun kalmanıza sevindim.Güle güle kullanın.

• quote:

Alıntıları Göster
    Saolasın.
    Bu arada bizim elemanla konuştum, NAD lar en geç önümüzdeki hafta geliyormuş. Senin aldığın rakamdan veriyor. 1360 YTL ye pm7200 almaktansa onu almak çok daha hesaplı olacak. Forumlarda NAD için şekli dışında tek olumsuz söyleyen yok. Şekli de benim için o kadar önemli değil. Sesin kalitesi daha önemli. Bu arada şu anda benim a/v ile müzik dinliyorum. Ses o kadar güzel geliyor ki acaba stereo almasam mı diye düşünmüyor değilim hani...
    Ama tabiki stereo çok daha farklı olacak.
    quote:

• quote:

Saolasın.
    Bu arada bizim elemanla konuştum, NAD lar en geç önümüzdeki hafta geliyormuş. Senin aldığın rakamdan veriyor. 1360 YTL ye pm7200 almaktansa onu almak çok daha hesaplı olacak. Forumlarda NAD için şekli dışında tek olumsuz söyleyen yok. Şekli de benim için o kadar önemli değil. Sesin kalitesi daha önemli. Bu arada şu anda benim a/v ile müzik dinliyorum. Ses o kadar güzel geliyor ki acaba stereo almasam mı diye düşünmüyor değilim hani...
    Ama tabiki stereo çok daha farklı olacak.
    quote:

Alıntıları Göster
    Stereo farklı olacak, orası kesin.Said beylemi konuştunuz ?

• quote:

Alıntıları Göster
    ew. said bey söyledi.
    quote:

• quote:

ew. said bey söyledi.
    quote:

Alıntıları Göster
    Birkaç arkadaşım daha C352 alacak da onun için sordum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bugün saat 4 gibi görüştüm, en geç önümüzdeki haftanın ortasında geleceğini söyledi.
    Kablo olarak Akustik Research ün Performance Serisi Audio kablolarını aldım, umarım iyi bir
    quote:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.