Şimdi Ara

STEREO AMFİ ALICAM YARDIMM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • işte bahsettiğim se-a 900s modeli
  • İlanı biliyorum 1475 isteyen

    Yurtdışından bir sürü cihaz geliyor , kimi arızalı kimi mükemmel , Avrupada topladıklarını bir şekilde ! yurda sokuyorlar.

    neyse lafı uzatmayayım . beğeniyorsanız ,gidip bakın . bütük VU meter ler iştah açıyor.
    bakalım seside yüzünüzü gülderecekmi !.
  • siz kullanıpta beğenmediğiniz için mi söylüyorsunuz yoksa diğer alternatiflerimdenmi kötü bu technics , çünkü araştırdığım kadarıyla technics'in referans serilerinden biri olduğu söyleniyor bu seriler için elbette bu serilerin belkide en düşüğü bu model ama yüksek olanlarınında yanına yaklaşamam doğrusu çok çok pahalı..
  • Her kocaman Vu meterli Technics iyidir,mükemmeldir diye bir şey yok tabiki . kötü demiyorum ,yorumumu yanlış anlamayın . düşündüğünüz model kötü değil . Klasik technics entegre çıkışlı bir amplifikatör işte ..Vu meterlilerin minisi var midisi var ,çeşit çok o sebepten sordum hangi model
    iyinin güzelin sonu yok , sesini dinleyin öyle alın demekle kötümü söyledim sayın arkadaşım
  • yok siz beni yanlış anladınız zaten bende iyimi kötümü diye boşuna danışmadım sizlere bu yazdıklarım kendi markalarının üst seviye amfileri yani referans serileri olduğu için yazdım ama görüntü olarak technics gerçekten diğerlerinden daha bir albenisi var diye yazdım ama dediğiniz gibi görüntüsünün güzel olması sesinin de güzel olacağı anlamına gelmiyor,Ebay'dende baktım gerçekten technics'in bu cihazları hala çok yüksek fiyatlara alıcı bularak satılıyor bu fiyatları hakeden bir kalitedemi acaba yoksa bu baktığım amfilerin neredeyse hepsi 90'lı yılların amfileri...
  • herkese vermiş olduğu öneriler ve bilgiler için çok teşekkür ederim dediğim arkadaştan technics se-a900s mkII PRE+POWER Amfiyi aldım,gerçektende beğendim.Tonlar harika,güç yeterli ve arkadaş doğruyu söylemiş cihaz orjinal ve temiz,içini açıp tüm entegre vb.. gibi kısımları inceledim orjinal manuel servis kitabından sanırım bu cihaz bende ömürlük kalır diye tahmin ediyorum
  • Güle güle kullanın .
  • teşekkürler..
  • aslında imkanım olsaydıda tüm bu yazdığım cihazların hepsini yanyana koyarak aynı anda test edebilseydim ama imkanlar elvermedi tabii..
  • Geçenlerde elime nakamichi'nin IA-4S modeli stereo ampli geçti bir kaç ay kullandım. Kozmetik olarak 10/10 ve cihaz 1994 üretimi.. Ton katı yok, Balance ayarı yok.. İçi ne kadar temizdir diye merak edip açtım.. Ben 21 yıllık olup da içinde tek bir toz parçası olmayan her bir Noktası zerresine kadar bu kadar temiz başka bir ampli görmedim.. O kadar temiz ki Sıfır cihaz içini açmış gibi oldum.. Çok çok iyi bakılmış tekil Kullanıcı Tarafından kapalı bir yerde muhafaza edilmiş.. Fotolar mevcut bir ara notebook'a geçtiğimde yüklerim.. Bu arada tüm potanslar Alps, entegreler Sanken, kapasitörler Nichicon oldukça iyi bir ampli ikinci elde rast gelen olursa düşünsün derim sesi oldukça iyi bir ampli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Retro anfi almak için biraz araştırma yapıp fiyatlara bakayım dedim ama bakmaz olaydım. Biz soyguncu bir ülke olmuşuz yahu. Yurtdışı fiyatları ile bizdeki fiyatlar arasında uçurumlar var. ABD ve avrupa fiyatları 170$ civarı olan anfiyi, bizim soyguncular 2000 liradan satmanın peşinde hatta bir tanesi 4000 lira yazmış fiyata. İşin daha da garibi bu fiyatlardan satabiliyorlar.

    Bir de ilanlardan gördüğüm, herkesin anfisi sıfır, hiç kimsenin anfisine tornavida değmemiş. İstisnasız herkes ilanı açarken anfinin sıfır ayarında olduğunu ve bir daha böyle temizlikte anfi bulunamayacağını belirtmiş. Vay anasını diyorum sadece çünkü 40 - 50 yıllık anfiler nasıl sıfır kalıyor onu da anlamış değilim.

    Pioneer SX-990 modeli bir anfi bakınmaktayım, farklı önerilere de açığım aslında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bar_Fedaisi

    Retro anfi almak için biraz araştırma yapıp fiyatlara bakayım dedim ama bakmaz olaydım. Biz soyguncu bir ülke olmuşuz yahu. Yurtdışı fiyatları ile bizdeki fiyatlar arasında uçurumlar var. ABD ve avrupa fiyatları 170$ civarı olan anfiyi, bizim soyguncular 2000 liradan satmanın peşinde hatta bir tanesi 4000 lira yazmış fiyata. İşin daha da garibi bu fiyatlardan satabiliyorlar.

    Bir de ilanlardan gördüğüm, herkesin anfisi sıfır, hiç kimsenin anfisine tornavida değmemiş. İstisnasız herkes ilanı açarken anfinin sıfır ayarında olduğunu ve bir daha böyle temizlikte anfi bulunamayacağını belirtmiş. Vay anasını diyorum sadece çünkü 40 - 50 yıllık anfiler nasıl sıfır kalıyor onu da anlamış değilim.

    Pioneer SX-990 modeli bir anfi bakınmaktayım, farklı önerilere de açığım aslında.

    Hocam eskiye rağbet oldu bit pazarına nur yağdı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum , Bu bir borsa . simsarların eline geçmiş .
    Elektronik literatürüne geçecek saçma sapan bilgiçlik taslayan cümleler cabası .
    Bir kaç örnek aklımda kalan
    Sandıktan çıktı !. çarşafa sarılmış vaziyette korunmuş
    Az kullanıldığı için Kondansatörleri şişmemiş !
    Sesi az açıldığı için power kondansatörleri çok iyi durumda
    Ara sıra kullandığım için bas ve tizler ilk günkü gibi
    Tornavida değmemiş , kapak açılmamış

    Bu cihazların pek çoğu internetten satış yapan veya mağazası olup keriz kandıran elektroniğin e sini dahi bilmeyen satıcıların cümleleri .
    20 yılı geçkin cihazda heleki tornavida değmemesi ,o cihazdan ilk günkü performans beklemek hata olur .

    Eğer gerçek A - Z ye Recap ve restorasyon görmüş , sorunsuz sıkıntısız ,garantili bir şey arıyorsanız . Elimde Sansui 8080 var .
    Yurtdışında düzgün restorasyon gören cihazlar pozitif etki yaratır , bizde tornavida değmemiş olma gurur taşır
    Külliyen yalan




  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-tertemiz-model-pioneer-sx-990-236309093/detay

    700 Tl satışta var , temiz bir şekilde saklanmış pazarlıkla fiyat düşürelibilir .
    içini bilemem tabi




  • dediklerinize aynen katılıyorum arkadaşlar piyasa öyle bir hal almış ki uçmuş gitmiş,bende arasıra ebay'den cihazlara bakarım hatta almışlığımda var ama? oradada cihaz ucuz olsada kargosu , gümrüğü derken yine aynı fiyata geliyor... zaten bu elektronik cihazlar genellikle amerikada ucuz ama onların cihazlarıda hep 110 volt. mesela aldığım technics pre+power amfiye baktım ebayden ortalama 400 - 500 sterlin fiyatı var buna birde oradan gelecek yaklaşık 13 kiloluk kargoyu ekleyin , birde üstüne burada gümrük ödeyin!!! onlara göre bu fiyatlar belki çok pahalı değil ama bizim alım gücümüze göre çok geliyor doğrusu...
  • Tam aradıgım konu... "ubtatto" öncelikle hayırlı olsun.gule gule kullan.
    Bende evimde yamaha ns-777 kolonlarımı beslemek ıcın senın baslıkta yazmıs oldugun 3 amfi için aylardır takıpteyim
    ancak fıyatlar bıyanda nasıl bır oynama sergıledı akıl alacak gıbı degıl.6 ay oncesıne kadar technics pre-amp serileri 800-1000tl arasında dolasırken sımdı ıse 2000tl ye satanı bıle gormek mumkun..suanda kullandıgım 5+1 sony 930qs ki hernekadar stereosu basarılıda deseler keyıf alamamaya basladım.
    valla kafayı kırıp su aliexpress uzerınde satılan yaqin dir nobsound lambalı amfilerden getirtip ucuz yollu sacma birsey yapmaktan korkuyorum..
  • tercih senin ama ben aliexpress cihazlarına yönelmezdim doğrusu yine 2. el al ama bildiğin markalardan şaşma bence
  • Şimdi yeni sahibinden.com satıcı ilanı hikayeleri .

    Bohça içinde saklanmış , arasıra açılıp kondansatörleri kurumasın diye çalıştırılmış sonra tekrar bohçalanmış cihaz

    Elektronik literatürüne ne mantıklar sokuyorlar .
  • Merhaba forum üzerinden olumlu referanslı bir arkadastan technics su v500 amfi aldım cihaz muntazam kargo ile geldi cihazı fişe taktım cd caları bağladım evdeki pure acoustic 150 watt rms li hoparlörleri bagladım müziğe play dedim ama ne göreyim ses aşırı cızırtı ve kesik kesik boğuk halde videoya aldım hemen kapadım cihazı arkadasla görüştüm kolon kuvvetlidir düşük wattlı kolonla deneyin dedi elimde olmadıgımdan hifi işi yapan bir arkadasın dükkanına götürdüm farklı kolonlarla denedik sonuç aynı stk entegresi yanmış dendi tüm cıkışları yanmış dedi servis arkadas kolonlarımın kuvvetli olması yakmıştır dedi cihaz sağlamdı diyor benim merak ettiğim şey bu mümkün mü 2 tane elektroik cihaz servisi yakınım baktı cihaza kolonun kuvvetli olması yakmaz sadece tam randıman vermez ses olarak dedi nedir acaba bilen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d1pnot D kullanıcısına yanıt
    Pure Acoustik Hop.Ampli yaktıysa vay anam vay.Peki bu Ampliye ne bağlayacakmışsınız yanmaması için Logitech Hop.mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.