Bildirim
stepway ve clio 0.9 tce hakkında
DeFacto 3 İplik Pamuklu Şardonlu İçi Polarlı Comfort Regular Fit Rahat Kalıp Dik Yaka Fermuarlı Kalın Sweatshirt D9067AXNSBG735 M Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/defacto-3-iplik-pamuklu-sardonlu-ici-polarli-comfort-regular-fit-rahat-kalip-dik-yaka-fermuarli-kalin-sweatshirt-d9067axnsbg735-62375603?magaza=defacto
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yazayim, kuzenimde var bir kere tdagdan eneze gitmek ve gelmek icin araci aldim. Sabit 90 km hizla ve eco acik gittim geldim 5.4 litre tuketim elde ettim. Klima ve camlar kapali. Fakat asiri derece ruzgar vardi. Duz ve ruzgarsiz yolda 90 a sabitledigimde anlik 3.5 litrelik tuketim gordum.
Motor ust devirlerde idare eder fakat benim 75 beygirlik dizel aracim bundan daha keyifli. Ben begenmedim.
Sehirici tuketim hakkinda fikrim yok fakat tahminim 7 litreyi gecmez yonunde.
Arac clio 4 , donanim seviyesinin adi i bilmiyorum ama alasim jant, navigasyon falan olan model.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇVK -- 23 Şubat 2015; 11:35:47 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Rüzgarlı havada ,belki eco açık olduğu için fazla yakmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam ben olsam 3 5 fazla veririm dizel alırım satarken araç çok bekliyor birazda ucuza gidiyor 2011 symbol 1.2 16v aracı dizel sanıp alıcı olan 100 kişi çıkmıştı benzinli olduğunu öğrenince hala alıcı olabilen 4 kişiden 1 ine satmıştım.araç 9 aylıktı daha ama malum renocular ağırlıklı olarak dizelci... _____________________________ '08 CIVIC Elegance F1 -
quote:
Orijinalden alıntı: frisby2
Hocam ben olsam 3 5 fazla veririm dizel alırım satarken araç çok bekliyor birazda ucuza gidiyor 2011 symbol 1.2 16v aracı dizel sanıp alıcı olan 100 kişi çıkmıştı benzinli olduğunu öğrenince hala alıcı olabilen 4 kişiden 1 ine satmıştım.araç 9 aylıktı daha ama malum renocular ağırlıklı olarak dizelci...
Bende logan 1.2 almıştım arabanın hiç değeri yok , dizel almadığıma çok pişman oldum.
stepway 0.9 tce ş.içi yazın eco açık tamamı sakin sürüş 24 kmh ort hız ile 6.6 ya kadar düştü yol bilgisayarı bir depo ile 760 km gördüm.
ş. dışı eco kapalı 4 kişi+full bagaj yokuşlar haric genelde 100-110 kmh hızla ort hız 87 kmh 5.1 lt gösterdi.
ş.içi kışın eco açık +kışlık lastikler ile 26 kmh ort hız 7.1 lt gösterdi 1 depo ile 640 km gördü._____________________________
Sandero STEPWAY Turbo TCe 90 Gök Mavi -
-
0.9 tce lpg uyumludur,komşu 2 yıl önce brc taktırdı sorunsuz kullanıyor _____________________________ 
-
Şehirdışında 1.2 ile aynı , şehiriçi 1 lt kadar az yakmış, depo 50 lt değilmi 700 km yapar rahat.
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
0.9 tce lpg uyumludur,komşu 2 yıl önce brc taktırdı sorunsuz kullanıyor
Problem var mı peki, bu litre hesaplarına göre çok çok ekonomik olmalı. Performans ta sıkıntı var mı?
performansta hiçbir sıkıntı yok, brc my11 kiti taktırdı,periyodik zamanında filtreleri değiştirdi o kadar,bildiğim kadarıyla lpg'li 20000km yaptı, _____________________________ 
-
yakıt durumunu bilmiyorum ama performansta kesinlikle sıkıntı yok, 1.4 atmosferik gibi bir şey.
insanların ön yargılı olması iyi bir şey ayrıca, ikinci eli daha ucuz olur :)_____________________________ laubalilikten hoşlanmam. ciddiyeti severim, disipline hayranım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
performansta hiçbir sıkıntı yok, brc my11 kiti taktırdı,periyodik zamanında filtreleri değiştirdi o kadar,bildiğim kadarıyla lpg'li 20000km yaptı,
Teşekkür ederim. Subap konusunda da sıkıntı çıkarmazsa çok mantıklı bir tercih olur
quote:
Orijinalden alıntı: r0x
yakıt durumunu bilmiyorum ama performansta kesinlikle sıkıntı yok, 1.4 atmosferik gibi bir şey.
insanların ön yargılı olması iyi bir şey ayrıca, ikinci eli daha ucuz olur :)
Önyargı var ama fiyatı pahalı ,4000 tl ilave edince dizeli alınabiliyor.
evet aynen dediğiniz gibi atmosferik 1.4 renault araçlar gibi aynı güçte _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
quote:
Orijinalden alıntı: r0x
insanların ön yargılı olması iyi bir şey ayrıca, ikinci eli daha ucuz olur :)
Önyargı var ama fiyatı pahalı ,4000 tl ilave edince dizeli alınabiliyor.
imkan varsa dizel daha mantıklı valla._____________________________ laubalilikten hoşlanmam. ciddiyeti severim, disipline hayranım. -
ama çekiş daha iyi olur 1.4lere göre bence _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: jimhendrix
ama çekiş daha iyi olur 1.4lere göre bence
Bencede 1.6 8 v ile aynıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
Şehirdışında 1.2 ile aynı , şehiriçi 1 lt kadar az yakmış, depo 50 lt değilmi 700 km yapar rahat.
ş dışında bu boyuttaki bi araç için az bile,205 tabanlı lastikler ve yerden yüksek oluşu sürtünme direnci yakıtı arttırıyor.clio 0.9 tce bu anlamda daha iyi sonuçlar elde edebilir cruise kontrolle birlikte._____________________________
Sandero STEPWAY Turbo TCe 90 Gök Mavi -
- benzinli araç katalizör arızası
- dizel motor sıcakken zor çalışıyor sebebi ne olabilir
- emniyet kemeri çekince gelmiyor
- linea 1.3 multijet yakıt tüketimi
- en iyi oto koltuğu
- elektron quasar
- vw id cross
- zeekr 007 türkiye fiyat listesi
- ford mustang mach-e fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt