Şimdi Ara

/*/ STEPHEN KING Çağrı mı,Cep mi ? /*/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki Stephen Kıng romanı arasında kaldım.Sizce hangisini okuyayım ? (Okumamışsanız bile konularına bakarak öneride bulunmanızı isterim.)

veya

Hiçbirini alma derseniz aklımda şu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whyayca -- 19 Ocak 2013; 14:26:23 >

• Çağrı

John Smith Geçirdiği ağır kazadan lanetli bir güçle uyanır. Geleceği görme yeteneğine sahip olmuştur. Ve insanlığı bekleyen korkunç kaderi görür…

John Smith paten kaymayı seven sıradan bir çocuktur. Bir gün paten sahasında geçirdiği küçük bir kaza hafif bir beyin sarsıntısına neden olur. John bu olayın üzerinde durmaz ve olağan yaşamına devam eder. Ama artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Farkında olmadığı bazı değişiklikler olmuş, önsezileri ve bazı duyguları gelişmiştir.

Yıllar sonra John bir kaza daha geçirir ve yaşamındaki bazı ayrıntılar belirginleşmeye başlar. Artık kimsenin duymadığı, bilmediği ve hissetmediği her şey onunla arkadaş olmuştur.

Korku ve gerilim yaratmakta bir fenomen olan Stephen Kingle hiç kimse rekabet edemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whyayca -- 19 Ocak 2013; 14:32:24 >
  • Cep
    Günlük yaşamın vazgeçilmezi olan cep telefonları
    hayatımızı kolaylaştıran bir araç mı, yoksa kıyametin habercisi mi?

Ekim ayının sıradan bir günüydü. Borsa 10.140 seviyesinde, uçaklarsa normal seferlerine devam ediyorlardı. Bostonda Boylston Caddesinde sevinçten adeta uçarcasına yürüyen Clayton Riddell içinse hayat çok daha mutlu ve umut vericiydi. İyi bir çizgi roman anlaşması yapmış, geleceğin umut dolu kapıları artık önünde açılmaya başlamıştı.

Ancak, her şey bir anda olup bitti. Tahribatın nedeni, herkesin cep telefonlarından yayılan ve sonradan frekans adıyla anılacak olan fenomendi. Clay ve bu faciadan canını kurtaran birkaç kişi, kendilerini medeniyetin zifir karanlık çağında, etraflarını saran kaos ve inanılmaz bir katliamın içinde bulurlar. Frekans yüzünden insanlar akıldan yoksun bir sürüye dönüşürler. Ve onlar için evrim başlar...

• Ruh Adam
    "Ruh Adam", Türk edebiyatında pek alışılmamış çeşitte bir romandır. Müellifin tarihî romanlarını okumuş olanlar, tarihî bir roman gibi başlayan bu eserin öyle olmadığını görecek, sayfalar ilerledikçe kendilerini aşırı bir sembolizmin içinde bulacaklardır. Bir tarih çeşnisinin de yer aldığı roman, yaşamanın gayesini yalnızca askerlikte bulan bir subayın hayatıdır. Tabiatüstü olaylarla anlatılan bir hayat hikâyesinin, dikkatle bakıldığı zaman, gerçeklerin sembollerle çerçevelenmiş ifadesinden başka bir şey olmadığı görülecektir.

"Ruh Adam", kendi nefsi ile mücadele eden bir insanın macerasıdır. Edebî-ruhî tahlilini yapanlar, eserin hakikaten bir roman mı, yoksa yaşanmış bir hayat mı olduğunu kestirmekte hayli tereddüde düşeceklerdir.
  • Hicbirini okumadim konularina bakarak soyluyorumki ben senin yerinde olsam Cep'i alirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka fikri olan yok mu arkadaşlar ? Pazartesi D&R a gideceğim ve büyük ihtimalle bu kitaplardan birini alacağım.Başka bu tür kitap önerileriniz varsa bekliyorum.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cepi okudum çağrıyı bilmiyorum. Çok stephen king romanı okudum bu okuduklarım arasında en kötüsüydü. Çok zayıf kalmış tavsiye etmem cepi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün King kitaplarını okumuş ve 2'si hariç hepsini beğenmiş biri olarak kesinlikle CEP'i tavsiye etmem.

Ama Çağrı'yı çok severim,tavsiye ederim, umarım geç kalmamışımdır.
  • D&R a Stephen King almak için gitmiştim ama istediğim kitapları bulamadım ve listemdeki diğer kitaplardan Grange-Leyleklerin Uçuşu ve Forumda önerilen Münihe Kadar 6 Mezar Kitabını aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxie

Bütün King kitaplarını okumuş ve 2'si hariç hepsini beğenmiş biri olarak kesinlikle CEP'i tavsiye etmem.

Ama Çağrı'yı çok severim,tavsiye ederim, umarım geç kalmamışımdır.

Konusu hoşuma gitmişti , listeme almıştım niye öyle dedin ki , iyi değil mi ?
  • Stephen King'in aşağıdakileri ve aklıma gelmeyen diğer bütün kitaplarını okudum.

ateş yolu
    blaze
    colorado kid
    çılgınlığın ötesi
    çorak topraklar
    different seasons
    ejderhanın gözleri
    everythings eventual
    everythings eventual-1408
    falcı
    four past midnight-secret window
    gece yarısını 4 geçe
    göz
    hayaletin garip huyları
    kara kule
    kara kule 1
    kara kule 2
    kara kule 3
    kara kule 4
    kara kule 5
    kara kule 6
    kara kule 7
    karanlık çökünce
    karanlık öyküler
    kemik torbası
    maça kızı
    mahşer
    medyum
    needful things
    o
    oyun
    ruhlar dükkanı
    rüya avcısı
    rüyalar ve karabasnlar 3
    sadist
    tepki
    tılsım
    kara kule
    the stand
    tom gordon'a aşık olan kız
    uykusuzluk
    üçün çizgileri
    yaratık
    yeşil yol
    yüzyılın fırtınası
    yazma sanatı

cep gerçekten de beğenmediğim ender kitaplarından. Ama tabiki benim fikrim.

• quote:

Orijinalden alıntı: exxie

Stephen King'in aşağıdakileri ve aklıma gelmeyen diğer bütün kitaplarını okudum.

ateş yolu
    blaze
    colorado kid
    çılgınlığın ötesi
    çorak topraklar
    different seasons
    ejderhanın gözleri
    everythings eventual
    everythings eventual-1408
    falcı
    four past midnight-secret window
    gece yarısını 4 geçe
    göz
    hayaletin garip huyları
    kara kule
    kara kule 1
    kara kule 2
    kara kule 3
    kara kule 4
    kara kule 5
    kara kule 6
    kara kule 7
    karanlık çökünce
    karanlık öyküler
    kemik torbası
    maça kızı
    mahşer
    medyum
    needful things
    o
    oyun
    ruhlar dükkanı
    rüya avcısı
    rüyalar ve karabasnlar 3
    sadist
    tepki
    tılsım
    kara kule
    the stand
    tom gordon'a aşık olan kız
    uykusuzluk
    üçün çizgileri
    yaratık
    yeşil yol
    yüzyılın fırtınası
    yazma sanatı

cep gerçekten de beğenmediğim ender kitaplarından. Ama tabiki benim fikrim.

En beğendiğiniz kitabı hangisi ?

• @exxie

Hocam tamamda niye beğenmedin söyle bizde ona göre alalım ya da almayalım.
  • Ben en çok Tılsım'ı severim, ardından da Mahşer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.