Şimdi Ara

Stephen Elop : Truva atı değilim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Stephen Elop : Truva atı değilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-23FDEF6CC -- 1 Mayıs 2014; 18:59:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokia ne zaman microsoftla iş birliği yaptı, kendi sonunu hazırladı, etrafımda symbian kullanan herkes symbianı bıraktı android aldı, windows phone dansa sybmian çok daha güzeldi, ve daha iyi satıyordu, 400 TLye mis gibi symbianlar peynir ekmek gibi satılıtken şimdi lumialar nal topluyor

  • windows phone kullanmayanlar rica ediyorum wp hakkında yorum yapmasın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MR. H

    Telefonda ses açma/kısma ve güç butonu dışında herhangi bir buton yoktu,tüm işlemler sağa veya sola ekranı kaydırarak yapılıyordu. Ayrıca üzerinde bulunan çoklu görev sistemi şuanda birçok cihazda dahi yok ki bu cihazların arasında Windows Phone bayrak taşır. MeeGo eğer Windows Phone yerine tercih edilseydi ve geliştirilseydi şuan bambaşka şeyler konuşuyor olacaktık belki de NOKIA için.






    Lumia 520 kullanıcı olarak izlerken şok oldum, çift tıklama bile varmış.




  • Beyler meego falan diyorsunuz da çok hantal bi işletim sistemiydi. Iphone zaten piyasayı darmadağın etti Nokia'nın çöküşünün bunla alakası var. Tabi Microsoft firmayı satın almak için dolaplar çevirmiştir bundan şüphem yok. Microsoft olmasaydı da Nokia durumunu ne kadar toparlayacaktı meego ile? Android'e geçseydi belki bi nebze tabi orasını bilemiyorum.
  • Su forumda yazanlarin biri de meegoo symbian wp kullandimi acaba. Meegoo iyi idide iphone neden patladi. Iphone 5 inch telefonla geliyor. Degil meego android bile bir hictir ios yaninda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 yılında çıkan kullandığım nokia e71 wifi olmasına rağmen kendi browseri google'a giremiyordu, operada takılıp tel kilitleniodu.Aynı yılda çıkan iphone 3g ile kıyaslanmaya gerek yok heralde sonra biz niye böyle olduk

  • Truva atı değilmişmiş ne sanıyor bu kendini sarıların sülo mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mudeb

    Beyler meego falan diyorsunuz da çok hantal bi işletim sistemiydi. Iphone zaten piyasayı darmadağın etti Nokia'nın çöküşünün bunla alakası var. Tabi Microsoft firmayı satın almak için dolaplar çevirmiştir bundan şüphem yok. Microsoft olmasaydı da Nokia durumunu ne kadar toparlayacaktı meego ile? Android'e geçseydi belki bi nebze tabi orasını bilemiyorum.

    Meegomu hantaldı : ))) İçinde 1 ghz tek çekirdek telefondan bahsediyoruz , galaxy s1 ile aynı işlemciye sahipti ve galaxys den çok daha hızlı çalışıyordu.
    Evet aynı zamanda olan iphone 4 meegodan daha hızlıydı fakat ios çok yetersiz ve kısıtlı bir işletim sistemidir. Jailbreak yaptığın zaman zaten iosda yavaşlamaya başlıyor.

    Şuan L920 kullanıyorum içinde s4 1.5 ghz çift çekirdek işlemci var , ve telfonda birşey açmak istediğimde sürdürülüyor ve yükleniyor yazılarını görmekten artık bıktım.Wp ilk önce bu sorunu aşsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.