Şimdi Ara

Stephen cury kupayi hakediyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi adama bayirdim ama bu kadar egoya baglamasi sinirimi bozdu cok artist hareketler yapmaya basladi sampiyonlu bence almamali kolay olmadigin bi gormeli yoksa artislik onunu alamaz bak jordan a adam da gram ego yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hal ve hareketlerine ayar oluyorum o dislikle yaptıkları falanLebron alir insallah

• Jordan'da mı ego yoktu? Yoksa DeAndre Jordan'dan mı bahsediyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Jordan'da mı ego yoktu? Yoksa DeAndre Jordan'dan mı bahsediyorsun?

Usta tarihin en iyi oyuncusunda tabi olucak.Daha dünkü bok Currydeki ego insanı hasta ediyor resmen

• Curry çok iyi bi şutör ama jordan daha karaktersizdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: edesat

Curry çok iyi bi şutör ama jordan daha karaktersizdi :D

Jordan in ne karektersizligini gordun allah askina adam babasinin hatrina basketi birakip beyzbol oynadi bu adam mi karaktersiz

• quote:

Orijinalden alıntı: FthKca

quote:

Jordan in ne karektersizligini gordun allah askina adam babasinin hatrina basketi birakip beyzbol oynadi bu adam mi karaktersiz

antrenmanda steve kerri yumruklamıs adamdır kendisi daha nice skandalları var biraz araştırsan görürsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lebron mu Jordan mı
    7 yıl önce açıldı
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Curry ve diğerleri günlerce saatlerce aylarca çalışıyorlar ege onların hakkı lebronda hepsinden daha çok ego var.

Yıldızlar da olan şey egodur bu yüzden yıldızdırlar.

• quote:

quote:

quote:

antrenmanda steve kerri yumruklamıs adamdır kendisi daha nice skandalları var biraz araştırsan görürsün

Onu geçin allen iverson efsanesi kitabında yazıyor ilk senelerinde beyzbol tişörtü şapkasıyla serseriliğin alasıyla giriyordu maça Allen iverson dna daha kötü durumdaydı menejeri fulk ı dinlemeseydi ve onun dediği adımları uygulamasaydı kimse onu sevmezdi olaylarının hepsini araştırıp bulabilirsiniz.

• takimini satip miami ye kacan , daha sonra miamide bosh ve wade bitik halde olunca ordanda kacip tekrar big 3 yi olusturan karaktersiz aidiyet duygusu olmayan lebrondan daha fazla hakediyor curry.
    ama finallerin mvpsinin andre iguodala olcagi suanda gayet belli

• quote:

Orijinalden alıntı: atili2323

takimini satip miami ye kacan , daha sonra miamide bosh ve wade bitik halde olunca ordanda kacip tekrar big 3 yi olusturan karaktersiz aidiyet duygusu olmayan lebrondan daha fazla hakediyor curry.

Yok haci her turlu cury olur mvp

• ''Kendimi rahat hissediyorum. Çünkü çok basit, ben dünyanın en iyi oyuncusuyum!''
    - LeBron James
    (Bir gazetecinin "Kaybetmeye yakın olan taraf olmak, tek başına savaşıyor olmak, sakat oyuncuların çokluğu seni daha fazla baskılıyor mu?" sorusuna verdiği cevap)
  • quote:

quote:

takimini satip miami ye kacan , daha sonra miamide bosh ve wade bitik halde olunca ordanda kacip tekrar big 3 yi olusturan karaktersiz aidiyet duygusu olmayan lebrondan daha fazla hakediyor curry.

Izlıyormusun dostum macları
    curry sadece dunku macta dokturdu
    diger maclarda etkısızdı ama bak andreye savunmada hucumda 3 mactır yardırıyor,en son macta trıple double sevıyesıne yaklastı tecrübesiyle lebronu % 25 oranında durduruyor suan bu noktadalarsa en buyuk faktordur kendısı

ksklı abime: bizim dixonı alsalardı tek basına kalmazdı:))
    bobby buyuk oynuyor

• Kobe Bryant gibi efsane adamlar değil de böyle çapulcu Curry gibileri final oynuyorsa NBA de bitmiş demektir. Nerede eski Jordan-Malone/Stockton çekişmeleri, nerede bu uyduruk oyuncular.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Izlıyormusun dostum macları
    curry sadece dunku macta dokturdu
    diger maclarda etkısızdı ama bak andreye savunmada hucumda 3 mactır yardırıyor,en son macta trıple double sevıyesıne yaklastı tecrübesiyle lebronu % 25 oranında durduruyor suan bu noktadalarsa en buyuk faktordur kendısı

ksklı abime: bizim dixonı alsalardı tek basına kalmazdı:))
    bobby buyuk oynuyor

Delavodava'dan daha iyi katkı verirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Kobe Bryant gibi efsane adamlar değil de böyle çapulcu Curry gibileri final oynuyorsa NBA de bitmiş demektir. Nerede eski Jordan-Malone/Stockton çekişmeleri, nerede bu uyduruk oyuncular.

Kobe buyuk adamda son 2 yıldır hastahaneden cıkamıyor vucudu kaldırmıyor artık.
    ama nba finaline tim duncan ve spurs yakısırdı.39 yasınızdasınız ve clippers karsısında ıkı okuze black ve d andreye karsı 29 sayı gıbı bır rakama ulasıyonuz.Bana göre suan nba tarihinin en iyi 4 numarası.5 sampıyonluk 3 mvp hwrseyı acıklıyor bence fınaşı bırısı hakedıyorsa o da duncandır %100
    kawhı ve tony parker gayret gosterselerdi final rahattı.bide karakter bakımından bakarsak kawhı en son mvp olmustu sampıyon olduklarında.duncan reis az farkla kacırmıstı mvp yı.ınsan uzulur dımı kaybettım dıye hafiften bu adam oyle buyukkı 2 kat fazla sevınıyor
    as a result of this,kobe curry lebron hikaye,tim reis sahane.su adamı canlı seyretmek ıcın hayatımdan cok seylerı feda edebılırdım.ins devam eder
    Duygusal mode tavan yaptı beyler
    respect for timmyyyyy !!!!!

• Hayatın hiçbir yerinde ego olmadan yükselemezsin

Şans, torpil gibi dış etkenler hariç

• quote:

kardeşim tebrik ederim. warrior şampiyon oldu ve finallerin mvp si ıguodala seçildi. Ben Klay Thompson ın bi 2. maçtı galiba 34 sayı atmıştıya böyle devam ederse o da alabilir diye düşünüyodum ama ıguodala haketti gerçekten.
    Ego konusundada beyler ALLAH aşkına yapmayın siz nba de mvp seçilseniz sağlam şutör olsanız siz ego yapmıcakmısınız? curry e laf edenler sokakta ard arda 2 3 üçlük sokunca ego yapmaya başlıyorlar Herkes üstüne alınmasın. Currycide değilim. Derrick Rosecuyum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.