Şimdi Ara

SteGaNoS @ Girakon / Char Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhaegar -- 6 Eylül 2007; 2:17:19 >

• günceL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhaegar -- 27 Ağustos 2007; 14:09:14 >
  • güzel char
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MeMeNto_

güzel char

Gırakonda qüzeL
  • kardes ben Kalipto priest tanırsın belki?
  • Resisler fena değil gögüslükle donu +7 chitin yapsan yıkılmazsında zaten kolay kolay.
  • benim bi arkadaş var ardreamda beraber takılıyos ayalık +8 fp diğerleri +7 cihitn set rebirtli dual +8 cleaver var bide pp var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi tane daha +8 cleaver alıp +8 full plate set ve en az +7 full dex takı yaparsan char daha da güzel olur
  • yorum yapan arkadaslara tesekkürler dediğim gibi charın daha bu en ezik haLi yavas yavas düzeLcek itemLeri
  • Güzel char benimkini incelendmi ? İstersen clanıma gelebilrsin arkadaşların varsa hepsine yer açarım
  • GünceL
  • quote:

Orjinalden alıntı: SteGaNoS

GünceL
  • yorum yapan yokmu beyLer?
  • Gırakona göre güzeL..En önce Diğer Eline Cleaver Al , Sonra +7 Chitin Set , Sonrada Dex 9 Belt & PP +0 Al Kekuri +1 + Görev Yüzüğü Dual Dex 9 Küpe Alamassanda Dex 9 + Görev Küpesi..
    ÖneriLerim bunLar sakın dex +9 pendant filan takma hp çok düşer.. PP Tak en az veyada görev takısı.
  • güzel char
  • 2 haftaya kalmaz o serverde +7 shardlar dolasir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quaron*

2 haftaya kalmaz o serverde +7 shardlar dolasir

sen KAHİNMİSİN

• 60 a kas hemen np yı felan salla gerı kalırsın bak
  • bence bunu hızlı bir şekilde +70e kadar kas itemide atilla bekleyerek yap derim ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.