Şimdi Ara

Stefan Kuntz Milli Takımın Yeni Hocası Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendisi hakkında detaylı bilgileri Tv den ve Youtube spor kanalların dan ulaşabilirsiniz.


    Benim dikkatimi çeken konu sosyal medya da insanların TFF yi başarısız olarak adletmesi ve Stefan Kuntz kim ki Türkiye milli takımını yönetecekmiş gibi yorumlar...


    Futbol ile yatıp kalkıyormuşuz :)) Futbol ile değil cahil yatıp - cahil uyanıyor bu ülke...


    Türkiye de Futbol nedemek? Fenerbahçe-Galatasaray-Beşiktaş-Trabzonspor bu türkiyede futbol demek :)


    Stefan Kuntz 4 yıl içinde Almanya U21 takımıyla 2 defa Avrupa şampiyonu oldu :))) U21 futbolunu futboldan saymayan memleketim insanı diyor ki Stefan Kuntz kimdir ne başarası var :))


    Türkiye U21 Milli takımı ise 4 yıl içinde kaç defa avrupa şampiyonasına gitmiş ? Kaç teknik direktör değiştirmiş kimleri yeniyor - kimlere kaybediyor :) Bilen yok...


    Uzun yıllar Almanya U21 olsun bütün major U21 takımları - turnuvaları izlerim sadece zevk için... Kuntz un takımı 4-3-3 oyun için de 4-2-3-1 gibi ofansif taktikle oynuyor Kanatları kullanıyor Her atak - Hücum opsiyonları kanatlardan oluşuyor... EURO 2020 italyanın oyun anlayşı gibi düşüne biliriz özellikle spinazzola lı italya gibi daha çok...


    Avrupa kıtasında İspanya U21- İngiltere U21 - Portekiz U21 - Fransa U21 - Belçika U21 - İtalya U21 Kadro kalitesi açısından Almanya U21 in çok üstünde fiyat olarak da kadro değerleri almanyanın üstünde son 4 yılda... Buna rağmen Kuntz Bu takımlara karşı 4 yılda 2 kupa kazandı...


    Kısaca Kuntz dönemin de farklı bir milli takım izleyeceksiniz Hücumcu sürekli kanat akınları olan bir milli takım...








  • Eee sonuc olarak hiç ciddi bir takimda , ciddi bir turnuvada tecrubesi yok.

    Anlatmişsın ama boş kardeş.

    O kadar iyiyse Alman milli takımının başına geçseydi? Yeni teknik adam degistirdiler, gözlerinin önündeki pırlantayı goremediler mi? Allah Allah??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavuzu karga olanin....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbolda gizli saklı bir şey yok. şu memleketde o görevi yapacak teknik direktör yoksa ise kapatsınlar tff'yi. yerli ne teknik direktör ne de futbolcu bıraktılar memleketde. bu federasyon ile başarısızlığa mahkumlar.

  • Kunduz dan çok umutluyum. Ancak sabırlı olunmalı. En az 3-4 yıllık bir süreç gibi düşünülmeli.

  • Türkiyeye Alman hoca iyidir. Başka ülkeden hoca bizim milli takıma olmaz. Almanlarla eski dönemlerden beri kültürel yakınlığımız var. Alman adam disiplinlidir, iş ahlakı vardır. Kendi kariyerini tehlikeye atıp adamcılık yapmaz. Kenan karaman milli takıma elvada diyebilir artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanmerto

    Eee sonuc olarak hiç ciddi bir takimda , ciddi bir turnuvada tecrubesi yok.

    Anlatmişsın ama boş kardeş.

    O kadar iyiyse Alman milli takımının başına geçseydi? Yeni teknik adam degistirdiler, gözlerinin önündeki pırlantayı goremediler mi? Allah Allah??

    Ciddi turnuva dan kasıt nedir?


    1- Dünya üzerinde tartışmasız tek ciddi turnuva avrupa şampiyonlar ligidir, gerçeklerini görmek istersen malesef, şampiyonlar ligin de kariyerin de yarı final-final-şampiyonluk, hatta çeyrek final GÖRMÜŞ 40-57 yaş arası hiç bir teknik direktör Türkiyeye gelmez! Yani hit dönemlerin de üst seviye teknik direktörleri getiremezsin, anca gözden düştükten sonra belki o şekil de örnekleri de mevcut zaten... Kaldı ki onların da %100 ü başarısız oldu.


    2- Anlattıklarım dan boşlugu alabiliyorsan senin kapasiten ile alakalı yine...


    4 yılda 2 adet avrupa şampiyonlugu - 1 final :) Gerçekten boş anlatmışız.


    3- Almanya A milli takımı için kamuoyun da liste başı 1ci isim di zaten... Bayern Münich hocası Hanse flick 2 almanya bundesligası ezerek puan farkıyla - 1 şampiyonlar ligi 1 süper kupa - 1 şampiyonlar ligi çeyrek finali oynayınca Hanse flick e teklif yaptılar... Almanya kulüpleri Olimpiyatlara major oyuncularını göndermedi göndermedikleri için Kuntz eleştirdi antipatik oldu kamuoyunda... Flick in Almanya A milli takımına onay veren Bayern lobisi Nagelsman ile rahat rahat kontrat imzalayacaktı :)





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.