Şimdi Ara

Steelseries rival mi ? Logitech g303 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steelseries rival mi ? Logitech g303 mü ?

Bu iki mousedan birini almayı planlıyorum.Fps oynuyorum genellikle hangisini önerirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

Steelseries rival mi ? Logitech g303 mü ?

Bu iki mousedan birini almayı planlıyorum.Fps oynuyorum genellikle hangisini önerirsiniz ?

Rival tabiki, sensörü, kalitesi, olumlu yorumları vs.
  • Sadece fps ise rival ama her oyun içinse g303
  • DoricoDH kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım ikisini de yurtdışından alacaksın ve iki mouse arasında ciddi şekil farklılıkları var elinin hangi ölçülerde olduğunu mouse u ne tarz tuttuğun gibi önemli bilgileri verirsen daha çok yardımcı olabiliriz
  • G500 kullanıyorum hocam baya eskidi artık.Yetişemiyo sanki sensör atık bazı şeylere Palm tutuş şeklinde kullanıyorum mouseları.Steelseries large mouse pad var. amazon dolar kurunu 2.52ye çekerse Şuan (2.85) evet yurt dışından alıcam
  • Kurda yanlış birşeyi seçiyor olabilirmisin hiç alışveriş yapmadım amazondan ama orda o tarz sıkıntı yaratabilecek birşey olduğunu biliyorum usd yada bizim para birimimizden hangisini seçiyorduk hatırlamıyorum mouse seçimi konusunda sana yardımcı olabilecek birini ekliyorum hocam
  • Saolun hocam.Ben çok alış veirş yaptım kuru geç düşüyor ve geç çıkıyor kendileri ayarlıyor onu ondan beklemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DoricoDH kullanıcısına yanıt
    Hocam olurda en son SS rival e karar verirsen 2.85 in düşmesini bekleyemem dersen inventustan satın alabilirsin 185 lira gibi bir fiyata satılıyor gayet iyi sistem toplama tavsiyelerinde adı geçen bir site pek bi sorun yaşayacağını sanmıyorum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_105703243/f_//tm.htm#105703243

Konuyu güncelledim, şu aralar tek tek herkese mouse tavsiyesi vermeye fırsatım olmuyor ancak okuyup seçim yapabilirsiniz.
  • Palm tutuyosan rival,claw veya finger için g303. Malzeme kalitesi logitechin daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k@llone kullanıcısına yanıt
    hocam ben g400 kullanıyorum 3 senedir palm ile fingertip karışık sizce rival 100 mü almalıyım g303 mü ? G400 müthiş uyuyor elime, el ayam üstüne geliyor tam olarak öndeki iki parmak hafif kalkık ve son 2 parmağım mouse'un sağında yanında kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.