Şimdi Ara

Steelseries rival 600 mouse takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar steelseries rival 600 mouse kullanıyorum bilgisayarı ilk açtıgımda hiç sıkıntısız çalışıyor fakat 1-2 saat sonra hiçbirşey yokken birden mouse laglı gibi takılarak hareket etmeye baslıyor başka bir mouse taktıgımda ise onda hiç sıkıntı yok hiçbirşey yokmus gibi çalısıyor fakat rival 600 takılarak çalısıyor ve bir süre sonra hiç hareket etmiyor ışıkları yanıyor kabloyu çıkartıp taktıgımda 5-10 saniye hiçbirşey yokmus gibi 5-10 saniye sonra tekrar takılmaya baslıyor pcnin bütün ön arka usb girişlerini denedim fakat sonuç yine aynı yardım edin lütfen.

• Kardeşim aynı sorunu ben de yaşadım. 2 yılı geçti Rival 600'ü alalı. Steelseries'in uygulamasını kaldır. Aygıt yöneticisinden mouse'i kaldır. USB'sini sök. Bilgisayarı yeniden başlat. USB'yi tak. Steelseries uygulamasını resmi siteden tekrar indirip kur. Ben böyle yaptım 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

• Dediklerinizi yaptım fakat sorunum çözülmedi. Steelseries supporta ticket açtım onlarda aynı şeyi söyledi fakat sıkıntım hala devam ediyor yanıtlarını bekliyorum.

• Scrapper91 S kullanıcısına yanıt
    Steelseries rival 600 mouse takılma sorunu

Ayarları aynı bu şekilde yapıp bilgisayarı yeniden başlatabilir misin ?

• Mousenin içini açıp temizledim evde kedi oldugu için içi kedi tüyü dolmustu onu temizledikten sonra şuan sorun çözülmüş gibi gözüküyor tekrar haberdar ederim sıkıntı olursa yanıtlar için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.