Şimdi Ara

steelseries rival 100 kullananlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun ss rival 100 aldım gameekstradan arkadaşlar firmware guncellemiyor 400dpi yok 2 tane cpi ayarlama yeri var yardımcı olabilecek varmı

• valla rival 100ü 1 haftada 3 kez tuşları bozuk cıktıgı için iade ettim daha önünden bile geçmem.
  • Firmware güncellemiyor derken ? Sitesinden indirin direkt son sürümü. Ekran görüntüsü var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steelseries rival 100 kullananlar buraya

steelseries engine 3 yüklü firmware sitesinden indirdim 400cpi yok 800 cpide yok

steelseries rival 100 kullananlar buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantom006 -- 19 Nisan 2017; 13:49:36 >

• Fantom006 kullanıcısına yanıt
    Bende de SE3 yüklü Rival300 kullanıyorum ama seçebiliyorum. Kesin olmalı dpi seçenekleri.steelseries rival 100 kullananlar buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TigTheBand

Bende de SE3 yüklü Rival300 kullanıyorum ama seçebiliyorum. Kesin olmalı dpi seçenekleri.steelseries rival 100 kullananlar buraya

rival 300de var rival 100de yok 400dpi yok
  • Fantom006 kullanıcısına yanıt
    Youtube dan baktınız mı ? Olmaması ilginç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum Rival 100'ü DPI seçenekleri ve malzeme kalitesi yüzünden tercih etmedim.

DI seçenekleri 500-1000.. şeklinde artıyor. 800 DPI kullanan biri oldugum için de uzak durdum.

Bu arada sensörü giriş seviyesi olduğu için 1000 DPI üstü kullanman önerilmiyor bilgin olsun.
  • 24 kullanıcısına yanıt
    çok dandik geldi bana çok hafif ateş ederken yukarı kalkıyor aniden elimde kücücük kaldı 400dpi yok 800dpi yok gameekstradan aldım geri iade edebilirim belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.