Şimdi Ara

Steelseries engine 3 de klavyemi göremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa özet: Bilgisayarım MSI GS75 Stealth, birkaç saat öncesine kadar görmeme rağmen şu an Steelseries engine 3 de laptop'umun klavyesini bağlı olarak görmüyor. Ne yapabilirim, nasıl düzeltebilirim?

Yakın zamanda yeni bir laptop aldım, MSI GS75 Stealth. Bugün Steelseries engine 3'ü güncellemek istedim ve Steelseries GG programını yükledi. Son güncellemede engine yerine içinde engine'i de barındıran GG programı kullanılıyormuş. Programda FN tuşları ile klavye ışık modunu değiştiremediğimi görünce eski sürüme, engine 3'e dönmek istedim. Sonrasında eski sürümü yüklememe rağmen klavyem hiçbir şekilde var gözükmüyor. Dolayısıyla hiçbir ayar da yapamıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen Gürbüz -- 9 Nisan 2022; 17:1:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• aygıt yöneticisinden klayyeler bolumunden klavyeyi kaldırı tekrar başlattın...kendı klavyesımı harici klavyemı anlamadım

• cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Laptop'un kendi klavyesi hocam, per-key RGB Steelseries klavyesi var laptop'un dahili olarak. Aygıt yöneticisinden dediklerinizi yaptım; driver güncellemesi yaptım yeniden başlattım olmadı, kaldırdım yeniden başlattım yine olmadı maalesef.

• Alperen Gürbüz A kullanıcısına yanıt
    TechFixITyoutube
    MSI Laptop keyboard not working Windows 10. MSI PC Has keyboard not working after Windows 10 Upgrade. MSI Laptop keyboard Not working Win 10 Upgrade. MSI Desktop keyboard Not Working after update. MSI keyboard Not Working in Windows 7.
    https://www.youtube.com/watch?v=rgiGaD-9CtM

burdakılerı deneyın bir

• cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Hocam buradaki ile problemim biraz farklı 1 2 tanesini denemiştim ama sonrasında mevzunun farklı olduğunu görüp vazgeçtim bu videodan. Son çare olarak ayarlardan Windowsu sıfırlamaya karar verdim bu şekilde düzeldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.