Arkadaşlar siz hangi kulaklığı önerirsiniz? Bir de aklıma çok takılan bir şey var.Benim bilgisayarımda sıkıntı var kulaklığı direkt olarak bilgisayara takınca aşırı cızırtılı geliyor ses ve mikrofon girişi bozuk iki tarafta da.Bu yüzden usb ses kartlarını tercih ediyorum.Aldığım kulaklıkları kötü şekilde etkiler mi bu ses kartları birinci takıntım bu.İkincisi de Sennheiser gsp 350 jak girişi kullanmıyormuş direkt olarak usb ile bilgisayara bağlarsam yine cızırtı olur mu? Sorularıma cevap verenlere şimdiden sonsuz teşekkürler
Eğer ses girişlerinde sorun varsa usb almanı öneririm sonuçta hangi kulaklığı alıp takarsan cızırtı olucak ve bu kulaklığın ömrünü etkileyecek. Şahsen arctis 5 kullanıyorum mikrofon ve ses açısından herşey çok dengeli ne çok tiz nede çok basslı ses veriyor, eğer oyun için kullanıcaksan öneririm. Ayrıca cloud ii deneme şansım oldu müzik açısından çok başarılı basları arctisten çok daha kuvvetli ancak uzun süre oyun oynayan biriysen seni çok yorar, o yüzden benim önerim arctis 5.