Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Steelseries Arctis 1 Wireless (Sıfır)

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Ürünle alakalı bir sorum olacaktı ; aynı zamanda kablolu da kullanılabiliyor olsa gerek , şayet öyleyse kablo bağlantısı durumundaki ses performansı nasıldıt , deneme şansınız oldumu 🙋🏻♂️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
Ürünün ses kalitesini deneme şansım olmadı. Zira ürün ofisime kargolandı, kargo geldi tabi hemen açıp kontrol ettim, arızalı, kırık vs. olabilir düşüncesiyle.
Görsel olarak bir sorun olmayınca PC'ye bağlayayım, bir de çalıştırıp deneyeyim dedim. Ancak yanılmıyorsam micro usb wireless adaptörü var, ofisteki PC'de de bu giriş yok. Kutuladım tekrar eve götürdüm. Oyun oynarken bir deneyeyim diyerek bağladım, 5-10 dakika oyunda denedim kablosuz, tabi Sennheiser'a olan alışkanlığıma göre ses kalitesi farklı geldi. O aşamada da Sennheiserdan dönüş yapmışlardı. Tekrar ana kulaklığımı takıp, sorunu çözüp, çözmediklerine baktım. Sorun çözülmüş olduğundan, kulaklığı tekrar kutuladım, iade ederim diye kaldırdım.
1-2 gün sonra karantinaya alındığıma dair bilgi geldi vs. derken, 10 gün karantina süreci başladı. O süre içerisinde kulaklıkla vs. ilgilenmekten ziyade, sağlık sorunlarıyla uğraştım. Bir yandan ofisi, eve taşıma işleri vs ortalık çok karıştı açıkçası :)
Kulaklık nasıl derseniz eğer, anlayabilecek düzeyde kullanma fırsatım olmadı. Bu aşamadan sonra da açıp, artı eksi değerlendirmesi yapmam herhalde.
Müstakbel ilgili bir alıcısı olursa, istediği testleri, karşılaştırmaları objektif olarak yaparım.
Tek düşüncem, Arctis 7 Wireless'a göre malzeme kalitesi tabi ki aşağıda. Ses olarak ise benzer gibi geldi kulağıma. Steelseries'in kendine has sürücüleri var. Sennheiser biraz boğuk bir kulaklık, Steelseries ise sesleri daha yalın ve net veriyor ancak kafanızda hissettiğiniz bir kulaklık Sennheiser'ın aksine.
https://pchocasi.com.tr/wp-content/uploads/2019/09/steelseries_arctis1_wireless_010.jpg
Buradaki görsel sanırım ürüne ait. Kablo için 3.5 çıkış var görünüyor görsel yanlış değilse. Kutu içeriğinde 3 farklı kablo ve bahsettiğiniz usb-c adaptör çıkıyor sanıyorum , doğru mudur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kablolu da kullanılıyor üstad. Bahsettiğiniz şekilde kablo bulunuyor kutu içerisinde. Ayrıca usb c çevirici adaptörde varmış.
KUTU İÇERİĞİ :
Arctis 1 Kablosuz Kulaklık
USB - C Kablosuz Verici
USB-A adaptör kablo
4 kutuplu 3.5mm ses kablosu