Şimdi Ara

Steelseries Arctis 1 Wireless (Sıfır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Steelseries Arctis 1 Wireless (Sıfır)

Steelseries Arctis 1 Kablosuz

Ocak ayının ortasında Türkiyeden aldım.

Alma amacım, hali hazırda kullandığım Sennheiser GSP 670'ın dip ses sorunu için garantiye gönderirken bir süre idare etmekti.

Garanti ihtiyacımı Sennheiser yazılımsal olarak çözdü diyebilirim. Bu kulaklığın kutusunu açtım, kontrol ettim. Takriben 10 dakika kullandım diyebilirim. Jelatinleri vs. üstünde durmaktadır. Kutusunda deforme vs. yoktur.

Ne yazık ki ürünü iade edecektim ancak korona karantinasına alındım. Tabi o panik ve karanti oalylarıyla iade süresi de geçmiş oldu.

İşin özü kulaklığı ihtiyacı olan birine satacağım. Sıfırı nasıl ise, kulaklıkta bu şekildedir. 10 dakika deneme dışında kullanılmamıştır. (Forumda hiç kullanılmadı denilip, satın aldığımda aylarca kullanılan ürünlerle muhatap olduğum için bu konuda oldukça hassasım. Aksini ispat eden arkadaşlara bedava veririm kulaklığı, o kadar netim bu konuda)

Güncel piyasa fiyatı 1.400-TL civarlarında,

Ben 1.000-TL (kargo alıcısından ve pazarlıksız) istemekteyim.

Takas, vade, pazarlık yapamıyorum.

Ankara içi elden, Ankara dışı önce havale sonra kargo.

İyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 11 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Daha önce thermaltake 700w alışverişimiz olmuştu. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Ürünlerin temizliği konusunda şüpheniz olmasın.

Ürünle alakalı bir sorum olacaktı ; aynı zamanda kablolu da kullanılabiliyor olsa gerek , şayet öyleyse kablo bağlantısı durumundaki ses performansı nasıldıt , deneme şansınız oldumu 🙋🏻‍♂️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OSINOS kullanıcısına yanıt

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.

Ürünün ses kalitesini deneme şansım olmadı. Zira ürün ofisime kargolandı, kargo geldi tabi hemen açıp kontrol ettim, arızalı, kırık vs. olabilir düşüncesiyle.

Görsel olarak bir sorun olmayınca PC'ye bağlayayım, bir de çalıştırıp deneyeyim dedim. Ancak yanılmıyorsam micro usb wireless adaptörü var, ofisteki PC'de de bu giriş yok. Kutuladım tekrar eve götürdüm. Oyun oynarken bir deneyeyim diyerek bağladım, 5-10 dakika oyunda denedim kablosuz, tabi Sennheiser'a olan alışkanlığıma göre ses kalitesi farklı geldi. O aşamada da Sennheiserdan dönüş yapmışlardı. Tekrar ana kulaklığımı takıp, sorunu çözüp, çözmediklerine baktım. Sorun çözülmüş olduğundan, kulaklığı tekrar kutuladım, iade ederim diye kaldırdım.

1-2 gün sonra karantinaya alındığıma dair bilgi geldi vs. derken, 10 gün karantina süreci başladı. O süre içerisinde kulaklıkla vs. ilgilenmekten ziyade, sağlık sorunlarıyla uğraştım. Bir yandan ofisi, eve taşıma işleri vs ortalık çok karıştı açıkçası :)

Kulaklık nasıl derseniz eğer, anlayabilecek düzeyde kullanma fırsatım olmadı. Bu aşamadan sonra da açıp, artı eksi değerlendirmesi yapmam herhalde.

Müstakbel ilgili bir alıcısı olursa, istediği testleri, karşılaştırmaları objektif olarak yaparım.

Tek düşüncem, Arctis 7 Wireless'a göre malzeme kalitesi tabi ki aşağıda. Ses olarak ise benzer gibi geldi kulağıma. Steelseries'in kendine has sürücüleri var. Sennheiser biraz boğuk bir kulaklık, Steelseries ise sesleri daha yalın ve net veriyor ancak kafanızda hissettiğiniz bir kulaklık Sennheiser'ın aksine.

• Geçmiş olsun tekrardan.

https://pchocasi.com.tr/wp-content/uploads/2019/09/steelseries_arctis1_wireless_010.jpg

Buradaki görsel sanırım ürüne ait. Kablo için 3.5 çıkış var görünüyor görsel yanlış değilse. Kutu içeriğinde 3 farklı kablo ve bahsettiğiniz usb-c adaptör çıkıyor sanıyorum , doğru mudur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OSINOS kullanıcısına yanıt

Kablolu da kullanılıyor üstad. Bahsettiğiniz şekilde kablo bulunuyor kutu içerisinde. Ayrıca usb c çevirici adaptörde varmış.

KUTU İÇERİĞİ :

Arctis 1 Kablosuz Kulaklık

USB - C Kablosuz Verici

USB-A adaptör kablo

4 kutuplu 3.5mm ses kablosu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steelseries arctis 9 wireless
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.