Şimdi Ara

steamgifts.com steam hediyeleri için çekiliş sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
12.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     steamgifts.com steam hediyeleri için çekiliş sitesi

siteye steam hesabınız ile üye olup katılıyorsunuz katılabilmenin tek şartı var steam hesabınıza tanımlı 50$ üzeri değerde oyun olmalı. başlangıçta herkezin 25p si oluyor . ve çekilişlere bu puanlar ile katılıyorunuz 1p = 1$ demek yani 25 dolarlık bir hediye oyunun çekilişine katılmak için 25p harcıyorsunuz. peki puanımız nasıl artıyor ? . Puanımız siteye her eklenen yeni oyunun değerinin %5 i oranında artıyor mesela 20$lık yeni bir oyun çekilişi eklendi. bütün kullanıcıların puanına 1p ekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 5 Şubat 2012; 21:39:06 >

• Şimdi steamgifts kullanailmek için oyunların toplamının 100$ dan fazla mı olması lazım yoksa halen aynı 50$ dolar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pembekedi

Şimdi steamgifts kullanailmek için oyunların toplamının 100$ dan fazla mı olması lazım yoksa halen aynı 50$ dolar mı?

100$ olması lazım .
  • Teşekkürler,
    30$ daha olsaydı olur du
  • Neye Gore belirliyoruz steam hesabimizin fiyatini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Neye Gore belirliyoruz steam hesabimizin fiyatini

Aldığın oyunlara göre galiba. Toplam oyun fiyatı 100$ üzerindeyse çekilişe katılabiliyorsun .
  • Hocam benim pek bilgim yok bu site hakkında da bu site güvenilir mi sonuçta steam üyeliğimizin bilgilerini veriyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Hocam benim pek bilgim yok bu site hakkında da bu site güvenilir mi sonuçta steam üyeliğimizin bilgilerini veriyoruz.

Steam ile bağlantılı bir site zaten . Güvenli yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapperman58

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Hocam benim pek bilgim yok bu site hakkında da bu site güvenilir mi sonuçta steam üyeliğimizin bilgilerini veriyoruz.

Steam ile bağlantılı bir site zaten . Güvenli yani

Sağ ol hocam bilgi için.
  • Error: We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $99.96.

diyor sizce ağlamalımalımıyım yoksa birilerinden 1 dolarlık oyun mu dileneyim
  • gameminer steamgifts göre daha iyi bence. gameminer da sana verilen çekilişe katılmaya yarayan kömürler saatte 1 tane veriliyor. az çekilişe katılıyorsun ama steamgifts te her çekilişe 1000 üzeri adam katılırken gameminer da daha az oluyor haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeMachine

gameminer steamgifts göre daha iyi bence. gameminer da sana verilen çekilişe katılmaya yarayan kömürler saatte 1 tane veriliyor. az çekilişe katılıyorsun ama steamgifts te her çekilişe 1000 üzeri adam katılırken gameminer da daha az oluyor haliyle.

Gameminer invite'n var mı ? Varsa verirmisin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CodeMachine

gameminer steamgifts göre daha iyi bence. gameminer da sana verilen çekilişe katılmaya yarayan kömürler saatte 1 tane veriliyor. az çekilişe katılıyorsun ama steamgifts te her çekilişe 1000 üzeri adam katılırken gameminer da daha az oluyor haliyle.

Gameminer invite'n var mı ? Varsa verirmisin

pm attım
  • Gameminer için bi tane invitem var 1 gün 3 saati kaldı . İsteyene göndereyim.
  • quote:

Gameminer için bi tane invitem var 1 gün 3 saati kaldı . İsteyene göndereyim.

hocam alabilirmiyimmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: OracionSeis

quote:

Gameminer için bi tane invitem var 1 gün 3 saati kaldı . İsteyene göndereyim.

hocam alabilirmiyimmm

pm gönderdim...
  • paypal yok
  • Arkadaşlar ben kayıt oldum. Bir davetiye falan olmadan? Hesabım 155 dolar tarzı fiyatı varmış. 25p var şuanda. Çekilişlere katılabilecek miyim

EDİT: arkadşlar kendi kendine hesabımdaki p'ler artıyor. 25 idi 33 oldu şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephisto0191 -- 7 Şubat 2013; 22:34:09 >
  • Sürekli artıyor o P kafana takma takıl kafana göre :D

Gameminer davetiye gönderebilirim bende.
  • Gameminer davetiye alabilir miyim? steamgift te pek çıkacak gibi durmuyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.