Şimdi Ara

Steamden ban yedim yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Visa, son zamanlarda yapılan bir Steam Mağazası işlemini geri ödedi.

31 Ara 2014 20,00 TL
    Cüzdan bakiyesi
    Bu cüzdan bakiyeleriyle satın alınan içerik hesabınızdan kaldırıldı.
    Bu hesabın işlevselliği 9 hafta boyunca kısıtlanmıştır.

Bu hesap 9 hafta süresince kısıtlı özelliklere sahip olacaktır (8 Nis tarihine kadar). Satın alma, hediye etme, takas, CD anahtarı etkinleştirme, VAC kullanan oyun sunucularında çevrimiçi oynama ve Steam Topluluğu'na ulaşım engellenmiştir. Eğer geri ödeme talebi kaldırılırsa, bu kısıtlama da kaldırılacak ve içeriğiniz hesabınız için tekrar açılacaktır.

Kısıtlama kaldırıldığında, kullanılan Visa kartı artık Steam üzerinde kabul edilebilir bir ödeme yöntemi olmayacaktır.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Visa geri ödedi diyor fakat herhangi bir geri ödeme almadım hatta talepde bile bulunmadım steame mesaj gönderdim ama neden böyle bir banı yedim ki? Nasıl kaldırabilirim ya da?

• Anladığım kadarı ile bu bankayla alakalı, bankanı arayıp o konuda konuşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

Anladığım kadarı ile bu bankayla alakalı, bankanı arayıp o konuda konuşabilirsin.

Keske yapmasam aradim bankayi ama boyle bir hesap bilgisi yok lutfen bankamiza gidip konusunuz dedi kapatti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu birisiden mi aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Oyunu birisiden mi aldınız ?

Arkadaşıma yollamıştım o parayla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.