Şimdi Ara

Steamdan tarafın dolandırıldım mı yardım edin beyler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Siparişiniz kontrol edildi ve ödeme işleminiz tamamlanmamış olarak görünmektedir. Şiparişiniz masrafsız iptal edilecektir.

Sipariş bilgisi

Market: Valve Software
    Sipariş numarası: 94755475
    Sipariş Tarihi: 28/11/2017
    Sipariş Tutarı: 180.66 (Türk Lirasi)
    Açıklama: Left 4 Dead 2, Brothers - A Tale of Two Sons, Mad Max, Mafia II: Digital Deluxe Edition - 2016, Outlast, Grand Theft Auto V, The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition, Friday the 13th: The G

siparişlerim lan bu oyunları siteniz üzürinden satın almış ve belgelerle bu paranın benim hesabımdan çekildiği belirlenmiş olmasına rağmen ürünlerin ödeme yapılamadı denilerek işlemin iptali nedeni ile ortaya koyuğunuz dolandırıcılık eyleminin bir an önce ortadan kaldırarak şirket prensiplerini doğru bir şekilde uygulmanızı rica ediyorum

beyler bu ürünleri satın aldım fotograf ekleyecektim ama olmadı neyse ama steam parayı almasına ragmen ödeme olmadı diye işlemi kabul etmedi ne yapabilirim

• Steam desteğe yazmaktan başka pek de yapılacak bir şey yok gibi şu an hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya adamlar parayı çekip dün de iade etmişler anlamıyorum madem işlemi kabul etmeyeceksin hesabımdan neden parayı çekiyorsun ben böyle ucuzluk görmedim adamlar resmen ucuz oyun sitelerine dönmüşler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.