Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (10233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Venomstr , Venomstr , Aerospace , Aerospace Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 30 Misafir - 32 Masaüstü2 Mobil
5 sn
349.776
Cevap
2.719
Favori
21.321.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Eskiden indirimlerle 3 lira olan Rocksmith şarkıları 6 lira olmuş. Artık Steam benim için anlamını yitirdi, şu ana kadarki indirimler için teşekkürler Gabe ancak ayrılık vaktimiz geldi.
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    life is strange
    eğer oynamadıysanız kesin alın derim hikayesi çok ama çok iyidir
  • Legacy Of The Duelist yine indirime girmedi
  • Frozzy45 kullanıcısına yanıt
    Arkham Asylum ile birlikte City'yi alırsan çok çok daha iyi olur.
    İkisinin de TR yaması var ve Goty sürümlerle uyumlu
    http://store.steampowered.com/app/35140/Batman_Arkham_Asylum_Game_of_the_Year_Edition/
    http://store.steampowered.com/app/200260/Batman_Arkham_City__Game_of_the_Year_Edition/




  • ayrıca birçok oyun garip bir şekilde indirime girmemiş. mesela dark souls serisinin 2 ve 3. oyunu indirime girerken ilk oyunu şu anda ikinci oyundan daha pahalı.
  • EuroStep kullanıcısına yanıt
    SUPERHOT , American Truck Simulator , Planet Coaster'ı eleyin hocam. Planet Coaster kış indirimlerinde daha makul fiyatlara alınabilir.
  • paradox, bandai namco ve bethasda yeni ve eski bazı oyunlarının fiyatlarını artırıyor.
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    -oyun kuyruğunu keşfet

    -arkadaş aktivitelerini görüntüle

    -sağ üst köşeden nickine tıklayıp tercihlere tıkla.
  • catho C kullanıcısına yanıt
    Ben de superhot almayı düşünüyorum ama o oyun için pahalı sanırım kararsız kaldım.
  • Steam düzeldiğinde liste hazırlayacağımı belirtmiştim,her ne kadar Steam pek düzelmese de düzeldiği kadarıyla deyip listeyi oluşturdum.İndirimler bence pek iyi değil,yani büyük bir indirim dönemine yakışmayacak indirimler var ama bu tüm oyunlar için geçerli değil. The Deus Ex Collection,Fallout Classic Collection,Sniper Elite 4 gibi paketlerde ve oyunlarda güzel indirimler var.Aşağıda hepsini derlediğim,hepsi hakkında kısaca fikirlerimi belirtiğim bir liste var,bu liste de bugüne kadar aldıkları en iyi indirimleri alan oyunlar ve paketler bulundurmakta bu yüzden The Witcher 3 gibi mükemmel olan ama aynı indirimi alan oyunları paylaşmadım.Ayrıca bu konu indirim dönemlerinde çok akıcı olduğundan bu mesajımı indirim dönemi bitene kadar imzamda tutacağım, imzamdaki bağlantı aracılığı ile bu mesajıma ulaşabilirsiniz.

    The Deus Ex Collection-49.45 TL

    Deus Ex serisi oyun dünyasının en iyi ve ilk Cyberpunk temalı oyunlarından bir tanesidir ve The Fall hariç tüm oyunları güzeldir.Bu pakette serinin 2000’den bu yana çıkmış olan tüm oyunları ve ek paketleri bulunmakta.FPS ve Cyberpunk severlerin kesinlikle bu paketi alması lazım.Ayrıca paketteki bazı oyunlara sahip olsanız bile serinin tüm oyunlarına güzel bir indirim geldiğinden her türlü karlı çıkacaksınız,özellikle bugüne kadar indirime girmeyen Mankind Divided Season Passi %75 indirim ile 18 TL’ye kadar inmiş.

    Fallout Classic Collection-7.75 TL

    Fallout serisi RPG serisinin atalarından ve türün şekillenmesine sebep olan serilerden bir tanesidir.Zamanın RPG Tanrısı Black Isle stüdyosunun çıkardığı ilk RPG oyundur ve devamında çitayı hep daha yukarıya koymuştur.Bu pakette Fallout serisinin ilk 3 oyunu bulunmakta ve serisinin sadece ilk iki oyunu bu paketi gözünüz kapalı almanız için yeterli.


    Dark Souls 3-71.60 TL


    Dark Souls serisi atası Demon Souls ile beraber Aksiyon RPG türüne yeni bir hava ve zorluk seviyesi kazandırmıştır.Gerek atmosferi, gerek hararetli boss savaşları ile oynayan oyuncuları deli ve kendine hayran eder.Bu indirimlerde ciddi bir indirim almış,RPG ve mücadeleci oyunlar seven her oyuncunun alıp denemesi gerek.

    Metro Redux-12.25 TL

    Dmitry Glukhovsk çok satan Metro roman serisinden esinlenen ve harika bir atmosfere sahip olan mükemmel seri.Her indirim döneminde indirime giriyor ve her indirim döneminde alınması gerektiğini belirtmek gerekiyor,hele ki geçtiğimiz E3 fuarına damga vuran oyunlardan biri serinin devam oyunu Metro:Exodus’un duyurusundan sonra bu listede paylaşmamın şart olduğunu düşündüm.

    Rise of the Tomb Raider-35.60 TL

    2013’de çıkan Tomb Raider ile yeni bir soluk kazanan serinin, aynı kalitedeki devam oyunu.Kendi türünde ve temasında pek oyun olmaması Tomb Raider’ların alınıp oynanmasını kaçınılmaz yapıyor.

    Dragon’s Dogma:Dark Arisen-39.20 TL

    Geçtiğimiz neslin en iyi RPG’lerin bir tanesiydi ve çok farklı bir dövüş sistemine sahipti.Atmosferi ve dünyası çok güzel olan,uzun soluklu,kendine has bir havası olan bir RPG oyunu,RPG seven herkesin oynaması şart diye düşünüyorum.

    Batman: Arkham Knight Premium Edition-35.60 TL

    Süper kahraman oyunu dendiğinde ilk akla gelen seri olan Arkham Serisinin son ve en uzun oyunu,Arkham Knight’da,Batman neredeyse tüm düşmanlarına karşı büyük bir savaş veriyor ve Arkham’ın kaderini belirliyor.

    Bioshock Collection-24.75 TL

    Bioshock serisi System Shock serisinden esinlenerek yapıldı ama seri tamamlandığında elimizde en az System Shock serisi kadar kaliteli ve derin bir seri vardı.Oyunları seviyorum diyen herkesin en azından 1 kere tüm oyunları oynayıp bitirmesi lazım.

    Alien Isolation-20.75 TL

    Hayatta kalma esaslı korku oyunları arasında ve bugüne kadar çıkmış olan Alien oyunları arasında en iyisi.Size soğuk terler akıtacak ama bitirdiğinizdeki haz hayatınız boyunca damağınızda kalacak.

    Sleeping Dogs: Definitive Edition-17.80 TL

    Oyunun adı her ne kadar Sleeping Dogs olsa da kendisinin orijinal adı True Crime:Hong Kong’tur ve Square Enix’e geçmesi ile adı Sleeping Dogs olmuştur.Aksiyon dolu bir polisiye oyunudur kendisi ve şuanda gördüğü en iyi indirimi görmüş durumda, aksiyon ve polisiye türü oyun severlerin kesinlikle kaçırmaması gerekiyor.

    METAL GEAR SOLID V: The Definitive Experience 66.66 TL

    Casusluk oyunlarının şahı ve Kojimanın göz bebeği MGS serisinin son oyunu,Big Boss ve yoldaşlarının beraber oldukları son macerası.MGS V serinin her ne kadar en iyi oyunu olmasa da 2015 senesinde çıkan en iyi oyunlardan bir tanesiydi ve şuanda uygun bir fiyatla satışta.

    Sniper Elite 4-44.50 TL

    Savaş oyunlarının geleceği konu aldığı şu günlerde 2.Dünya Savaşını konu alan sayılı oyunlardan bir tanesi.Oyun her ne kadar serinin önceki oyunun üzerine pek bir şey koyamasa da, sağladığı 2.Savaşı dönemi ve güzel çoklu oyuncu modu ile kendini alınası kılıyor hele ki AAA oyunların 180 TL’den başlayan fiyatlarla satıldığı şu günlerde güzel fiyatının üzerine %50 indirim etiketi koyması daha da alınası kılıyor.

    Mortal Kombat XL-23.60 TL

    Dövüş oyunu dediğimizde aklımıza Street Fighter,Tekken ve Mortal Kombat gelir,kanlı dövüş oyunu dediğimizde ise aklımıza ilk Mortal Kombat gelir.İç organların ve uzuvların havada uçtuğu serinin son oyunu bu indirim döneminde güzel bir indirim almış,dövüş oyunlarını seven herkese tavsiye ederim.

    Verdun-11.25 TL

    1.Dünya savaşının en sert geçtiği cephelerden biri olan Verdun’da geçiyor oyun ve şuanda çok uygun bir fiyatla satılıyor.Battlefield 1 pahalı geliyorsa bu oyun sizin için birebir.

    Dishonored 2-57.49 TL

    Arkane oyun dünyasının en iyi yapımcılarından bir tanesi ve oyun dünyasına çok farklı FPS oyunları kazandırdı ve Dishonored serisi bu FPS oyunları arasında belki de en dikkat çekeni.Serinin 2.oyunu her ne kadar performans sorunlarının altında gölge de kalsa da birinci oyundan azı değil fazlası var.FPS oyun sever herkesin alıp en az bir kere bitirmesi gerek diye düşünüyorum ama alırken sistem gereksinimlerine bakmanızda fayda var zira oyun hala stabil bir performans sağlayamıyor.

    Quantum Break-29.50 TL

    Geçtiğimiz neslin en iyi oyunların biri olan Alan Wake’in yapımcısı Remedy’den gelen bir oyun ve en az Alan Wake kadar kaliteli bir oyun.Oyun iyi bir aksiyon oyunu olmasına karşın Microsoft’un kararsız politikalarının kurbanı olup hakkettiği ilgiyi göremedi.Şuanda indirimlerde %50 indirim etiketi ile satışta ve gayet uygun bir fiyattan satılıyor.

    Just Cause 3-18.75 TL

    Hikaye aramayıp yıkım arayanlar için birebir,şuan da aldığı en iyi indirimi almış bulunmakta,almayı düşünenler için çok iyi bir fırsat.

    Salt and Sanctuary-16.20 TL

    Dark Souls serisinin küçük kardeşi ve en az abisi kadar ölümcül.Kendine has bir havası ve atmosferi var Souls serisinin delirten oynanışı ise cabası.Bağımsız ve uzun soluklu oyun arayanlar için birebir.

    Batman: The Telltale Series-13.65 TL

    Telltale’in kendine has havasından Batman’de nasibini aldı ve böyle bir oyun oluştu.Arkham serisinde bulduğunuz aksiyonu bu oyunda belki bulamazsınız ama güzel bir Batman hikayesi sizleri bekliyor.

    NBA2K17-49.75 TL

    Futbol oyunlarında Fifa neyse basketbol oyunlarında da 2K serisi o’dur.Şuan da %75 indirim etiketi ile almış olduğu en büyük indirimi almış bulunmakta, basketbol severler için güzel fırsat.

    Divinity: Original Sin - Enhanced Edition-23.60 TL

    Divinity: Original Sin ,Pillars of Eternity ile beraber oyun dünyası tarihinin tozlu raflarına giren CRPG türünü tekrar canlandırdı ve iyi de oldu.Uzun soluklu,tekra tekrar oynanabilen ve güzel hikayeleri bir oyun arayanlar için birebir. Ayrıca bu sürüme sahip olduğunuzda otomatik olarak aldığınız Classic sürümünün Türkçe çevirisi bulunmakta.

    Hollow Knight-15-84 TL


    Hollow Knight’da Salt and Sanctuary’nin üvey kardeşi desek yeri, kendisinin babası Dark Souls,annesi Ori and Blind Forest.Bağımsız ve uzun soluklu oyun arayanlar için birebir.

    Darkest Dungeon-15.60 TL

    Darkest Dungeon,bağımsız yapımcı oyunları arasında oldukça farklı bir konuma sahip,oyunda sadece girdiğiniz zindandaki düşmanlarla değil aynı zamanda yönettiğiniz karakterlerin mental problemleri ile de ilgileniyorsunuz.Zindan temalı bir yönetme oyunu desek tam oturur bu oyuna.Oyun şuana kadar aldığı indirimler arasında en iyi indirimi aldı,bağımsız yapımcı oyunu severlerin kesinlikle şans vermesi gerektiğini düşünüyorum.

    Hyper Light Drifter-15.50 TL

    Rengârenk bir atmosfere ve harika müziklere sahip olan güzel bir bağımsız yapımcı oyunu.Kendine has grafikleri ve zorlayıcı oynanışı ile oynayanlara güzel bir oyun deneyimi sunmakta.Şuan da %50 indirim etiketi ile satılıyor,güzel atmosfer arayanlara tavsiye ederim.

    Hand of Fate-7.75 TL

    Kendisi bir kart oyunu ama RPG ögeleri ile dolu bir kart oyunu, oyundaki her rauntta farklı bir alanda farklı düşmanlarla savaşıyorsunuz ve yine destenizdeki kartlar ile karakterinizi donatıyorsunuz.Farklı bir kart oyunu deneyimi arayanlar için birebir.

    Bayonetta-45 TL

    Kendisi zamanında Nintendo konsollarının God of War’ıydı ve aradan uzun bir süre geçince kardeşi Vanquish ile beraber PC platformuna çıkış yaptılar.Hack and Slash sevenler için güzel bir yapım,aldığı indirim oranı pek yüksek olmasa da fiyatı gayet uygun.

    Shadow Warrior 2-35.40 TL

    Shadow Warrior 2,Wang kardeşimizin 1.oyundaki gibi kan dolu maceralarını konu alıyor.Wang kardeşimiz ayrıca bu maceralarında 3 kardeşini daha yanına alabiliyor.FPS Hack and Slash arayanlar için alınası bir oyun kendisi yalnız alırken bir tane daha arkadaşınıza alın,Wang yalnız kalmasın.

    Middle-earth™: Shadow of Mordor-11.80 TL

    Sonbahar aylarında devamı gelecek oyun,Tolkien’nin Orta Dünya evreninde geçiyor.Sahip olduğu Nemesis sistemi sayesinde Ork soykırımına yol açan oyun bir intikam hikayesini konu alıyor.Fiyat olarak gördüğü en iyi fiyata satılıyor şuanda, oynanış her ne kadar kendini tekrar etse de atmosferi oyunu oynattırıyor.

    Prey-144.54 TL

    Bu sene çıkan en iyi oyun benim için ve bu oyunun önümüzdeki yıllarda bir klasik olacağı düşüncesindeyim.System Shock’dan yola çıkılarak yapılan çok fazla oyun var ama System Shock’a en çok yaklaşanı Prey bana göre.Fiyat olarak pek uygun görmese de çıkışından bir ay sonra %33 indirim görmesi sebebiyle listemde yerini aldı.

    Planescape:Torment-26.35 TL

    RPG Tanrısı Black Isle’ın bir başka başyapıtı, hikâye anlamında oyun dünyasının sayılı oyunlarından bir tanesi.Geçtiğimiz Nisan ayında Baldur’s Gate ve Icewind Dale gibi nice efsaneleri yenileyip tekrar oyunculara kazandıran BeamDog tarafından Enhanced sürümü yayınlandı.Bugün bile hikaye ve detay seviyesi anlamında bu oyunla yarışacak oyun sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Her RPG severin kütüphanesine yer etmesi şart olan bir oyun.Ayrıca oyunun kendim hazırladığım Türkçe rehberi de mevcut,imzamdaki bağlantı vasıtası ile rehbere ulaşabilirsiniz.

    Thimbleweed Park-24.80 TL

    Thimbleweed,macera türü oyunların tarih olduğu bugünlerde güzel bir çıkış yaparak bize türün hala hayatta olduğunu gösterdi.Fiyat olarak uygun olmasına rağmen %20’lik bir indirim alarak daha uygun bir hale gelmiş,macera türü oyun severler için güzel bir fırsat.

    Orwell-9 TL

    İsmini büyük İngiliz edebiyatçı George Orwell’den alan oyunda ardı arkası kesilmeyen terör saldırılarının kaynağını arıyoruz.Bu arayışımızda sosyal medyadan tutun şehirdeki kameralara kadar her şey emrimize amade.Farklı ve zengin hikayeli oyun arayanlar için güzel bir fırsat.

    The Banner Saga 2-15.50 TL

    Kendine has grafiklere sahip olan,seçimlerin oyunun kaderinde etkili olduğu ve sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip olan oyunda Viking atmosferini yaşayın.Serinin ödüllü ilk oyunun devamı olan oyun şuanda %50 indirim etiketi ile gayet uygun bir fiyattan satışta.

    HITMAN™: THE COMPLETE FIRST SEASON-57.05 TL

    Ajan 47’nin hikâyesine Absolution sonrası yeni bir başlangıç yapıldı ve Ajan 47’ye yeni bir doğuş hikayesi yaratıldı.Bölüm bölüm gelmesinden dolayı çok gereksiz ve saçma bir eleştiri yağmuruna tutuldu oyun bu yüzden hak ettiği ilgiyi bir türlü göremedi.Tüm Hitman oyunlarını oynamış biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki oynanış ve çeşitlilik bakımından en iyi Hitman oyunu bu oyundur,ayrıca hikayesi de dizi tadında ilerlediğinden seriye farklı bir hava katmıştır.Hitman sevenlere kesinlikle tavsiye ederim,tekrar oynanabilirlik arayan oyuncular içinse güzel fırsat.

    Wasteland 2: Director's Cut-14.75 TL

    Fallout 1 ve 2’nin yapımcılarından gelen Wasteland 2,en az Fallout oyunları kadar güzel bir atmosfer sunuyor oynayanlara.Oyunu oynamak isteyenlere 80 saat üzeri bir oynanış sunan oyun resmi olarak Türkçe dil desteği de sağlamakta.

    Resident Evil 7-108 TL

    Korku oyunu dendiğinde akla gelen ilk serilerden bir tanesi olan Resident Evil serisi,son dönemlerde çok fazla aksiyona kaydığı için eleştiri yağmuruna tutuluyordu.Capcom bu eleştiri yağmuruna 7.oyunda bir son verdi ve seriyi kökeni olan Korku türüne tekrar döndürdü.Serinin 4.oyunda başlayan ve 6.oyun kadar devam ettirilen TPS kamera açısı bu oyunda sonlandırıldı ve seri FPS kamera açısına geçiş yaptı.Atmosfer ve görüntü kalitesi anlamında 2017’nin en iyi oyunlarından biri olan RE7’nin korku oyunu sevenler için birebir.

    Mafia III-44.03 TL

    Mafia III birçok oyuncu tarafından yüksek bir beklenti ile bekleniyordu fakat oyun bu beklentiyi büyük oranda karşılayamadı ve başarısız oldu.Aslında çok güzel bir hikayesi var oyunun ama kendini tekrar eden yan görevler ve çok kötü yapay zekası sebebiyle oyunun hikayesi arka planda kaldı.Şuanda fiyatı bir hayli düştü ve alınacak kıvama geldi kanımca,güzel bir hikaye arayanlar için tavsiye ediyorum ama kendini tekrar eden oynanışa hazırlıklı olun.

    SOMA-14.70 TL

    SOMA,son dönemlerde çıkan en iyi korku oyunlarından bir tanesi.Oyun başarılı korku oyunu Amnesia:The Dark Descent’in yapımcılarından geliyor.Sağladığı atmosfer ve olağanüstü hikayesi ile oynayanları kendine hayran bırakıyor.Güzel bir atmosfer ve hikaye arayanlar için alınması gereken belki ilk oyunlardan,şuan da fiyatı çok uygun ve oyunun Türkçe yaması bulunmakta.

    S.T.A.L.K.E.R.: Bundle-14.75 TL

    Falllout’un Rusyada geçen ve daha çok korku ögesi içeren versiyonu desek yeridir.Bu Bundle paketinde serinin tüm oyunları bulunmakta.Kıyamet sonrasını konu alan oyun arayanlar için kesinlikle alınması gereken bir paket.

    Dead Rising Triple Pack-38.72 TL

    Dead Rising serisi Zombi temalı oyunlara farklı bir bakış açısı getiriyor ve o atmosferin boğucu havasını ortadan kaldırıyor. Kafa dağıtmak için birebir, şuan da serinin 3 oyununun bulunduğu paket güzel bir indirim almış, incelemekte fayda var.


    NOT:Yazım hatalarım olmuş olabilir,yazı çok uzun olduğundan dolayı şuanda pek dikkat etmemiş olabilirim,güncellediğimde varsa hata düzeltirim ayrıca listeyi yeni oyunlar gördükçe güncellemeye devam edeceğim,imzamdaki bağlantı aracılığı ile takip etmenizde fayda var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 24 Haziran 2017; 22:16:48 >




  • CheKD kullanıcısına yanıt
    helal kardeş emek vermişsin.

    to the moon
    fahrenheit indigo prophecy
    democracy 3 africa
    1979 revolution black friday
    the walking dead : michonne
    beholder
    orwell
    the turing test

    10 liranın altında alabileceğiniz güzel oyunlar. ben de az önce aldım hayırlı olsun :D
  • Indirime girmesini bekledigim tek oyun PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS idi, o da dusmedi bi taraftan iyi cor cocugun eline dusmuyor oyun
  • Bu indirimdeki ilk oyunumu aldım ve indiriyorum Türkçe yama ile birlikte çok iyi gidecek Lara da güze

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 23 Haziran 2017; 2:15:48 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsterixOburix

    Konusu yavan mı geldi yoksa GOT'u izlemiyor musunuz?

    Konusu yavan değil de biraz sıkıcı idi. Dizisini izlemiyorum ama yanılmıyorsam dizi ile oyunun senaryoları farklı oluyor çünkü diziyi izlesen oyunu oynayamazsın zaten ne olacağını bilirsin :) TWD Serisinin de senaryosu diziden farklıydı. Hatta oyunun senaryosu çok daha iyiydi diyebilirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugra_091

    -oyun kuyruğunu keşfet

    -arkadaş aktivitelerini görüntüle

    -sağ üst köşeden nickine tıklayıp tercihlere tıkla.

    Üçünü de yaptığım halde bana sadece 1 kart geldi. Niye öyle oldu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

    Bu indirimdeki ilk oyunumu aldım ve indiriyorum Türkçe yama ile birlikte çok iyi gidecek Lara da güze

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

    şimdiden uyarayım yama güncel sürümle uyumlu değil . Hayal kırıklığı yaşamayın




  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Bunları yapınca 9 tane sticker veriyor onları da sticker book sayfasından kullanabilirsiniz. Ayrıca oyun kuyruğunu 2 kere keşfederseniz 2 tane kart veriyor. Zaten günlük 2 kart veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

    Bu indirimdeki ilk oyunumu aldım ve indiriyorum Türkçe yama ile birlikte çok iyi gidecek Lara da güze

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

    steam skinin ismi ne dostum




  • Arkadaslarla blackwake almayi dusunuyoruz nasildir alinmali mi ? Bug lag vb seyler cok var mi? Baska multiplayer onerileriniz var mi arkadaslarla toplu oynamak icin?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugra_091

    -oyun kuyruğunu keşfet

    -arkadaş aktivitelerini görüntüle

    -sağ üst köşeden nickine tıklayıp tercihlere tıkla.

    eyw. adamın dibisin bir türlü yazan yeri bulamadım direk tıkla mantıklıydı eskiden bu kez ingilizce bırakmışlar sağolasın
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.