Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: imjohnnystark , imjohnnystark Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 27 Misafir - 28 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349.734
Cevap
2.720
Favori
21.317.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drseff

    Ben de sağlık sorunları nedeniyle geç gördüm alamadım far cry5, ac origins, bi dahakine inşallah
    Allah acil şifalar versin inşallah.

    Ne ara indirim yaptı playstore.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

    Allah acil şifalar versin inşallah.

    Ne ara indirim yaptı playstore.

    Alıntıları Göster

    Bizde alamadık hocam, kısa süreliğine sözde indirim yaptılar fakat 504 hatası yüzünden çoğu kişi saatlercer uğraşsada site çöktüğü için alamadı.


    indirim süresi bittiği zamanda site normale dönmüş, artık botlarmı saldırdı keyleri alıp pahalıya satmak için orasını bilmiyorum.

  • Hoopa 5 büyük hukuk firması birleşip Steam'e tekelleşme davası açtılar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Impakt

    Euro Truck Simulator 2 tüm dlcleri ile birlikte oynayan var mı? Eskiden oynuyordum ilk çıktığı zamanlar baya uzun süre oldu oynamayalı şöyle bir 20 saat oynayasım geldi, tüm dlcleri almaya değer mi?

    ATS tavsiye ederim hocam, ETS 2 modlar olmadan çekilmiyor. Bir çok harita var ama Road to the Black Sea ve Scandinavia dışındaki paketler birbirinden farkı yok. Yollar aynı, değişen şey tabelalar. ATS daha önce 2-3 marka ve 3-4 eyaletten ibaretti günümüzde ise çok gelişti üstelik daha detaylı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agememnon2000

    Sonunda kafası çalışan biri  bravo tebrikler.Ayrıca ubisoft epicten alınan oyunları illa epic launcherdan başlatıcaksın şartı koymuyor.Neyse 9 liraya ac origins alan 70 liraya sason pass kovalar şimdi.Haa dersin ben vanilla sürümünü alıcam ana hikayesini bitirip kaldırcam köşeye ki öyle olmuyor illa aklının bir köşesine takılıyor oyunu full sürüme tamamlamak dlclerle birlikte.3,4 sene önce ubisoft watch dogs u bedava vermişti eklemiştim kütüphaneye, sevmediğim halde her indirim sezonunda şunun expansion pass ini alsam mı diyorum.



    Alıntıları Göster

    Estağfurullah hocam teveccühünüz.  

    Yaklaşık 1 sene önce Gold sürümünü kuponla 30 TL gibi almıştım, %10 gibi indirim yemiş olacak ki gelecek indirimlerde kuponla 21 TL alınabilecek duruma gelmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mass Effect™ Legendary Edition Steam'de ön siparişe açıldı.420 TL lik ön sipariş fiyatı EA Play abonelerine %10 indirimle 378 TL ye geliyor.14 Mayıs çıkış tarihi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt

    Neyin tekelleşmesiymiş bu peki ? Haber içeriği varsa görmek isterim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 2 Şubat 2021; 20:23:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Mass Effect™ Legendary Edition Steam'de ön siparişe açıldı.420 TL lik ön sipariş fiyatı EA Play abonelerine %10 indirimle 378 TL ye geliyor.14 Mayıs çıkış tarihi

    Yine yuh diyorum başka da bir şey demiyorum. Sağ olsunlar 60 dolardan 10 lira ucuza satışa koymuşlar. Bölgesel fiyatlandırma diye buna derim.  EA Play'e gelince oynarız. Üç oyun içerse de remastereda 420 TL verilmez.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Mass Effect™ Legendary Edition Steam'de ön siparişe açıldı.420 TL lik ön sipariş fiyatı EA Play abonelerine %10 indirimle 378 TL ye geliyor.14 Mayıs çıkış tarihi

    Hey maşallah vermişler coşkuyu. Ne diyelim.

  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Alıntı;

    Dava dosyası, Steam'in sözleşmesindeki aynı ifadenin rakip platformlar için yapay bir engel oluşturduğunu, bu yüzden de fiyatların yüksek kalmasına neden olduğunu ve yeniliği engellediğini de ifade ediyor. Bu olay, dava dosyasında şu şekilde açıklandı:

    "Bunun gibi bir pazar yüksek oranda yoğunlaştığında, yeni bir giriş yapan şirket, yerleşik şirketin fiyatlarını düşürerek tüketicilere fayda sağlayabilir. Tüketicilere PC oyunlarını daha düşük fiyatlarla sunma imkânı, bir firmanın veya sektöre yeni girenlerin pazar payı kazanmasının bir yoludur. Bu pazar düzgün çalışsaydı, yani Steam MFN mevcut olmasaydı ve platformlar fiyat üzerinden rekabet edebilseydi, Steam ile rekabet eden platformlar, oyun geliştiricilerine aynı (veya daha yüksek) marjları sağlarken aynı zamanda tüketicilere daha düşük fiyatlar sağlayabilirdi."

    Dava dosyasında ismi geçen tek şirket Valve değil. CD Projekt RED, Ubisoft, kChamp Games, Rust LLC ve Devolver Digital da dava dosyasında "Steam MFN kapsamında oyun geliştiricisi davalıların PC oyunlarını daha düşük bir fiyata satmayacağını kabul ederek Sherman Yasası'nın 1. bölümünü ihlal ederek Valve'ın platformu üzerinden ticareti yasadışı bir şekilde sınırlandırmak, birleştirmek veya komplo kurmakla" suçlandı.

    Valve'a karşı yapılan iddiayı özet geçmek gerekirse şirket, Steam'e rakip platformları engellemek için geliştiricileri Steam'deki oyun fiyatlarını diğer platformlarla aynı seviyede tutmaya zorluyor. Bu da her platformdaki fiyatların eşit olmasını sağlıyor ve oyuncular, Steam hâlihazırda baskın bir konumda bulunduğundan dolayı yeniden Steam'i tercih ediyor. Oyun fiyatlarının eşit kalması nedeniyle rakipler daha az pazar payına sahip oluyor. Konu hakkında şu an için Valve'dan bir açıklama gelmedi.

    31 Ocak 2021





  • The Frost kullanıcısına yanıt

    İlk oyunu oynadıysanız (remaster en çok ilk oyunu değiştirecekmiş, 2. ve 3. oyundan özellikler ekleyecekler ilk oyuna) 2 ve 3'ü oynamak için remaster'a gerek yok.


    Mass Effect 2 ve 3 için çok sağlam modlar var piyasada. Görsellerdeki kaliteye rahatlıkla yaklaşabiliyorsunuz ME 2-3'ü modlayarak. Kontrol sorunları ve bugları çözen modlar da mevcut.

  • Şu anki Mass Effect benim bilgisayarımda 15-20 dakikada bir oyundan atıyordu. Remastered haberlerini duyunca bırakıp beklemeye koyuldum. Umarım üç oyunun da Türkçe yamalarını remastered'a uyarlayan birileri çıkar.

  • Mass Effect Legendary'i çok bekliyordum ama bu fiyat olmamış  Bari yerel fiyatlandırma yapsaydınız. 250 TL civarı olsaydı alacaktım.



    Artık sene sonuna kadar EA Play'e gelirse, EA Play de Game Pass'e gelirse oynarız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 2 Şubat 2021; 23:40:38 >
  • Breathedge oyunu yakında erken erişimden çıkıyor ve fiyatı artacak. Çıkış yaptığından Türkçe dil desteği ile birlikte çıkacak.

    İlgilenen varsa fiyatı artmadan değerlendirebilir.

    Oyun Subnautica'nın uzayda geçen hali gibi diyebiliriz.


    https://store.steampowered.com/app/738520/Breathedge/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falldownnn -- 2 Şubat 2021; 23:46:28 >
  • Mafia Definitive Edition'un 40 liraya düştüğünü hatırlayan var mı arkadaşlar? Bu fiyatlara düşmesini bekliyordum ve görünce yıkıldım. Kaynak: Augmented Steam (chrome eklentisi)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: s-adebisi

    Mafia Definitive Edition'un 40 liraya düştüğünü hatırlayan var mı arkadaşlar? Bu fiyatlara düşmesini bekliyordum ve görünce yıkıldım. Kaynak: Augmented Steam (chrome eklentisi)

    Hata var orada, indirim oranı da %100 görünüyor. %100 indirimli bir oyun nasıl 40 TL olur  


    Zaten oyunun şu an Voidu fiyatı 350 TL, oradan anlayabiliriz bir hata olduğunu.





  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Evet haklısın

  • s-adebisi kullanıcısına yanıt

    son epic indirim döneminde, ukrayna epic hesabı+kupon ile 50₺'ye satılmış



    @s-adebisi

  • Aranızda hunt deneyen oldu mu arkadaşlar tavsiye eder misiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.