Şimdi Ara

Steam ve G2A hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar steam hakkında 2 sorum olacak,

1) Steam envanterimde kayıtlı bir oyunu g2a üzerinden satabiliyormuyum? (satmak istediğim oyunların ülke kilidi yok global yani)
    2) g2a da ilan vermek istedim ama ilan sayfasında key code yazıyor. sanırım oyunun key'ini yazmam gerekiyor ama oyun envanterimde kayıtlı bunun key numarasını nereden görebiliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 29 Aralık 2014; 14:04:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• hayatgezi kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim oyunu kütüphanene eklersen satamazsın gift olarak satın alıp kullanmasaydın steam envanterinde dururdu
  • Evet envanterde duranları satmak istiyorum bende ama nasıl yapıldığını bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satabilirsiniz.G2a bundan belirli bir komisyon keser.

Selling kısmına girin.Üst tarafta game keyin yanında steam gift var ona tıklayıp adımları takip edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CorpsE.

Satabilirsiniz.G2a bundan belirli bir komisyon keser.

Selling kısmına girin.Üst tarafta game keyin yanında steam gift var ona tıklayıp adımları takip edin.

teşekkürler siz yazınca gördüm o kısımı. oyunlar mail olarak alıp maile tıklamadan kopyala yapıştır ile g2a ekranına yapıştırmak gerekiyormuş.

ben envanterime almıştım oyunları, peki bu durumda envanterimde ki oyunu bir mail adresine göndersem bu şekilde olur değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

quote:

teşekkürler siz yazınca gördüm o kısımı. oyunlar mail olarak alıp maile tıklamadan kopyala yapıştır ile g2a ekranına yapıştırmak gerekiyormuş.

ben envanterime almıştım oyunları, peki bu durumda envanterimde ki oyunu bir mail adresine göndersem bu şekilde olur değil mi?

G2a da satman için g2a ya keyleri kontrol için mail atman gerekiyor bende geçen gün açtım 2 dk içinde blokladilar ilanı. Live chat ile görüş yardımcı olurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Candice Swanepoel

quote:

quote:

G2a da satman için g2a ya keyleri kontrol için mail atman gerekiyor bende geçen gün açtım 2 dk içinde blokladilar ilanı. Live chat ile görüş yardımcı olurlar.

Dün evde bulunan 2 açılmamış kutu oyunu açıp keylerini g2a'da satış açıp oraya girdim ama "banned" oldu, sonrasında da hesabımı suspend ettiler. Ne oldu da hesabım askıya alındı anlamadım. Oyunlardan biri microsoft live oyunu dirt 3 diğeride WOW Battle Chest oyunuydu. Kutuları hiç açılmamıştı. 1-2 sene önce almıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Candice Swanepoel

quote:

quote:

Dün evde bulunan 2 açılmamış kutu oyunu açıp keylerini g2a'da satış açıp oraya girdim ama "banned" oldu, sonrasında da hesabımı suspend ettiler. Ne oldu da hesabım askıya alındı anlamadım. Oyunlardan biri microsoft live oyunu dirt 3 diğeride WOW Battle Chest oyunuydu. Kutuları hiç açılmamıştı. 1-2 sene önce almıştım.

Dediğim gibi aynisi bende oldu . live chat ile görüştüm bana bi mail adresi verdi kontrol için kodu oraya yollamam gerekiyormuş. Birde kodu nerden aldığına değir fotoğraf dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler akşam bende fotoğraflarını çekip göndereyim

• Beyler G2A'dan RUS oyunları alırsak steam'de nasıl etkinleştirebilirim.? hesabıma sıkıntı olmadan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMira

üstadlar bir sorum olacak daha önce sizler cevap vererek yardımcı olmuştunuz. Elimde fazla olan 1-2 oyunu sattım verdiğiniz bilgilerle. Şimdi bir sorum daha var, yardımcı olursanız sevinirim.

G2A'da steam linkini kopyaladığımız yere humble bundle da gift olarak aldığımız oyunun maile gelen linkini kopyalasak satabiliyormuyuz? Bilginiz varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.