Şimdi Ara

Steam üzerinden para kazanma - ticaret rehberi [2. GÜNCELLEME] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
40
Favori
91.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Man Down

şu mesaj üzerine çok sağlam tırstım yalnız.
    sattığım giftlere kurumsallık adına dear customer, here is your gift tarzında not ekliyordum

ahahaha , aynen bende this is your gift , enjoy ! falan yazıyorum :D
  • Dediğim gibi eğer satın aldığınız kişinin durumu tespit edilirse onun satmış olduğu oyunlar sahiplerinin hesabından siliniyor, o hesaplar da fradulent olarak işaretleniyor. Ama hesabı aklamanız zor olmuyor fazla.
  • Sizleri bilmem ama bence 3-5 lira K3ar sağlıycam, oyun alıcam vb.. gibi şeylerden dolayı hem vaktinizi kaybetmeye, hem hesabınızdaki oyunları tehlikeye atmaya değmez.

Kurallar dahilinde platformda takılın.

Bence öğrenci adamım, parayı zor buluyorum ve ger elime geçen paraylada oyun almıyorum tabiki. Fakat indirime girdiğinde istek listemdeki oyunlar, bana eposta geliyor ve rahatlıkla alıyorum, keyfime bakıyorum. Bikaç oyun var bende, istek listem 200 küsür. Bundan önce korsan oynadığım tüm oyunları almaya çalışıcam.

Yapana kolay gelsin, fakat değerli vaktinizi harcamamanızı tavsiye ederim. Oyun oynayın, arkadaşlarla vakit geçirin, birşeyler öğrenin. Para istiyorsanız, işe girin. İyi oyunlar.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel Paylaşım Teşekkürler
    Bide steam cd key veya gift olarak yollucamız oyunları satmak için bir platform varmı steam tl ye geçtikten sonra yabancılara oyun hediye edemiyor G2A dan 5dk da satabiliyorduk bu tarz bir türk sitesi varmı?
  • Bordo_BERE kullanıcısına yanıt
    birinci maddede takılıp kalmışsın üstat :)

#güncel
  • artık gerçekten yurt dışına gift falan verilmiyor mu=
  • Olayın maliye boyutunu merak ettim ben .
    Yarın birgün cagrılabilirsiniz dikkat edin Çok dikkat edin .
    Sonra Çok üzülmeyin.
  • Konuyla pek ilgisi yok ama birşey sormak istiyorum..Steam üyeliğine attığım parayı,banka hesabına geri aktarmam mümkün mü acaba? Mümkünse nasıl yapılıyor?
  • errddm kullanıcısına yanıt
    Maalesef mumkun değil

• küçük kardeşim görmesin bu konuyu
  • Steam cüzdandaki paramızı kredi kartımıza nasıl aktarabiliriz mümkün mü bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cklnc

Steam cüzdandaki paramızı kredi kartımıza nasıl aktarabiliriz mümkün mü bu?

Mümkün değil. Ama zararla aktarabilirsiniz. Mesela cs go da 6.95e key satın alıp forumda 6 tl ye satabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gösterip de vermemişsiniz hocam en azından hesap geliştirip satma hakkında bilgi verseydiniz digerleri ayrıntılı işler ama bu daha cazip geldi verdigim emegin karsılıgını alır mıyım 1 ayda kaç char kasıp da satılır mesela cs:go'da. fps oyunlarda oldukça iyiyimdir cs:go oynamadım ama başlarsam rank atlamada sorun yasayacagımı sanmıyorum.
  • Dolar Steam'ıde vurdu.Eskide Oyun arayüzünden çıkan çıkartmaları , 2,50 ye alıp 2,70 gibi fayata satardım şimdi oda yok.
  • Su turnuva stickerları geldi mi? Zararına mı satış yapılıyo şuan da?

• quote:

Orijinalden alıntı: ss_kage

Su turnuva stickerları geldi mi? Zararına mı satış yapılıyo şuan da?

Cs go da cıktımı pc şuan yanımda değil bakamıyorum , bakarsan yazarmısın ?

• Arkadaşlar iki ay önce steamden Arma3 oyunu aldım fakat pek alışamadım,boşuna almiş oldum.

Sorum, bu oyunu kullanmadığım için steam üzerinden satabilir miyim yada başka ne yapabilirim bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
  • Oyunu steam'den gift olarak alıp global satmak istiyorum ama buna müsade edilmiyormu artık? gift alırken yukarda sadece türkiyeden aktive edilebilir diyor her oyun için.

Yani şuan sadece türkiye kullanıcılara mı satabilirim :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 3 Ekim 2015; 18:58:09 >
  • w_wallace kullanıcısına yanıt
    evet sadece türkiyedeki kullanıcılara verebilirsin. 2 hafta içinde iade etme hakkın var iade edebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.