Şimdi Ara

Steam Torchlight 2 Alınmaya Değermi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 31 tl olan bu oyun alınmaya değermi beyler demosunu oynadım çok hoşuma gitti forumdan oynıyanlar varmı user sayısı felan nasıl bu oyunun yada bu tarzda sistem gereksinimleri fazla istemiyen oyun varmı mmorpg yada rpg acil yardım

başka oyun önerilerinizde olabilir 31 tl ona vermek yerine alabilceğim oyunlarıda yazabilirsiniz iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: JeveLry

peki dostumda steam platformunda çok çok oyun var torchlightin indirime girmesi imkansız gibi veya giriceği zamanı tahmin etmek ama bi konudada sen haklısın

standart her zaman indirme giriyor

son bahar,yılbaşı ve şu çin yılbaşı indriminde de girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 28 Şubat 2016; 15:55:37 >
  • Torchlight eski oyun , yani diablo kadar değil ama hatırladığım kadarıyla diablo 2 nin ekibi yapıyor oyunu.1 i iyiydi diablo 1 stilinde .2 de fena değil ama bi noktadan sonra sıkabilir çünkü diablo tarzı oyunlar günümüzde yorucu gelebiliyor yalnız oynarken.arkadaşlarınla oynarsan gayet güzel gidebilir.online lobileride var belki orada sarabilir.benim hatırladığım kadarıyla oyunun zorluk seviyesiyle görüntüsü çok çelişiyordu o kadar.Alacaksan g2a dan alabilirsin mesela indirimi çok beklemene gerek yok global keyi g2a da 6 lira.sadece başlamadan önce class araştırmanı düzgün yap sonra canın sıkılabilir.1. oyunda mageler imbaydı 2 de baya aşağılamışlardı diye hatırlıom. istersen beraberde bi 2 el atarızde söz vermeyim bende bayadır oynayacaktım kaldığım yerden ama çok sarmayabilir beni :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Diablo sevdiysen bunu da seversin. Ben sahsen cok fazla oynayamadim birkac saat oynadim ama eglenceliydi. 30tl ye alsaydim pisman olmazdim ama indirim beklerim yerinde olsam. Acelen yoksa en kotu yaz indirimlerinde %75 indirime girer.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.