Şimdi Ara

Steam Support ile yaşadığım garip olay.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar malumunuz bir kaç gün önce steam yaz indirimleri vardı.Bende gerektiğinden fazla oyun almıştım.Ancak bir kaç oyun oynayıp iade ettim.Param maalesef kartıma yatmadı.
    Neyse dedim 1-2 günde yatar dedik baktım gelen giden yok allah allah dedim.Bugün bankamı arayıp bana gönderilmiş para var mı dediğim de yok dediler.Galiba steam tarafından dolandırıldım dedim.
    Ardından steam support'a bu durumla ilgili bir yazı yazıp gönderdim.Şanslıydım galiba 4 saat içerisinde bir dönüş maili aldım.Bu sorunu ancak üst mevkilerde ki kişilerin çözeceğini söyleyip bir konuşma linki verdiler bana.
    Sonrasınca küçük bir sohbet edip paramın gönderilemeyeceğini söyledi.O an karşılıklı sinirlenme sonucu support ekibindeki arkadaş selamiye dönüşüp beni sindana atmaya çalıştı.Tabi bu durumdan fırsat kollayan
    banka yetkileri de selami olup ikisi el ele verip beni sindana tıktılar.Burası denildiği kadar kötüymüş arkadaşlar lütfen siz siz olun asla oyun iade etmeyin.Yalvarırım çıkarın beni buradan.Aldığım bilgiye göre steam sonbahar indirimleri 27 eylülde gerçekleşecekmiş.







  • Okumayın Selami

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarısız, başlıktan belli oluyo.
  • Steam Support ve 4 saat içinde cevap anladım hocam bari belli etme.

    Steam Support en az 1 yıl içinde geri dönüş yapar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.